- 3 Aralık 2019
- 164
- 44
- 13
- 32
- Konu Sahibi Ecenazecem
-
Teşekkür ederim yorumunuz için. Bende öyle düşündüm aslında. Siz daha iyi bilirsiniz ben ilk kez yapıyorum böyle bir test, daha evvel yapmış olan arkadaşlar daha iyi bilir diyreZaten tahmin etmiştim yine sürtünme olayıdır diye ve okudum ki doğru, sende kesin üzerine görme vs olaylarını okudun o yüzden test yaptın ama hamile olma olasılığın sıfırın altında. Testte ki çizgi de kuruma çizgisi.
Yok canım ben evli değilim ama evlilik yolunda ilerliyorum. Atanma durumum var mülakat sonucu bekliyorumBen de öyle düşünüyorumsen evli misin kuzum ben orayı anlayamadım
Yaşın gerçekten küçükmüş canım kafana çok takma bence akışına bırakBen de öyle diyordum biliyomusun 23 24 te yaparım bi çocuk diye ama bilmiyorum bu his bambaşka
Evet bende çevremde de İnternette de çok denk geldimEvet regl olup hamile olan çok kişi var,hatta eski yazıları okurken birinin yazısına denk geldim adetinin 3. Günü gebe olduğunu öğrenmiş
kuzum naçizane tavsiyem sürtünme de olsa dikkat et kazaya gider , başına iş alırsın bir sürü sıkıntı stres vs . Hadi ya inşallah atanırsın bölüm ne canım ? Ben de atanamayanı öğretmenlerdenimYok canım ben evli değilim ama evlilik yolunda ilerliyorum. Atanma durumum var mülakat sonucu bekliyorum
Evet daha 19 yaşında yolun başındayım ama gerçekten çok istiyorum bi evladım olsun babadan ayrı anne şefkati görmeden büyüyünce insan daha erkenden istiyor yaşamak için bir sebebim olsunİstiyorsanız bu kadar yapın tabi o zaman hayırlısıyla :) ama çok küçüksünüz, ya da kendime göre değerlendiriyorumdur :)
Yaşın gerçekten küçükmüş canım kafana çok takma bence akışına bırak
Evet daha 19 yaşında yolun başındayım ama gerçekten çok istiyorum bi evladım olsun babadan ayrı anne şefkati görmeden büyüyünce insan daha erkenden istiyor yaşamak için bir sebebim olsun
Çok haklısın rabbim hayırlısını nasip etsin yaşın küçük diye dedim strese sokup kendini yıpratmaEvet daha 19 yaşında yolun başındayım ama gerçekten çok istiyorum bi evladım olsun babadan ayrı anne şefkati görmeden büyüyünce insan daha erkenden istiyor yaşamak için bir sebebim olsun
Teşekkür ederim biliyorum bu yaşıma kadar ilk kez başıma geldi 5 yıldırda birlikteyiz ama oldu işte o yüzden takıntı yaptım zaten. Ben mühendisim ama o şekilde atanamayonca adliye ve banka sınavlarını kazandım. Katiplik ve bankacılık, ikisinde de mülakat sonucu bekliyorumkuzum naçizane tavsiyem sürtünme de olsa dikkat et kazaya gider , başına iş alırsın bir sürü sıkıntı stres vs . Hadi ya inşallah atanırsın bölüm ne canım ? Ben de atanamayanı öğretmenlerdenim
Yoo neden olmuyor diye çok takmıyorum herşey Allahtan ama hem istiyorum hem de olmadı diye üzülmüyorumÇok haklısın rabbim hayırlısını nasip etsin yaşın küçük diye dedim strese sokup kendini yıpratma
inşallah atanırsın canım hayırlısıyla allah gönlündekini versinTeşekkür ederim biliyorum bu yaşıma kadar ilk kez başıma geldi 5 yıldırda birlikteyiz ama oldu işte o yüzden takıntı yaptım zaten. Ben mühendisim ama o şekilde atanamayonca adliye ve banka sınavlarını kazandım. Katiplik ve bankacılık, ikisinde de mülakat sonucu bekliyorumsende atanırsın inşallah
Sağol canım senin de çocuğun da Ataman da gelir inşallah :)inşallah atanırsın canım hayırlısıyla allah gönlündekini versin ☺
Şu an atama için bir çalışma yok bebeğe yoğunlaştık bakalım inşallah canımSağol canım senin de çocuğun da Ataman da gelir inşallah :)
Gençsin daha olur :))Şu an atama için bir çalışma yok bebeğe yoğunlaştık bakalım inşallah canım ☺
Canm kan testi yapmadan belli olmaz idrar testi yuzde yuz sonuc vermiyoBiri bebe time marka. Biri one time marka. İlişkinin üzerinden 35 gün geçtikten sorma yaptım bu iki testi. 1. Yaptığım testte sanki hayalet çizgi var gibime geldi, başka marka aldım onda hiçbir şey çıkmadı. İlişkiden sonra bir kez adet oldum ama bu silik çizgi kafamı karıştırdı, aynı şeyi yaşayan var mı. Bebe time de, bu kuruma çizgisi mi?
35 gün geçse ve 2 test yapılsa bile mi?Canm kan testi yapmadan belli olmaz idrar testi yuzde yuz sonuc vermiyo
Canim iliskinin uzerinden 35 gun gecti diyosun. Hamile olsan test patlardi resmen.Başka yorumu olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?