Bu ilişkiye bir şans vermeli miyim ? Çok kararsızım?

uzun süre konuşmamışsınız konuşmanız gereken cok konu varken neden hemen cinsellik konuşuldu?? hemen güvenme canım biraz ölç tart
Birbirimizi tanıyoruz zaten,napıyosun nasılsın kariyer durumları Nasıl muhabbetleri yapıldı zaten.Ondan sonra sevgililik durumları açıldı.

Ben artık eşim olacak insanla olmasını istiyorum.O da bunu isterse evleniriz olur yani.Bilemiyorum
ben öyle bakmıyorum olaya . yani bir insan seviyorsa güveniyorsa olur birlikte sonuç evlilik olursa tabi çok güzel olur ama biri benle oldu diye illa benle evlenmek zorunda değil buna katılmıyorum ben . tabi her ilişki yıpratıcı oluyor sende haklısın ne diyeyim hayırlısı olsun .

O benim evimde kalamaz ben ailemle yaşıyorum,burdan ev kiralar ama ben yanında kalırım zaten vakti kısıtlı.Sadece sınırlarını şimdiden çiz,ben pişman olacağım bir şey yapmak istemiyorum dedim ki o zaten önce aşk,önce pişman olmayacağım kadar yoğun duygular içinde olmak istediğimi biliyor

Sağolun teşekkür ederim :)

Cok tuhaf.. ilkte cinsellige hayir demissin sonrakinde cinsellik yasamissin ve simde eskiden hayir dedigin kisiye yok cinsellik istemiyorum ama demen hayli tuhaf .. ya eski sevgilini unutmak icin bir zaman gecirme bu yada zaten yasadigimi yasadim birdaha cinsellik yasasam ne olcak gibi bir durum.. yoksa insan bastan hayir dedigi kisiye neden sonra sarilirki?

Eger halen eskisine asiksan kimseyi yara bandi olarak kullanma derim..
Evet askım bitmedi ama yapacak bir şey yok.Hak etse böyle bir yola girmem.Ayrıca yaşamak istemiyorum bir kişiyle daha böyle bir şey o yüzden hayır dedim.

Bir de onun evine gidip takilmaniz cok sacma geldi bana suan.. yani oturun disarda edin muahbbetinizi bi yemek filan yenir.. uzun yillardir gorusulmuyo sonucta o samimiyet bi iki ay gelişsin ondan sonra evinde yemege filan gidin.. bu benim fikrim çunku ne kadar gecmiste de olsa cinsellik adina adim atmak istemis zamaninda.. acikcasi ayni evde atesle barut

Cinsellik istemiyorum diyerek kendinizi kandırmışsınız hanımefendi. Ama şans vermeli miyim diyorsunuz. İstemezseniz bu şans işini mümkün değil aklınızdan bile geçirmezsiniz.

Hemen cinsellik mi konuşuldu. İlginç. Şüpheli olduğunuz bir ilişkiye neden başlayasınız ki. Pas geçiniz.

Burda kalacak,ayrı ev tutacak tek başına mı kalsın?

Burda kalacak,ayrı ev tutacak tek başına mı kalsın?

Kal ablacım birlikte kal. Üstüne cinselliğini de yaşa adamla. Ne kadar bastırmaya çalışsan da içinden gelen bu. İlişkiye şans vermeli miyim diye sorduran şey de içindeki istek. Başlayın ilişkiye. Belli ki istediğiniz bu.

Neden böyle bir şey söyleme gereği duydunuz anlamadım açıkçası. Sizin aklınızda böyle bir şey var ki demek ki bunu dile getirmişsiniz.Bilinçaltının oyunları olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…