Valla mesajları görseydin sen de düşerdin, evime gelip beni görmek istedi sürekli ısrar etti,hediye bile almış, kasretsin ki unutamayınca da hee dedim napayım. HaklısınIkinizi de seviyor demekki :) kabul edeceksen boyle edeceksin.Tekrar kullandi ne demekki? Sen izin vermeseydin yanina yaklasabilir miydi?
Bi ona bir buna konuyor aga.Kizlarda kimi seviyor diye dusunsun. :)
Valla mesajları görseydin sen de düşerdin, evime gelip beni görmek istedi sürekli ısrar etti, kasretsin ki unutamayınca da hee dedim napayım. Haklısın
Kendsii söyledi direkt. Görünürde iyiler, gezip tozmalar falan. Madem diğer kızı seviyo benle neden buluştu, ısrar etti, sarıldı öptü kokladı, anlamadım, niye tekrar kullandı iyi niyeti.
Bir anda içime bir kurt düştü kızın twitter hesabını buldum ve şansıma kız bu oğlanla olan konuşmasını twittera atmış hem de barışma konuşmalarını.. oğlan resmen yalvarmış beni bi daha bırakma diye. Görünce şok oldum sövüp sayıp engelledim her yerdenSeven kişi kimseye dokunmaz diye biliyorum. Onu da sevmiyo ki bana ulaştı tekrardan. Sen nasıl öğrendin o kızın onu istemediğini?
Haysiyetsiz...
diye düşünürüm
Karaktersiz... Diye düşünürüm.
:)Omurgasız...
cinsel anlamda tatmın oluyor buyuk ıhtımalle.
Sevmiyor, hoş vakıt gecırıyo dıye dusunuyorum. seven ınsan bırak baskasını öpmeyı, dokunmaz,
Bu çelişkiye düşüren de kendisi. Benim de hatam var. Madem mutlusun iyi hoş benden daha ne istiyor bunu anlamadım. Mesaj cekmeler, aramalar, hangi resminde ne yazdığıma kadar her seçimi takıp etmiş.cok calıştım Unutamadım, elimde değil, belki bi umut diye buluştum. Saol yorumun için :)hangisi?
onunla hoş vakit geçiriyor çünkü beni öptü bana dokundu mu?
benimle hoş vakit geçiriyor çünkü onunla sevişiyor öpüyor dokunuyor mu?
yazdığın mesajdaki çelişkinin farkında mısın?
Bu çelişkiye düşüren de kendisi. Benim de hatam var. Madem mutlusun iyi hoş benden daha ne istiyor bunu anlamadım. Mesaj cekmeler, aramalar, hangi resminde ne yazdığıma kadar her seçimi takıp etmiş.cok calıştım Unutamadım, elimde değil, belki bi umut diye buluştum. Saol yorumun için :)
Dedim bunu ne zaman öncesinde hayatında biri var, bana bi şey deme dedim. Sonra bi şekilde konustuk,buluştuk, hatalıyım biliyorum.tehdit vari kıza söylerim bana yazdıklarını dedim,odur budur bi şey demiyor. Konuşmuyoruz 2 aydır. Ne bileyim be kardeş ben de cok sıkıldım, bıktım, sabah kalkıyorum akılda o, aksam yatıyorum gene o.Yerinde olsam bu olaylardan beni sevdiği ve bana geri dönmek istediği sonucunu çıkartmazdım. Öpmek koklamak stalk etmek özledim demek bunlar erkekler için kolay şeyler. Eski sevgilisine çok özledim deyip ertesi gün başkasıyla nişanlanan erkeklerin hikayelerini burada çok okuduk. Bence halihazırdaki ilişkisiyle ilgili kafası karıştığında ya da kendini mutsuz hissettiğinde sana geliyor olabilir. Karşısındaki insan onu hayalkırıklığına uğrattığında teselli arıyor olabilir. Aksi halde,evli değil nişanlı değil insan sevgilisinden bir sözle ayrılır, neden ayrılmasın. İlişkisinde söylediği gibi mutsuz olsa bile hala bitirmemesi düzelmesini beklemesindendir diye düşündüm. Sevgilisi de düzeltmeye karar verirse senden elini tamamen çekebilir ve bu da senin için yıkım olabilir. Yerinde olsam ilişkisi olduğu sürece görüşmeyeceğimi söyler ve görüşmezdim.
Dedim bunu ne zaman öncesinde hayatında biri var, bana bi şey deme dedim. Sonra bi şekilde konustuk,buluştuk, hatalıyım biliyorum.tehdit vari kıza söylerim bana yazdıklarını dedim,odur budur bi şey demiyor. Konuşmuyoruz 2 aydır. Ne bileyim be kardeş ben de cok sıkıldım, bıktım, sabah kalkıyorum akılda o, aksam yatıyorum gene o.