Bu iğrenç insanı nişanlıma söylemeli miyim?

Nişanlınıza söylemelisiniz ve size tavsiyem tüm sosyal medya hesaplarınızı dondurun. Veya tamamen kapatın. Bu tipler anlamaz çok çirkef olurlar. Çok zor bir durum tamamen tüm hesapları kapatın. Kardeşiniz de hiç bir şekilde cevap vermesin.
Evet söyledim zaten. Sosyal medya hesaplarımı da kapattım. Kardeşimi de uyardım cevap vermeyecek hiç bi şekilde.

Bir kaç sene önce bu da aynısını yapıyordu. Kız kardeşim aracılıgıyla benden haber almaya çalışıyordu. Ama yüz farklı hesaptan takip edip aşk itiraflarında bulunmak nedir. Abla diyor birgün furkan diye bu hesaptan atıyordu mesaj birgün hakan birgün ahmet sürekli engelleyip duruyormuş farklı hesaplar açıp mesaj atıyormuş işte. Aynı anda da benim hesaplarıma erişilmeye çalışılıyor bana fake hesaplardan sürekli merhaba vs mesajlar geliyor bu neyin kafasıdır anlamıyorum ya
Bilişim suçu işliyor en iyisi sen şikayet et bu şahsı adı sanı yeri yurdu belliyse bi ifadesini alsınlar

bence bi knsun. cunku. inkar edecegi icin elinizde delil niteliginde yazismalar olsun alttan alin o yazsin sizde kopyalayin yoksa savcilik siber e yazmaktan once cogu zaman karakola yaziyor ve bisey elde edemiyoruz

bence bi knsun. cunku. inkar edecegi icin elinizde delil niteliginde yazismalar olsun alttan alin o yazsin sizde kopyalayin yoksa savcilik siber e yazmaktan once cogu zaman karakola yaziyor ve bisey elde edemiyoruz

Aslında denemek istedim biliyor musunuz. Bi hesap açıp bütün öfkemi hıncımı kenara koyup insanca konuşayım ağzını sökeyim bir inkar eder iki inkar eder sonra itiraf eder elimde bi delil bulunur dedim sonra nişanlımdan korktum. Çünkü afedersiniz ağzıma etti bugün. Sen niye muhatap oluyorsun niye bana söylemiyorsun diye. Bilmiyorum herşeye rağmen bi konuşsam mı yoksa çenemi kapatıp sussam mı hiç bilmiyorım.

Aslında denemek istedim biliyor musunuz. Bi hesap açıp bütün öfkemi hıncımı kenara koyup insanca konuşayım ağzını sökeyim bir inkar eder iki inkar eder sonra itiraf eder elimde bi delil bulunur dedim sonra nişanlımdan korktum. Çünkü afedersiniz ağzıma etti bugün. Sen niye muhatap oluyorsun niye bana söylemiyorsun diye. Bilmiyorum herşeye rağmen bi konuşsam mı yoksa çenemi kapatıp sussam mı hiç bilmiyorım.
elinizde somut delil olmadan hukuken bosuna ugrasmayin derim. cuunku dava acilmaz. konsmalari ara ara tarihlerle yapin ki tck121 e gore suc duyurusu yapabilirainiz. ayrica kisi askeri personel onlarin haklarinda dava acilmasi bile gorevlerinden atilmalarina sebeb. ama dediginZ Giibi nisanli faktoru var

elinizde somut delil olmadan hukuken bosuna ugrasmayin derim. cuunku dava acilmaz. konsmalari ara ara tarihlerle yapin ki tck121 e gore suc duyurusu yapabilirainiz. ayrica kisi askeri personel onlarin haklarinda dava acilmasi bile gorevlerinden atilmalarina sebeb. ama dediginZ Giibi nisanli faktoru var
Kesinlikle yani bi hata yapıp onu kaybetmek asla istemiyorum bugün yeterince canı sıkıldı onu bulup hesabını görücem diyor of çok kötü hissediyorum :KK43:

