- 3 Aralık 2019
- 164
- 44
- 13
- 32
- Konu Sahibi Ecenazecem
-
O nasıl oluyor işte :) 35 gün geçti. Diğeri neden yokBirinde var birinde yok kuzu
Yok aynı marka diilTestlerin hassasliği farklidir ondsn birinde cikmayabilir. Yada hic yoktur belki.
Ikisidr ayni markami?
Bilmiyorum regl oldum ama aradan zaman geçince bir test yapim dedim yok üstünde vardı. İki ayrı marka dedim ikisini verdiler. Bebetime denedim önce o şekilde çıktı. Diğerini denedim tamamen tek çizgi. Aslında pek ihtimal yok regl olduğum için ama aklıma takıldı o hayalet çizgi. İlişkinin üzerinden 35 gün geçince koyu çıkması gerekmez mi varsa eğerEvet bebe time markasıyla ilgili Birkaç defa daha duymuştum hayalet çizgi çıktığını. Halbuki bende aynı markayı yaptım aynı şekil silik çizgi çıktı ama doğruymuş hamileymişim . ama adi bir marka bende yokluktan onu bulup yapmıştım. Neden şüphelenip test yaptın bilmiyorum adette olmuşsun . yani bence kafana takma yüksek ihtimal kuruma çizgisidir albi ve bebetime adı çıkmış markalar
Kesinlikle koyu çıkardı ben adet günümde yaptığımda nete yakın çıkmıştı 2. Çizgi . bence kuruma çizgisi tatlım. İnternetten de bakarsan bu marka ile ilgili çokça kötü yorum var. Boşuna karıştırma aklını. Yinede belli olmaz Adetin geçerse tekrar yapabilirsin farklı ve faha hassas bi markaylaBilmiyorum regl oldum ama aradan zaman geçince bir test yapim dedim yok üstünde vardı. İki ayrı marka dedim ikisini verdiler. Bebetime denedim önce o şekilde çıktı. Diğerini denedim tamamen tek çizgi. Aslında pek ihtimal yok regl olduğum için ama aklıma takıldı o hayalet çizgi. İlişkinin üzerinden 35 gün geçince koyu çıkması gerekmez mi varsa eğer
İlişkiden 35 gün sonra yapınca bu kadar silik çıkma ihtimali ve 2. Testte hiç çıkmama ihtimali var mı?Testlerin hassasliği farklidir ondsn birinde cikmayabilir. Yada hic yoktur belki.
Ikisidr ayni markami?
Cok uzun sure. Tek iliskimi.İlişkiden 35 gün sonra yapınca bu kadar silik çıkma ihtimali ve 2. Testte hiç çıkmama ihtimali var mı?
Sağol canım. İkişkiden 10 gün sonra regl oldum, o regl in üstünden de 25 gün geçti olsa koyu çıkmalıydı sanırım. Çünkü olsa ilk regl den hesaplansa 2 aylık olmalıydı, yani kopkpyu çıkmalıydı sanırımKesinlikle koyu çıkardı ben adet günümde yaptığımda nete yakın çıkmıştı 2. Çizgi . bence kuruma çizgisi tatlım. İnternetten de bakarsan bu marka ile ilgili çokça kötü yorum var. Boşuna karıştırma aklını. Yinede belli olmaz Adetin geçerse tekrar yapabilirsin farklı ve faha hassas bi markayla
Evet tek ilişki. 30 ekimde ilişki oldu, 12 kasımda regl oldum. Şimdi ise bu iki ayrı marka testleri yaptım. Uzun süre geçtiği için kırmızı çıkmalıydı sanırım öyle mi?Cok uzun sure. Tek iliskimi.
Normalde ovulasyondan sora hadi en fazla 17 18 gun sora olsun belirti verir yani teste cikar 35 cok fazla
Evet çokdaha koyu çıkmalıydı. Ama o ikinci çizgide bariz belli pek hayalet gibi değil benimde kafamı karıştırdı gibi bence tekrarlamalısın daha hassas bi testle. Allahın işi ne diyimSağol canım. İkişkiden 10 gün sonra regl oldum, o regl in üstünden de 25 gün geçti olsa koyu çıkmalıydı sanırım. Çünkü olsa ilk regl den hesaplansa 2 aylık olmalıydı, yani kopkpyu çıkmalıydı sanırım
35 gün sonra bu kadar belirsiz çıkmasına imkan var mınegatif pizitif olmus testler 3 gun sonra tekrarlayin
Bak ben bebe time testi almistim. Birde oncomed testi.Evet tek ilişki. 30 ekimde ilişki oldu, 12 kasımda regl oldum. Şimdi ise bu iki ayrı marka testleri yaptım. Uzun süre geçtiği için kırmızı çıkmalıydı sanırım öyle mi?
Hangi marka mesela? Regl de oldum amaEvet çokdaha koyu çıkmalıydı. Ama o ikinci çizgide bariz belli pek hayalet gibi değil benimde kafamı karıştırdı gibi bence tekrarlamalısın daha hassas bi testle. Allahın işi ne diyim
Anlam veremedim bende işte. Bebe time yaptığınız bu şekil mi çıkmıştı? Sanki benim pembe değil de gri çizgi gibi o yüzden kuruma çizgisi olabilir mi dedimBak ben bebe time testi almistim. Birde oncomed testi.
Ikisindede cikmisti yaptiğimda vardi yani
Aslina bakarsan ikisi ucuz test cikmasi lazm birinde varsa digerindede.
Bir de ben ilk o hayalet çizgi çıkanı denemiştim. Daha tecrübesizce kullandım yani afedersiniz çubukla damlatmadım da direk üzerine çok az idrarımı yaptım. Ondan olabilir miEvet çokdaha koyu çıkmalıydı. Ama o ikinci çizgide bariz belli pek hayalet gibi değil benimde kafamı karıştırdı gibi bence tekrarlamalısın daha hassas bi testle. Allahın işi ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?