• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ilişkiyi nasıl yurutebilirim

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
984
799
103
Merhaba
Bir süredir yoktum bir konuda fikir almaya ihtiyacım var
15 yıldır tanıdığım aile ortamı kan bağı yok çok iyi olursunuz siz dediler 5 6 aydır ilişkimiz var
Ama nasıl
İlk iliskisiyim
Yaşlar aynı sayılır 1 yıl fark var
Özledim demez görüşelim demez ayda bir sansliysak haftada bir görüşme var
Bugün konuştuk benimle konuşurken mutluymuş bir his yok hoslanti sevgi yok diyor bir iki ay sonra tekrar bu konuyu konuşalım his olmuyorsa bitsin dedik.
His olsa söylemisin dedim söylermiş
Arayıp sormuyor çok nadir
Hiç dışarı çıkmıyoruz silip atamıyorum

İlk zamana göre biraz daha yakın biliyormuş
Tepki yada tavır koyamiyorum hemen bitsin istemiyorum aile ortamı olmasa başka biri olsa biterdi zaten bitirirdim ne yapmalı olur mu nasıl olur fikrinize ihtiyacım var
biri olsa sevsen tamam bu yapin ama yine biseyler yaparsin dedim evet diyor
Hayatında başka biri olmadığına eminim mutlu olmadığımı söyledim bu arada

Merhaba
15 yıldır tanıdığım aile ortamı kan bağı yok çok iyi olursunuz siz dediler 5 6 aydır ilişkimiz var
Ama nasıl
İlk iliskisiyim
Bugün konuştuk benimle konuşurken mutluymuş bir his yok hoslanti sevgi yok diyor bir iki ay sonra tekrar bu konuyu konuşalım his olmuyorsa bitsin dedik.

Tepki yada tavır koyamiyorum hemen bitsin istemiyorum aile ortamı olmasa başka biri olsa biterdi zaten bitirirdim ne yapmalı olur mu nasıl olur fikrinize ihtiyacım var
Açıkça sana karşı hissi olmadığını söylemiş, buna rağmen çabalıyor görünmen sana olan saygısını kaybettirir, bi şey hissedeceği varsa da hissetmez bence.
Aramıyor, sormuyor, buluşmak istemiyor, ilgilenmiyor, duygusu olmadığını söylüyor, ee, neden yürüteceksin ki?

Açıkça sana karşı hissi olmadığını söylemiş, buna rağmen çabalıyor görünmen sana olan saygısını kaybettirir, bi şey hissedeceği varsa da hissetmez bence.
Aramıyor, sormuyor, buluşmak istemiyor, ilgilenmiyor, duygusu olmadığını söylüyor, ee, neden yürüteceksin ki?
Bir iki ay zaman verelim dedik nasıl tavır almalıyım haftaya görüşelim dedik

Aile ortamindan tanişmak çoook kasinti bir şey ya, biriyle aramda bir şey olacaksa da olamaz cunku o kadar ailelerin iç içe olduğu adama rahat olamazdim zaten taniştirilma amaci evlilik yani işin heyecani filan da yok o ayri.
Adamda da his yok ve olacak gibi de durmuyor zaten baştan olmadiysa boşuna bekliyorsunhz şuan. O da ailelerden dolayi devam ediyor ama dikkat edin de aileler diye diye evlenmeyin daha beter olur her şey.

Tercih meselesi. Ben benimle ilgilenmeyen beni merak etmeyen biriyle yapamam. Sırf bir ilişkim olsun diye de birinin beni sevmesini bekleyemem.

Karşımdaki kişi beni , en az benim kendimi sevdiğim kadar sevmeli, el üstünde tutmalı.

Zevklerimi bilmeli ona göre komplimanlar yapmalı, ilgi isiyorum dediğimde varsa fırsatı benimle ilgilenmeli.

Ne zaman istesem görüşmeye açık olmalı. Sorunlarımı çözebilmeli...

Bence boşluktasınız. O yüzden tutunuyorsunuz bu adama.

Sevmiyo besbelli neden gozunu kapatmissin gerceklere?
Yol ver gitsin baska adam cok, bunun gibi capsiz sevmiyorum vaktini almiyim diyemicek kadar adamciklar cok memlekette.
Daha iyi birisi cikacaktir karsina emin ol
Evet bir de şuna buna mani olmadım diyor olmadı doğru ama zaman gidiyor

Merhaba
Ama nasıl
İlk iliskisiyim
Bugün konuştuk benimle konuşurken mutluymuş bir his yok hoslanti sevgi yok diyor bir iki ay sonra tekrar bu konuyu konuşalım his
Daha ne desin, seni sevmiyorum, bir hissim yok demiş.
Sizi açıkça sevmediğini söyleyen biriyle neden illa devam etmek istiyorsunuz?
Niye kestirip atamayasınız? Böyle diye diye evlenirsiniz adam sizi sevmeye sevmeye. Ondan sonra da yine konu açarsınız buraya, kocam beni sevmiyor diye.
Yaşınız kaç bu arada?

Bir şeyler hissetse hissederdi bence görüşmeyi kesin önünüze bakın dünyadaki tek erkek o değil ya neticede

Daha ne desin, seni sevmiyorum, bir hissim yok demiş.
Sizi açıkça sevmediğini söyleyen biriyle neden illa devam etmek istiyorsunuz?
Niye kestirip atamayasınız? Böyle diye diye evlenirsiniz adam sizi sevmeye sevmeye. Ondan sonra da yine konu açarsınız buraya, kocam beni sevmiyor diye.
Yaşınız kaç bu arada?
Benim 25 onun 24
Adamın ilk ilişkisi yani ondan mı bu durgunluk dedim beni sevmiyor sevsen dermişim diyorum evet diyor

Merhaba
Ama nasıl
İlk iliskisiyim

biri olsa sevsen tamam bu yapin ama yine biseyler yaparsin dedim evet diyor
Hayatında başka biri olmadığına eminim mutlu olmadığımı söyledim bu arada
şizoit olabilir, kişik sorunu var. belkide şimdiye kadar en çok sevdiği kişiniz. onun yapısı bu şekilde . duyguları pek olmuyor. zaten ilk siz olmuşsunuz. ömür boyu devam edemeyecekseniz ayrılın

Kan bağı yok manevi bir bağ var
Evet nasıl tavır takinmaliyim
5-6 ayda çoktan bir etkilenme, ısınma olması lazımdı. Şimdiye piknikler, cafe buluşmaları, sinemalar, özledim yürüyüşe çıkalımlar havada uçuşmalıydı bence. Biriyle tanışınca en çok sohbet edilip vakit geçirilen zamanlar ilk cicim ayları olur. Adam belli ki çekim hissetmemiş, hoşlanamamış sizden. O yüzden buluşmuyor, haliyle de olmayan sevgisini gösteremiyor. Muhtemelen adamın tek derdi evlenip ev işlerini gördürmek, kurulu düzen sağlamak, çocuk yapmak falan. Hayatınız bundan ibaret olmamalı. Gerçekten sizi seven ve el üstünde tutan biriyle evlenmelisiniz yoksa kalan 50-60 yıllık ömrünüz zehir olur aynı evde iki yabancı…

Back
X