Bu ilişkiye bir şans vermeli miyim ? Çok kararsızım?

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
123
31
Yaklaşık 8 yıl önce tanıştığım biri vardı. Cinsel isteklerine düşkün biriydi ve ben böyle bir şey yaşamak istemeyecek kadar küçüktüm. Ailem de anlayınca Nasıl biri olduğunu, görüşmemize karşı çıktı. Ergenlik çağı deyip geçiştirdik hepsini, yıllar sonra iki buçuk yıl önce aşık oldum ve ilk cinsel beraberliğimi de yaşadım başka bir erkekle. Şimdi aşık olduğum kişiden ayrıyım ve ne tesadüftür ki bu eski görüştüğüm kişi de mesaj attı aniden. Zaten her sene içinde illaki konuştuğumuz Zaman'lar oldu,aradan yıllar geçtikten sonra ilk kez konuştular durumu olmadı yani.Bir ilişkim olduğunu biliyordu, söylemiştim o yüzden benden uzak durdu ama şu an bir engeli yok. İkimizde yalnızız.Şuan şehir dışında yaşıyor ve gelip görüşmek istiyor.Geldiğinde kalacak da tabi uygun bir yerde ama ben baştan peşin peşin konuşmak ve niyetinin ne olduğunu sorgulamak için Ben yine bir cinsel beraberlik düşünmüyorum dedim,sende unut dedim ve anlayışla karşıladı. Emin olamıyorum Yinede ama sizce görüşüp bir şans vermeli miyim bu iliskiye?

Son düzenleyen: Moderatör:
direk cinselliğe mi girdiniz
nasıl bi tip
neler yapar
karakteri nedir ne bileyim öncelik bunlar olmalı değil mi..

aradan yıllar geçmiş...ilk akla gelen cinsellik beklentisi olurmu..? tuhaf.o değilde aşık olduğunuz adamı unutabildinizmi

Niye ilk olarak cinselliğe odaklaniyorsunuzki ? Tekrar konusursunuz,severseniz yasarsiniz yasayacaginizi. Zorla olacak hali yok ya. Hoslaniyorsaniz bir şans verin.8 senede olgunlasmistir bence.

Cinsellik yaşamadığınız için ayrılmışsın,şimdi yine cinsellik düşünmüyorum ama şans vermelimiyim diyorsun,çok tezat düşüncelerin.Hayatta cinsellikten önemli şeyler var,karakter gibi mesela.Karakteri düzgün mü değil mi bu çocuğun sen onu düşün önce.

Maşallah siz de başka birine aşıksınız ama eski sevgiliniz dönmek istedğini söyleyince direkt cinsellik istemiyorum diye karşılık vermişsiniz. Şimdi şans verip vermemeniz gerektiğini sormanız saçma olmuş. Yapmışsınız yapacağınızı.

bu adam hayatınızda oldugu surece ılk plan cınsellık mı olucak?
cınsellık düşünmedıgınızı kabul ettıgı surece ıyı ,etmedıgı surece kötü mü olucak sızın ıcın..
Bu bi adamlık göstergesi değil..
Sizin bi degerınız oldugunu hatırlayın lutfen..
Yanlışa bulaşmadan uzaklaşmanız temennisiyle..

hazır cinsel ilişkide yaşadım başkasıyla bu isterse sorun olmaz mı acaba diyorsun gibi geldi

Bu nasıl bir herif çözemedim. İnsan yıllar sonra sevdiği kadını görse cinsellik mi konuşur, düşünür? Ya insan değil ya sevdiği kadın değilsiniz. Her 2 durumda da sallayın gitsin.

direk cinselliğe mi girdiniz
nasıl bi tip
neler yapar
karakteri nedir ne bileyim öncelik bunlar olmalı değil mi..
Bir başka kişi hayatıma girdi ona aşık oldum ve onunla oldum dedim.Ayrıca da tabiki ara sıra normal konuşuyorduk ve tanıyorum kişiyi zaten.Doğru anlatamadım sanırım

Adam heralde cinsellikten başka bişey düşünmüyor ki,sizde baştan istemediğinizi belirtiyorsunuz.Hiç bulaşmayın bence.

Bu nasıl bir herif çözemedim. İnsan yıllar sonra sevdiği kadını görse cinsellik mi konuşur, düşünür? Ya insan değil ya sevdiği kadın değilsiniz. Her 2 durumda da sallayın gitsin.
Hayır ya arada sırada konuşuyorduk ama çok nadir.Benim zaten 2 yıldan uzun süren bir beraberliğim olduğu için uzak durdu.Ayrıldığımı mı hissetti bilemem ama öyle napıyosun falan yazdı.Görüşmek istedi sonra,şuan şehir dışında yaşıyor gelip kalmak zorunda burda ,ben söyledim böyle bir düşüncen olmasın olur mu diye

aradan yıllar geçmiş...ilk akla gelen cinsellik beklentisi olurmu..? tuhaf.o değilde aşık olduğunuz adamı unutabildinizmi
Hayır konuştuğumuz oluyordu arada.Benim zaten 2 yıldan fazla süren bir beraberliğim oldu.Unutmadım,unutamam ama aşkımı hak etmeyen birisi.

Yaşınız ilerlediği, cinsel birliktelik Yaşadığınız için mi adamla görüşmeyi düşünüyorsunuz yani artık size normal geldiği için mi? Konuşmanız bile hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…