• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ilişkiyi nasıl yurutebilirim

Belki de yürümemesi gerekiyordur. Aile bağı var diye saçma sapan bir evlilik yapıp yine "aile bağı" var diye boşanamamak mı istiyorsunuz?

Ablası en yakın arkadaşım zaten aile ortamı olunca biz ayrı oluncada biliniyor yani ilişkiden öncede aynı evde yakindik
Daha dün karar verdiniz, nasıl biliniyor hemen? Nasıl bi aile ortamı o, evler dipdibe mi ne yani?

Neyse benim duygum var ben dedim arkadaş kalamayiz kalmıyoruz şuan .
Çok zormuş bu aile işleri
Aile ortamı olmasa elli kere bitmişti şimdiye
Yoo yine biter. Zorla görüştürecek halleri yok. Sizin duygunuz var diye size bitmedi gibi geliyor, halbuki şu an bitti. Umudunuzu beslemelerine izin vermeyin, adam sevmediğini belli etmiş her fırsatta hatta söylemiş de, kaçacak yer arıyor, olacak iş değil.

Yoo yine biter. Zorla görüştürecek halleri yok. Sizin duygunuz var diye size bitmedi gibi geliyor, halbuki şu an bitti. Umudunuzu beslemelerine izin vermeyin, adam sevmediğini belli etmiş her fırsatta hatta söylemiş de, kaçacak yer arıyor, olacak iş değil.
Evet haklısınız annesi ilgisi var konuşurum olur olcak diyor gelinim sensin diyor
Ben bıraktım şuan
Bide yakınlaştık sonra konuştuk diyo sevmiyorum nasıl yaklasiyorsun diyorum oluyor işte diyo
Acayip gururum kırıldı
Sevmeyen adama iki dk bilen yok artık

Evet haklısınız annesi ilgisi var konuşurum olur olcak diyor gelinim sensin diyor
Ben bıraktım şuan
Bide yakınlaştık sonra konuştuk diyo sevmiyorum nasıl yaklasiyorsun diyorum oluyor işte diyo
Acayip gururum kırıldı
Sevmeyen adama iki dk bilen yok artık
Adamı zincirlesinler bari size oldu olacak. Hanım sultan karar vermiş, gelinim sensin diye. Evlendiğinizi düşünsenize, sevmeyen koca ve her şeye müdahil kaynana.

Adamı zincirlesinler bari size oldu olacak. Hanım sultan karar vermiş, gelinim sensin diye. Evlendiğinizi düşünsenize, sevmeyen koca ve her şeye müdahil kaynana.
Mesajı gülerek okudum galiba haklısınız öyle olacaktı 🤣
İkimizde mutlu olabileceğimiz bir ilişki edinebiliriz
İkimize çok genciz 24 25 yaşlar
En iyisi serbest bırakmak yoruldum bende artık çünkü sürekli bir bahane vardı ders arkadaş gezmeler ama asla benimle değil

Evlenelim mi demiyor benim ilk derdim olcak ise ilişkiyi sağlam kılmak evlilikden bende söz etmiyorum sevmiyorum demesinden sonra öküz oturdu içime
Sen neden bu kadar oldurma derdindesin, aşık mısın? Maddi koşullar vs çok iyi de o mu cazip geliyor? Neden yani?
Bi de yaklasmasina izin vermissin, o şekilde hislerinin oluşacağını mı dusundun?

Son düzenleme:
Elbette öküz oturdu içime diyebiliriz neden bir iki ay verdik diye içim içimi yiyor suan
Fikrimi değiştirdim, olmuyor, zorlamayalım, sen sağ ben selamet demek için 1,2 ayı beklemeniz gerekmiyor.
Sözleşme yapar gib ne gerek var ki,
Ayrıca böyle fırsat tanıyalımlar uzun ilişki ya da evliliği kurtarmak için verilen zamanlardır.
His yok, tepki yok, yani gerek yok

Ortada yürüyecek ilişki yok ki,neyi yürüteceksiniz? Hislerim yok demiş adam.

Merhaba
Bir süredir yoktum bir konuda fikir almaya ihtiyacım var
15 yıldır tanıdığım aile ortamı kan bağı yok çok iyi olursunuz siz dediler 5 6 aydır ilişkimiz var
Ama nasıl
İlk iliskisiyim
Yaşlar aynı sayılır 1 yıl fark var
Özledim demez görüşelim demez ayda bir sansliysak haftada bir görüşme var
Bugün konuştuk benimle konuşurken mutluymuş bir his yok hoslanti sevgi yok diyor bir iki ay sonra tekrar bu konuyu konuşalım his olmuyorsa bitsin dedik.
His olsa söylemisin dedim söylermiş
Arayıp sormuyor çok nadir
Hiç dışarı çıkmıyoruz silip atamıyorum

İlk zamana göre biraz daha yakın biliyormuş
Tepki yada tavır koyamiyorum hemen bitsin istemiyorum aile ortamı olmasa başka biri olsa biterdi zaten bitirirdim ne yapmalı olur mu nasıl olur fikrinize ihtiyacım var
biri olsa sevsen tamam bu yapin ama yine biseyler yaparsin dedim evet diyor
Hayatında başka biri olmadığına eminim mutlu olmadığımı söyledim bu arada
Bu iliski degil anlatabiliyor muyum sevmiyor bu adam sizi

Bilmiyorum ama bana içimde his yok dese süre vermezdim ki, his yok demiş daha neden uzatayım. Bence konuşun ve yolunuza bakın. En mantıklısı bu olur.

Back
X