Bu ilişkiyi nasıl yurutebilirim

Evlenelim mi demiyor benim ilk derdim olcak ise ilişkiyi sağlam kılmak evlilikden bende söz etmiyorum sevmiyorum demesinden sonra öküz oturdu içime

Dünyada kalan son erkek cinsi galiba bu adam. Başka bir açıklaması olamaz. İnsan soyunun devamı size bağlıysa tabi ki bekleyin adamın sizi sevmesini.

Daha once kimse olmaması biraz garip zaten. 1-2 ay daha adamın keyfini bekleyip egosunu beslemeyin lutfen, degismeyecek cunku. Açık açık bisey hissetmiyorum demesine ragmen bu iliskide durmanız onun kendisini bir halt sanıp sizden aldıgı gazla başka birine gitmesinden başka bir işe yaramayacak

Sevmiyor, istemiyor da. Aileler zoru ile zor bela yürüyor bir şeyler, çok baskı görüyor olmalı ki hala iletişimde, yarın birine aşık olsa gözü bişey görmeyecek, çekip gidecek, saklamamış da kendini gerçi, bütün hücreleri ile seni istemiyorum diye haykırıyor adam, inşallah duyurabilir sesini size.

Evlenelim mi demiyor benim ilk derdim olcak ise ilişkiyi sağlam kılmak evlilikden bende söz etmiyorum sevmiyorum demesinden sonra öküz oturdu içime
Yani adam sevmiyorum demiş, ortada bir ilişki yok aslında. Çünkü sevgililer birbirlerini severler o yüzden adı “sevgili”. Sizi sevmeyen biriyle tüm bağınızı koparmalısınız. Kadınlar bir erkeği sonradan da sevebiliyor ama erkekler bir kere sevemediyse sonradan da sevemiyolar.

Cumartesi oturcaz ozaman mi konuşmalı şimdi mi mesajla mi bitmeli kötü hissediyorum tavır koyamadim

Çok haklısınız ilk kez böle birşeyle karşılaşıyorum hala şokta ve gerginim tavır koyamadim

Bence gerçeği görün seven sevdiğini hissettirir söyler çabalar adam duygum yok demiş bence kestirip atmalısın bu şekilde gurursuz oluyorsunuz

Cumartesi oturcaz ozaman mi konuşmalı şimdi mi mesajla mi bitmeli kötü hissediyorum tavır koyamadim
Tavır koyacak bir şey yok zaten. Kendinizi iyi hissedecekseniz oturun konuşun, bitti dediğinizde yüzündeki sevinci rahatlamayı görün, belki içiniz soğur sizin de.

Doğru düzgün bir paylaşımınız olmayan birinin neyini silip atamıyorsunuz?
İşi, gücü, aile imkanı mı sizi bu ilişki olmayan şeyi yürütme çabasına sokan?
Hah ya zaten adam da aile zoru ile hala devam ediyor istemeye istemeye, onun derdi de bu işte, tehdit ettiler garanti, elini üstünden çekeriz sefil kalırsın diye.

Bir iki ay zaman verelim dedik nasıl tavır almalıyım haftaya görüşelim dedik
zamanla mı his oluşacak yani bu öyle zamanla oluşacak bişey değil bana göre evet belki ilk buluşmada hoşlanmazsın ikincide bi hareketi hoşuna gider falan ama görüş görüş belki his oluşur bana saçma geldi
aileler arada diye görüşmemeye çekiniyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…