• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ilişkiyi nasıl yurutebilirim

5-6 ayda çoktan bir etkilenme, ısınma olması lazımdı. Şimdiye piknikler, cafe buluşmaları, sinemalar, özledim yürüyüşe çıkalımlar havada uçuşmalıydı bence. Biriyle tanışınca en çok sohbet edilip vakit geçirilen zamanlar ilk cicim ayları olur. Adam belli ki çekim hissetmemiş, hoşlanamamış sizden. O yüzden buluşmuyor, haliyle de olmayan sevgisini gösteremiyor. Muhtemelen adamın tek derdi evlenip ev işlerini gördürmek, kurulu düzen sağlamak, çocuk yapmak falan. Hayatınız bundan ibaret olmamalı. Gerçekten sizi seven ve el üstünde tutan biriyle evlenmelisiniz yoksa kalan 50-60 yıllık ömrünüz zehir olur aynı evde iki yabancı…
Evlenelim mi demiyor benim ilk derdim olcak ise ilişkiyi sağlam kılmak evlilikden bende söz etmiyorum sevmiyorum demesinden sonra öküz oturdu içime

Merhaba
Bir süredir yoktum bir konuda fikir almaya ihtiyacım var
15 yıldır tanıdığım aile ortamı kan bağı yok çok iyi olursunuz siz dediler 5 6 aydır ilişkimiz var
Ama nasıl
İlk iliskisiyim
Yaşlar aynı sayılır 1 yıl fark var
Özledim demez görüşelim demez ayda bir sansliysak haftada bir görüşme var
Bugün konuştuk benimle konuşurken mutluymuş bir his yok hoslanti sevgi yok diyor bir iki ay sonra tekrar bu konuyu konuşalım his olmuyorsa bitsin dedik.
His olsa söylemisin dedim söylermiş
Arayıp sormuyor çok nadir
Hiç dışarı çıkmıyoruz silip atamıyorum

İlk zamana göre biraz daha yakın biliyormuş
Tepki yada tavır koyamiyorum hemen bitsin istemiyorum aile ortamı olmasa başka biri olsa biterdi zaten bitirirdim ne yapmalı olur mu nasıl olur fikrinize ihtiyacım var
biri olsa sevsen tamam bu yapin ama yine biseyler yaparsin dedim evet diyor
Hayatında başka biri olmadığına eminim mutlu olmadığımı söyledim bu arada
Dünyada kalan son erkek cinsi galiba bu adam. Başka bir açıklaması olamaz. İnsan soyunun devamı size bağlıysa tabi ki bekleyin adamın sizi sevmesini.

Daha once kimse olmaması biraz garip zaten. 1-2 ay daha adamın keyfini bekleyip egosunu beslemeyin lutfen, degismeyecek cunku. Açık açık bisey hissetmiyorum demesine ragmen bu iliskide durmanız onun kendisini bir halt sanıp sizden aldıgı gazla başka birine gitmesinden başka bir işe yaramayacak

Merhaba
15 yıldır tanıdığım aile ortamı kan bağı yok çok iyi olursunuz siz dediler 5 6 aydır ilişkimiz var
Ama nasıl
İlk iliskisiyim
Bugün konuştuk benimle konuşurken mutluymuş bir his yok hoslanti sevgi yok diyor bir iki ay sonra tekrar bu konuyu konuşalım his olmuyorsa bitsin dedik.

Tepki yada tavır koyamiyorum hemen bitsin istemiyorum aile ortamı olmasa başka biri olsa biterdi zaten bitirirdim ne yapmalı olur mu nasıl olur fikrinize ihtiyacım var
Sevmiyor, istemiyor da. Aileler zoru ile zor bela yürüyor bir şeyler, çok baskı görüyor olmalı ki hala iletişimde, yarın birine aşık olsa gözü bişey görmeyecek, çekip gidecek, saklamamış da kendini gerçi, bütün hücreleri ile seni istemiyorum diye haykırıyor adam, inşallah duyurabilir sesini size.

Evlenelim mi demiyor benim ilk derdim olcak ise ilişkiyi sağlam kılmak evlilikden bende söz etmiyorum sevmiyorum demesinden sonra öküz oturdu içime
Yani adam sevmiyorum demiş, ortada bir ilişki yok aslında. Çünkü sevgililer birbirlerini severler o yüzden adı “sevgili”. Sizi sevmeyen biriyle tüm bağınızı koparmalısınız. Kadınlar bir erkeği sonradan da sevebiliyor ama erkekler bir kere sevemediyse sonradan da sevemiyolar.

Sevmiyor, istemiyor da. Aileler zoru ile zor bela yürüyor bir şeyler, çok baskı görüyor olmalı ki hala iletişimde, yarın birine aşık olsa gözü bişey görmeyecek, çekip gidecek, saklamamış da kendini gerçi, bütün hücreleri ile seni istemiyorum diye haykırıyor adam, inşallah duyurabilir sesini size.
Cumartesi oturcaz ozaman mi konuşmalı şimdi mi mesajla mi bitmeli kötü hissediyorum tavır koyamadim

Yani adam sevmiyorum demiş, ortada bir ilişki yok aslında. Çünkü sevgililer birbirlerini severler o yüzden adı “sevgili”. Sizi sevmeyen biriyle tüm bağınızı koparmalısınız. Kadınlar bir erkeği sonradan da sevebiliyor ama erkekler bir kere sevemediyse sonradan da sevemiyolar.
Çok haklısınız ilk kez böle birşeyle karşılaşıyorum hala şokta ve gerginim tavır koyamadim

Merhaba
Ama nasıl
İlk iliskisiyim

Bence gerçeği görün seven sevdiğini hissettirir söyler çabalar adam duygum yok demiş bence kestirip atmalısın bu şekilde gurursuz oluyorsunuz

Cumartesi oturcaz ozaman mi konuşmalı şimdi mi mesajla mi bitmeli kötü hissediyorum tavır koyamadim
Tavır koyacak bir şey yok zaten. Kendinizi iyi hissedecekseniz oturun konuşun, bitti dediğinizde yüzündeki sevinci rahatlamayı görün, belki içiniz soğur sizin de.

Doğru düzgün bir paylaşımınız olmayan birinin neyini silip atamıyorsunuz?
İşi, gücü, aile imkanı mı sizi bu ilişki olmayan şeyi yürütme çabasına sokan?
Hah ya zaten adam da aile zoru ile hala devam ediyor istemeye istemeye, onun derdi de bu işte, tehdit ettiler garanti, elini üstünden çekeriz sefil kalırsın diye.

Bir iki ay zaman verelim dedik nasıl tavır almalıyım haftaya görüşelim dedik
zamanla mı his oluşacak yani bu öyle zamanla oluşacak bişey değil bana göre evet belki ilk buluşmada hoşlanmazsın ikincide bi hareketi hoşuna gider falan ama görüş görüş belki his oluşur bana saçma geldi
aileler arada diye görüşmemeye çekiniyor mu acaba

Back