- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Birincisi eski sevgilim olmadı isteklerinden dolayıMaşallah siz de başka birine aşıksınız ama eski sevgiliniz dönmek istedğini söyleyince direkt cinsellik istemiyorum diye karşılık vermişsiniz. Şimdi şans verip vermemeniz gerektiğini sormanız saçma olmuş. Yapmışsınız yapacağınızı.
Hayır ya arada sırada konuşuyorduk ama çok nadir.Benim zaten 2 yıldan uzun süren bir beraberliğim olduğu için uzak durdu.Ayrıldığımı mı hissetti bilemem ama öyle napıyosun falan yazdı.Görüşmek istedi sonra,şuan şehir dışında yaşıyor gelip kalmak zorunda burda ,ben söyledim böyle bir düşüncen olmasın olur mu diye
İlk olarak buna girilmedi.Keşke düzeltme imkanım olsa.Tabiki 8 yıl içinde ara Ara ara yine konuştuk,doğum günlerini her sene kutladım vs.Bir arkadaş olarak arada yine konuştuk,sonra benim hayatıma biri girdi ve 2 yıldan fazla süre kopmadım ondan.Ayrıldıktan sonra hissetmiş olacak ki nasılsın diye mesaj attı öyle konuştuk,eski defterler açıldı.Benimle duygusal bir şeyler yaşamak,paylaşmak istediğini söyledi.Şuan şehir dışında ve gelecek,geldiği Zaman kalacak vakit geçirelim,oturup konuşalım ne olacağımıza karar verelim diye.. Bende aklıma gelince söyledim gelirsin kalırsın ama böyle böyle bilmedim o da tamam Dedi.Bunu anlatmak istemiştimmaslındaNiye ilk olarak cinselliğe odaklaniyorsunuzki ? Tekrar konusursunuz,severseniz yasarsiniz yasayacaginizi. Zorla olacak hali yok ya. Hoslaniyorsaniz bir şans verin.8 senede olgunlasmistir bence.
Aynen o üniversitedeydi,aklı bir karış havadaydı,başarılıydı ama kadına kıza çok düşkündü.Değişmiş olabileceğini düşünüyorum.Benimde değiştiğimin farkında çünkü.Teşekkür ederim yorumunuz için :)Siz peşin peşin dediyseniz , o laf açmadıysa eyvallah.
Bilemedim, karakteri nasıl , nasıl bir insan?
Siz de hoşlanıyorsanız, herif de 8 yılda olgunlaştıysa pekala olabilir.
Ben aklının sizde olduğunu düşündüm. Kafası uçkurunda olsaydı başkasını iyi kötü bulurdu sizi görmekte ısrarcı olmazdı.
22Siz kaç yaşındasınız şu an?
Aynen o üniversitedeydi,aklı bir karış havadaydı,başarılıydı ama kadına kıza çok düşkündü.Değişmiş olabileceğini düşünüyorum.Benimde değiştiğimin farkında çünkü.Teşekkür ederim yorumunuz için :)
Onunla tanıştığımda kimseyle beraber olmamıştım o da kendi keyfine çok düşkün bir üniversiteliydi.Genç delikanlıydı yani,şimdi ise değişti.Benimde yaşanmışlıklarım oldu ve bende değiştim,farkında artık.Doğru anlatabildim galiba şimdiCinsellik yaşamadığınız için ayrılmışsın,şimdi yine cinsellik düşünmüyorum ama şans vermelimiyim diyorsun,çok tezat düşüncelerin.Hayatta cinsellikten önemli şeyler var,karakter gibi mesela.Karakteri düzgün mü değil mi bu çocuğun sen onu düşün önce.
Aynen çok zibidi biriydi ve bende bazı değerlerimden vazgeçmemiştim.Şimdi değiştik ve deneyelim diyoruz ama emin olamıyorum.Cesaret verdiniz teşekkür ederim :)Yani üniversiteli zibidi bir bebeyle 8 yıl sonraki hali tabi ki aynı değil. Bir şekilde kafasında bu zamana kadar bulunmuşsunuz belli ki. Bence şans verin siz de istiyorsanız.
Hayır artık ikimizde değiştik o yüzden.O artık üniversiteli bir genç çocuk değil bende liseli değilim.Kariyer sahibi bir Adam,kariyer yapmaya hazırlanan bir kadın var.Yaşınız ilerlediği, cinsel birliktelik Yaşadığınız için mi adamla görüşmeyi düşünüyorsunuz yani artık size normal geldiği için mi? Konuşmanız bile hata.
Gelip kalacak çünkü.Eğer aynı mantalitedeyse görüşmenin hiç anlamı yokbence yine beklentisi aynıdır . yani biraz çıktıktan sonra aşık olucaksın sende yaşamak isteyeceksin . o da bu durumu kullanıcak . neden bu şekilde muhattab oluyorsun ki o adamla yani cinsellik yaşamak istemiyorum niye diyorsun bu konu neden geçiyor yani
Aynen haklısınız ben doğru düzgün yazayımBence konunuzu editleyin. Ne zaman konu sahibi cinsellik yaşadım yazsa insanlar konuyu es geçip o kısımla ilgili alakasız yorumlar yapıyor. Eski sevgilinizle aranızda olanlar ve bu adamın arasında hiçbir korrelasyon yok ki, eski sevgilinizle aranızda geçenlerin bu adamla ilgili kanaatamizle bir ilişkisi yok.
nerde kalıcak senin evinde mi ?Gelip kalacak çünkü.Eğer aynı mantalitedeyse görüşmenin hiç anlamı yok
Ben artık eşim olacak insanla olmasını istiyorum.O da bunu isterse evleniriz olur yani.Bilemiyorumben cinsellik yaşama demiyorum bence yaşanmalı zaten . ama sırası var diyorum . iyice sana bağlandıktan sonra olursa daha iyi olur bu benim fikrim .
ben cinsellik yaşama demiyorum bence yaşanmalı zaten . ama sırası var diyorum . iyice sana bağlandıktan sonra olursa daha iyi olur bu benim fikrim .
umarım ama erkeklerin çoğu yüzsüz . evinde kalıcam kesin birşey olur diye düşünür . arada elektirik varsada yani olabilir birşeyler sonuçta bizde kadınız yani taş değiliz yaBen de bu fikirdeyim. Uçkur d0şkünü erkek çok itici. Ben de önce aşk derim.
Nedense bu herifin akıllanmış durulmuş olduğunu düşünüyorum. Yanılıyor da olabilirim tabi:))))
Gider diğer odada yatar. Başka nerde kalacak ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?