• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ilişkiye bir şans vermeli miyim ? Çok kararsızım?

Yaklaşık 8 yıl önce tanıştığım biri vardı. Cinsel isteklerine düşkün biriydi ve ben böyle bir şey yaşamak istemeyecek kadar küçüktüm. Ailem de anlayınca Nasıl biri olduğunu, görüşmemize karşı çıktı. Ergenlik çağı deyip geçiştirdik hepsini, yıllar sonra iki buçuk yıl önce aşık oldum ve ilk cinsel beraberliğimi de yaşadım başka bir erkekle. Şimdi aşık olduğum kişiden ayrıyım ve ne tesadüftür ki bu eski görüştüğüm kişi de mesaj attı aniden. Zaten her sene içinde illaki konuştuğumuz Zaman'lar oldu,aradan yıllar geçtikten sonra ilk kez konuştular durumu olmadı yani.Bir ilişkim olduğunu biliyordu, söylemiştim o yüzden benden uzak durdu ama şu an bir engeli yok. İkimizde yalnızız.Şuan şehir dışında yaşıyor ve gelip görüşmek istiyor.Geldiğinde kalacak da tabi uygun bir yerde ama ben baştan peşin peşin konuşmak ve niyetinin ne olduğunu sorgulamak için Ben yine bir cinsel beraberlik düşünmüyorum dedim,sende unut dedim ve anlayışla karşıladı. Emin olamıyorum Yinede ama sizce görüşüp bir şans vermeli miyim bu iliskiye?

gelirse o işin sonu yatak odası ben sana diyeyim

Yaklaşık 8 yıl önce tanıştığım biri vardı. Cinsel isteklerine düşkün biriydi ve ben böyle bir şey yaşamak istemeyecek kadar küçüktüm. Ailem de anlayınca Nasıl biri olduğunu, görüşmemize karşı çıktı. Ergenlik çağı deyip geçiştirdik hepsini, yıllar sonra iki buçuk yıl önce aşık oldum ve ilk cinsel beraberliğimi de yaşadım başka bir erkekle. Şimdi aşık olduğum kişiden ayrıyım ve ne tesadüftür ki bu eski görüştüğüm kişi de mesaj attı aniden. Zaten her sene içinde illaki konuştuğumuz Zaman'lar oldu,aradan yıllar geçtikten sonra ilk kez konuştular durumu olmadı yani.Bir ilişkim olduğunu biliyordu, söylemiştim o yüzden benden uzak durdu ama şu an bir engeli yok. İkimizde yalnızız.Şuan şehir dışında yaşıyor ve gelip görüşmek istiyor.Geldiğinde kalacak da tabi uygun bir yerde ama ben baştan peşin peşin konuşmak ve niyetinin ne olduğunu sorgulamak için Ben yine bir cinsel beraberlik düşünmüyorum dedim,sende unut dedim ve anlayışla karşıladı. Emin olamıyorum Yinede ama sizce görüşüp bir şans vermeli miyim bu iliskiye?
Ne guzel asik olmussun ve sevdigin adamla birlikte olmussun da zaten aralarda zaman zaman konustugun eski kisiye gorusuruz ama cinsellik bekleme demen sana normal geliyor mu?
Artik bakire degilsin diye her yakinlasacagin kisiyle seviseceksin diye bi kural yok istersen sevisirsin ancak. Bunu onceden boyle soylemen kendine dahi saygisizlik olmus sanki.
Ama dikkat et bazi denyolar nasil olsa bakire degil diye yaklasirsa zaten onlar sana uygun degildir buyuk ihtimalle eslerini bakirelerden ararlar her halti yedikten sonra.
Ve bence o kisiyle gorusme. Gecmis 8 sene erkeklere kiran mi girdi

Kal ablacım birlikte kal. Üstüne cinselliğini de yaşa adamla. Ne kadar bastırmaya çalışsan da içinden gelen bu. İlişkiye şans vermeli miyim diye sorduran şey de içindeki istek. Başlayın ilişkiye. Belli ki istediğiniz bu.
Hamileliğinizden dolayı sanırım bu agresifliğiniz sizin.Ben ne desem siz anlamayacaksınız zaten o yüzden uzatmayalım boşverin :)

Ne guzel asik olmussun ve sevdigin adamla birlikte olmussun da zaten aralarda zaman zaman konustugun eski kisiye gorusuruz ama cinsellik bekleme demen sana normal geliyor mu?
Artik bakire degilsin diye her yakinlasacagin kisiyle seviseceksin diye bi kural yok istersen sevisirsin ancak. Bunu onceden boyle soylemen kendine dahi saygisizlik olmus sanki.
Ama dikkat et bazi denyolar nasil olsa bakire degil diye yaklasirsa zaten onlar sana uygun degildir buyuk ihtimalle eslerini bakirelerden ararlar her halti yedikten sonra.
Ve bence o kisiyle gorusme. Gecmis 8 sene erkeklere kiran mi girdi
Evet normalleşiyor çünkü eski halini bildiğim için peşin peşin anlaşanım istedim.Hatta eğer konusunu açarsan seni yalnız bırakır giderim bile dedim.O denyolardan biri gibiyse hala yüzüne Bakmanın bile anlamı yok çünkü.

Bazı erkekler değişebiliyor tabii bunu görüşmeden anlayamazsınız, 22 yaşında genç bir kadın olarak bence içinizden geldiği gibi davranın, sonuçta her görüştüğümüz adamla ille de sevgili olacağız kaidesi yok, ölçüp tartarsınız siz zaten en iyi kararı verirsiniz.

"Ben yine bir cinsel beraberlik düşünmüyorum dedim,sende unut dedim ve anlayışla karşıladı."

Yine derken önceki sevgilinle beraber olduğunu söyledinmi? Eğer öyleyse boşuna şartlar koşma canım. O kadar yol boşuna tepilmez.
Bir de neden bu kadar takıyorsunki anlamadım. Yani zaten cinselliği yaşamışsın. Olması gerekiyorsa olur.
Böyle birşeyi sorgulaman biraz saçma geldiği için insanlar tepki veriyorlar. Bu da gayet normal.

Iyi de belki sen isticeksin sevişmek bu adamla.neden daha başlamadan böyle bir şart kostun.ki böyle diyerek adama ben bakireyim imajı çizmiş olabilirsin.adamda senin hakkinda*vaybe kız yıllarca bekaretini korumuş*diye düşünüp daha fazla ilgi duyabilir.bence eğer o kişiyle bir birliktelik istiyorsanız bunları karistirmamaliydiniz.nyse olan olmuş.bundan sonra akışına bırakın ne olcaksa olur.kasmayin yani.

Back