Bu ilişkiye bir şans vermeli miyim ? Çok kararsızım?

gelirse o işin sonu yatak odası ben sana diyeyim

Ne guzel asik olmussun ve sevdigin adamla birlikte olmussun da zaten aralarda zaman zaman konustugun eski kisiye gorusuruz ama cinsellik bekleme demen sana normal geliyor mu?
Artik bakire degilsin diye her yakinlasacagin kisiyle seviseceksin diye bi kural yok istersen sevisirsin ancak. Bunu onceden boyle soylemen kendine dahi saygisizlik olmus sanki.
Ama dikkat et bazi denyolar nasil olsa bakire degil diye yaklasirsa zaten onlar sana uygun degildir buyuk ihtimalle eslerini bakirelerden ararlar her halti yedikten sonra.
Ve bence o kisiyle gorusme. Gecmis 8 sene erkeklere kiran mi girdi

Hamileliğinizden dolayı sanırım bu agresifliğiniz sizin.Ben ne desem siz anlamayacaksınız zaten o yüzden uzatmayalım boşverin :)

Evet normalleşiyor çünkü eski halini bildiğim için peşin peşin anlaşanım istedim.Hatta eğer konusunu açarsan seni yalnız bırakır giderim bile dedim.O denyolardan biri gibiyse hala yüzüne Bakmanın bile anlamı yok çünkü.

Bazı erkekler değişebiliyor tabii bunu görüşmeden anlayamazsınız, 22 yaşında genç bir kadın olarak bence içinizden geldiği gibi davranın, sonuçta her görüştüğümüz adamla ille de sevgili olacağız kaidesi yok, ölçüp tartarsınız siz zaten en iyi kararı verirsiniz.

"Ben yine bir cinsel beraberlik düşünmüyorum dedim,sende unut dedim ve anlayışla karşıladı."

Yine derken önceki sevgilinle beraber olduğunu söyledinmi? Eğer öyleyse boşuna şartlar koşma canım. O kadar yol boşuna tepilmez.
Bir de neden bu kadar takıyorsunki anlamadım. Yani zaten cinselliği yaşamışsın. Olması gerekiyorsa olur.
Böyle birşeyi sorgulaman biraz saçma geldiği için insanlar tepki veriyorlar. Bu da gayet normal.

Iyi de belki sen isticeksin sevişmek bu adamla.neden daha başlamadan böyle bir şart kostun.ki böyle diyerek adama ben bakireyim imajı çizmiş olabilirsin.adamda senin hakkinda*vaybe kız yıllarca bekaretini korumuş*diye düşünüp daha fazla ilgi duyabilir.bence eğer o kişiyle bir birliktelik istiyorsanız bunları karistirmamaliydiniz.nyse olan olmuş.bundan sonra akışına bırakın ne olcaksa olur.kasmayin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…