- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
-
direk cinselliğe mi girdinizYaklaşık 8 yıl önce tanıştığım biri vardı. Cinsel isteklerine düşkün biriydi ve ben böyle bir şey yaşamak istemeyecek kadar küçüktüm. Ailem de anlayınca Nasıl biri olduğunu, görüşmemize karşı çıktı. Ergenlik çağı deyip geçiştirdik hepsini, yıllar sonra iki buçuk yıl önce aşık oldum ve ilk cinsel beraberliğimi de yaşadım. Şimdi aşık olduğum kişiden ayrıyım ve ne tesadüftür ki bu eski görüştüğüm kişi de mesaj attı aniden. Bir ilişkim olduğunu biliyordu, söylemiştim o yüzden benden uzak durdu ama şu an bir engeli yok. Ben yine bir cinsel beraberlik düşünmüyorum, bunu kendisine de söyledim ve anlayışla karşıladı. Emin olamıyorum Yinede ama sizce görüşüp bir şans vermeli miyim bu iliskiye?
aradan yıllar geçmiş...ilk akla gelen cinsellik beklentisi olurmu..? tuhaf.o değilde aşık olduğunuz adamı unutabildinizmiYaklaşık 8 yıl önce tanıştığım biri vardı. Cinsel isteklerine düşkün biriydi ve ben böyle bir şey yaşamak istemeyecek kadar küçüktüm. Ailem de anlayınca Nasıl biri olduğunu, görüşmemize karşı çıktı. Ergenlik çağı deyip geçiştirdik hepsini, yıllar sonra iki buçuk yıl önce aşık oldum ve ilk cinsel beraberliğimi de yaşadım. Şimdi aşık olduğum kişiden ayrıyım ve ne tesadüftür ki bu eski görüştüğüm kişi de mesaj attı aniden. Bir ilişkim olduğunu biliyordu, söylemiştim o yüzden benden uzak durdu ama şu an bir engeli yok. Ben yine bir cinsel beraberlik düşünmüyorum, bunu kendisine de söyledim ve anlayışla karşıladı. Emin olamıyorum Yinede ama sizce görüşüp bir şans vermeli miyim bu iliskiye?
hazır cinsel ilişkide yaşadım başkasıyla bu isterse sorun olmaz mı acaba diyorsun gibi geldiYaklaşık 8 yıl önce tanıştığım biri vardı. Cinsel isteklerine düşkün biriydi ve ben böyle bir şey yaşamak istemeyecek kadar küçüktüm. Ailem de anlayınca Nasıl biri olduğunu, görüşmemize karşı çıktı. Ergenlik çağı deyip geçiştirdik hepsini, yıllar sonra iki buçuk yıl önce aşık oldum ve ilk cinsel beraberliğimi de yaşadım. Şimdi aşık olduğum kişiden ayrıyım ve ne tesadüftür ki bu eski görüştüğüm kişi de mesaj attı aniden. Bir ilişkim olduğunu biliyordu, söylemiştim o yüzden benden uzak durdu ama şu an bir engeli yok. Ben yine bir cinsel beraberlik düşünmüyorum, bunu kendisine de söyledim ve anlayışla karşıladı. Emin olamıyorum Yinede ama sizce görüşüp bir şans vermeli miyim bu iliskiye?
Bir başka kişi hayatıma girdi ona aşık oldum ve onunla oldum dedim.Ayrıca da tabiki ara sıra normal konuşuyorduk ve tanıyorum kişiyi zaten.Doğru anlatamadım sanırımdirek cinselliğe mi girdiniz
nasıl bi tip
neler yapar
karakteri nedir ne bileyimöncelik bunlar olmalı değil mi..
Hayır ya arada sırada konuşuyorduk ama çok nadir.Benim zaten 2 yıldan uzun süren bir beraberliğim olduğu için uzak durdu.Ayrıldığımı mı hissetti bilemem ama öyle napıyosun falan yazdı.Görüşmek istedi sonra,şuan şehir dışında yaşıyor gelip kalmak zorunda burda ,ben söyledim böyle bir düşüncen olmasın olur mu diyeBu nasıl bir herif çözemedim. İnsan yıllar sonra sevdiği kadını görse cinsellik mi konuşur, düşünür? Ya insan değil ya sevdiği kadın değilsiniz. Her 2 durumda da sallayın gitsin.
Öyleydi evet.Şuan tamam Dedi sorun etmiyor ama emin değilimAdam heralde cinsellikten başka bişey düşünmüyor ki,sizde baştan istemediğinizi belirtiyorsunuz.Hiç bulaşmayın bence.
Öyle olsa Bunu istemiyorum hala,bil demezdim ona.hazır cinsel ilişkide yaşadım başkasıyla bu isterse sorun olmaz mı acaba diyorsun gibi geldi
Hayır konuştuğumuz oluyordu arada.Benim zaten 2 yıldan fazla süren bir beraberliğim oldu.Unutmadım,unutamam ama aşkımı hak etmeyen birisi.aradan yıllar geçmiş...ilk akla gelen cinsellik beklentisi olurmu..? tuhaf.o değilde aşık olduğunuz adamı unutabildinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?