- 8 Mayıs 2014
- 2.427
- 6.572
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"aynı acıları yasayacagın derken " daha fazla acı cekmek ıstemıyorum, gozunu seveyım ımla hatası de :)Rica ederim. Günümüz erkeklerinin çoğu aynı şeyi yapiyor. Zamanında büyük bir yanlışa düşmeden kendini kurtarmişsin aynı acıları yaşayacağin gün gibi aşikar. Uzak dur. Allah yardımcın olsun.
eski benım.Eski veya yeni sevgiliden biri sensin kesin.
Şeronun teki de o.
Ona evet dersen demek istedim.Tabi ki bir daha yaşamani istemem. Değişmiş olacağını pek zannetmiyorum."aynı acıları yasayacagın derken " daha fazla acı cekmek ıstemıyorum, gozunu seveyım ımla hatası de :)
Böyle şerefsizlerin ç.klerini kesip kurutucan kolye niyetine takacaksın.eski benım.
Ooooo hakaret var dediler geldim.
Ş......siz, Onursuz hııııı bi de şahsiyetsiz
Oooohhhhh iyi geldi vallahi stres attım
sua ankı sevgilisi hakkında " bı süredir cıkmaza doğru gıdıyoruz, bunun bilincindeyim o bu konuda sessız, ya bunu gormuyor ya da görmezden geliyo", "hele onunla evlılık konusunu konusmak benı bunaltıyor" seklınde dusunup hala gezıp tozmaya devam eden ustelık eskısıyle de gorusmuş, buluşmuş, yakınlaşmış bırı hakkında dusuncenız ne olur? Eskısıne ait hiç bi ayrıntıyı unutmamış, yeni ilişkisi boyunca eskiyi sürekli stalklamış, yüzüne karsı "seni özlüyorum, yoklugunu hıssedıyorum" diyen, askerdeyken mektup dahı beklediğini söyleyen biri.
dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayayım diyor yani
yenisinden niye ayrılmadığını sordun mu madem çıkmazdaymış ilişki.
Kendsii söyledi direkt. Görünürde iyiler, gezip tozmalar falan. Madem diğer kızı seviyo benle neden buluştu, ısrar etti, sarıldı öptü kokladı, anlamadım, niye tekrar kullandı iyi niyeti.Seni seviyor olsa yenisi olmazdı hayatında. Hanginiz tongaya düşüp kendisiyle "seks eyleyeceksiniz" diye bekliyor; muhtemelen sen önceden kendisiyle bir cinsel birliktelik yaşamadın. Ben evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim, yani görüşüm bu ama böyle karaktersiz hanzolarla da cinsel birliktelik yaşamayın. Şu anki sevgilisi hakkındaki düşüncelerini nereden öğrendin bilmiyorum kendisi mi söyledi ya da çevresinden mi duydun ama çok güvenme derim, onunla da gayet güllük gülistanlık bir ilişki sürdürüyordur muhtemelen. Exten next olmaz, önüne bak.
Seven kişi kimseye dokunmaz diye biliyorum. Onu da sevmiyo ki bana ulaştı tekrardan. Sen nasıl öğrendin o kızın onu istemediğini?Ya bi ara benim başıma da geldi böyle bi olay tam 2 yıl birini sevdim altı aylık da bir ilişkimiz olmuştu sonra ayrıldık bir sebepten dolayı ama hiç unutamadım. O ise sevgili yapmıştı bir yıl sonra bana mesaj atmaya başladı görüşmek istedi benden hoşlandığını o kızla yapamadığını anlaşamadığını falan anlattı. Ben de kabul ettim çünkü hala içimde bir şeyler vardı kızda uzak bi yerde yaşıyordu zaten tekrar barışmazlar diye düşündüm. Meğersem kız bunu istemiyormuş o yüzden araları kötüymüş bana ben istemiyorum anlaşamıyorum olarak bahsetmişti. Kız geri dönüş yapınca araları tekrar düzelmiş ben bunları öğrenmesem ikimizi aynı anda idare edecekti. Sakın inanma hem kendin söylüyorsun birini seven insan başkasına dokunamaz diye seni sevseydi ayrılmazdı ilişkiyi düzeltmek için çabalardı ikinci birini sokmazdı hayatına
Kendsii söyledi direkt. Görünürde iyiler, gezip tozmalar falan. Madem diğer kızı seviyo benle neden buluştu, ısrar etti, sarıldı öptü kokladı, anlamadım, niye tekrar kullandı iyi niyeti.