bu ilişki ne olur sizce

"aynı acıları yasayacagın derken " daha fazla acı cekmek ıstemıyorum, gozunu seveyım ımla hatası de :)

"aynı acıları yasayacagın derken " daha fazla acı cekmek ıstemıyorum, gozunu seveyım ımla hatası de :)
Ona evet dersen demek istedim.Tabi ki bir daha yaşamani istemem. Değişmiş olacağını pek zannetmiyorum.

Yuzune bile bakmaz, gururumu daha fazla ayaklar altina almaz siler atardim..
Birde Ne dusuncem, onu dusunerek saniyemi bile ayirmazdim..

dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayayım diyor yani
yenisinden niye ayrılmadığını sordun mu madem çıkmazdaymış ilişki.

dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayayım diyor yani
yenisinden niye ayrılmadığını sordun mu madem çıkmazdaymış ilişki.

kenıdısne özgürlük alanı tanıyormuş, kızın zor sorularını cevapsız bırakabılıyormuş. cinsel anlamda tatmın oluyor buyuk ıhtımalle. Evlenırse toplum baskısı yuzunden evlenırmış onunla, benle kurdugu evlılık hayallerı kadar heyecanlı, umut dolu, isteklı değilmiş falan. Sevmiyor, hoş vakıt gecırıyo dıye dusunuyorum. seven ınsan bırak baskasını öpmeyı, dokunmaz, bakmaz, konusmaz bıle.

Son düzenleme:
Ya bi ara benim başıma da geldi böyle bi olay tam 2 yıl birini sevdim altı aylık da bir ilişkimiz olmuştu sonra ayrıldık bir sebepten dolayı ama hiç unutamadım. O ise sevgili yapmıştı bir yıl sonra bana mesaj atmaya başladı görüşmek istedi benden hoşlandığını o kızla yapamadığını anlaşamadığını falan anlattı. Ben de kabul ettim çünkü hala içimde bir şeyler vardı kızda uzak bi yerde yaşıyordu zaten tekrar barışmazlar diye düşündüm. Meğersem kız bunu istemiyormuş o yüzden araları kötüymüş bana ben istemiyorum anlaşamıyorum olarak bahsetmişti. Kız geri dönüş yapınca araları tekrar düzelmiş ben bunları öğrenmesem ikimizi aynı anda idare edecekti. Sakın inanma hem kendin söylüyorsun birini seven insan başkasına dokunamaz diye seni sevseydi ayrılmazdı ilişkiyi düzeltmek için çabalardı ikinci birini sokmazdı hayatına

Seni seviyor olsa yenisi olmazdı hayatında. Hanginiz tongaya düşüp kendisiyle "seks eyleyeceksiniz" diye bekliyor; muhtemelen sen önceden kendisiyle bir cinsel birliktelik yaşamadın. Ben evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim, yani görüşüm bu ama böyle karaktersiz hanzolarla da cinsel birliktelik yaşamayın. Şu anki sevgilisi hakkındaki düşüncelerini nereden öğrendin bilmiyorum kendisi mi söyledi ya da çevresinden mi duydun ama çok güvenme derim, onunla da gayet güllük gülistanlık bir ilişki sürdürüyordur muhtemelen. Exten next olmaz, önüne bak.

Kısmen aynısını yaşadım.
Çok eskiden sevgilicilik oynadığım biri
İle yıllar sonra karşılaştım,aynı ortamda bulunduk bir süre.
Nişanlıydı.
Ama bana karşı yeniden alevlendi
Nişanlısı ile ayrılacağını ama bazı sebeplerden ayrılamadığını söyledi.
Bekle beni dedi :)
Ben elbette kendimi öyle çirkin bir olaya malzeme etmeyeceğimi söyleyerek reddettim.
Sonra ne mi oldu?
Ayrıldı.
Bana da çok sitem dolu bir mail attı.
Üzüldüm ama neye üzüldüm tam olarak bilemiyorum hâlâ :)
Gerçekten ayrılacakmış demekki ama ben yine de girmezdim topa.
Yakıştırmazdım kendime.

Kendsii söyledi direkt. Görünürde iyiler, gezip tozmalar falan. Madem diğer kızı seviyo benle neden buluştu, ısrar etti, sarıldı öptü kokladı, anlamadım, niye tekrar kullandı iyi niyeti.

Seven kişi kimseye dokunmaz diye biliyorum. Onu da sevmiyo ki bana ulaştı tekrardan. Sen nasıl öğrendin o kızın onu istemediğini?

Kendsii söyledi direkt. Görünürde iyiler, gezip tozmalar falan. Madem diğer kızı seviyo benle neden buluştu, ısrar etti, sarıldı öptü kokladı, anlamadım, niye tekrar kullandı iyi niyeti.

Ikinizi de seviyor demekki :) kabul edeceksen boyle edeceksin.Tekrar kullandi ne demekki? Sen izin vermeseydin yanina yaklasabilir miydi?

Bi ona bir buna konuyor aga.Kizlarda kimi seviyor diye dusunsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…