Ben de nişanlı iken buna benzer bir durum yaşadım. İnternet üzerinden eski sevgilim bana abuk subuk iğrenç mesajlar attı. Sevgilime söyledim. Nereden bulduysa babasının numarasını bulmuş nişanlımı rahatsız ediyor siz kulağını çekmezseniz ben yasal yollara başvuracağım diye bi annda yok olmuştu :KK70:

Ben de nişanlı iken buna benzer bir durum yaşadım. İnternet üzerinden eski sevgilim bana abuk subuk iğrenç mesajlar attı. Sevgilime söyledim. Nereden bulduysa babasının numarasını bulmuş nişanlımı rahatsız ediyor siz kulağını çekmezseniz ben yasal yollara başvuracağım diye bi annda yok olmuştu :KK70:

Evet yakını birine ulaşıp durumu anlatmak gibi bi düşünce de var kafamda ama o çevre küçük bir yer çok dedikodu dönüyor bu pisliğe bişey olmaz da olan bana kardeşime olur adımız çıkar diye çekiniyorum. Maalesef çok saçma ama ne yazık ki cahil insan dolu.

Adamın kafa gidik.
Buna nişanlın ne yapsın.
Ondan mı korkacak sanki.
Polise gidip şikayet et.
Ailene de durumu bildir.
Yapacak biy yok.

Adamın kafa gidik.
Buna nişanlın ne yapsın.
Ondan mı korkacak sanki.
Polise gidip şikayet et.
Ailene de durumu bildir.
Yapacak biy yok.

Gerçekten çok haklısınız nişanlım ne yapsın. Dün söyledim sonra pişman oldum çünkü onun laftan sözden anlayacağı yok ben onun hesabını ayrı göreceğim dedi. Annesi sabah beni aradı kızım ne oldu kavga mı ettiniz oğlum sabaha kadar uyumadı evde dört döndü diyor o kadar üzüldüm ki çok sinirlendi kafasına taktı aramız bozuldu ne zaman normale döneriz bilmiyorum olan bize oldu bi şerefsiz pislik uğruna .

Nisanlindan önce savcılığa vermen lazım. Tam 6 sene olmuş yani.

Gerçekten çok haklısınız nişanlım ne yapsın. Dün söyledim sonra pişman oldum çünkü onun laftan sözden anlayacağı yok ben onun hesabını ayrı göreceğim dedi. Annesi sabah beni aradı kızım ne oldu kavga mı ettiniz oğlum sabaha kadar uyumadı evde dört döndü diyor o kadar üzüldüm ki çok sinirlendi kafasına taktı aramız bozuldu ne zaman normale döneriz bilmiyorum olan bize oldu bi şerefsiz pislik uğruna .
Babana söyle
Barsa erkek kardeşine de söyle.
Gitsin bi görünsün adama belki korkar.

Evet yakını birine ulaşıp durumu anlatmak gibi bi düşünce de var kafamda ama o çevre küçük bir yer çok dedikodu dönüyor bu pisliğe bişey olmaz da olan bana kardeşime olur adımız çıkar diye çekiniyorum. Maalesef çok saçma ama ne yazık ki cahil insan dolu.
Neden adınız çıksın? Çekinecek olan siz değilsiniz o namussuz herif çekinsin. Ayrıca küçük çevre olması daha iyi bence herkes bu pisliğin ne mal olduğunu öğrensin.

Ben bu zamana kadar yasal yollara neden başvurmadığınızı merak ettim
Ayrıca ona mesaj atıp saydırmakla hiç doğru yapmamışsınız hiç bir şekilde iletişime geçmemelisiniz

Ben bu zamana kadar yasal yollara neden başvurmadığınızı merak ettim
Ayrıca ona mesaj atıp saydırmakla hiç doğru yapmamışsınız hiç bir şekilde iletişime geçmemelisiniz
Haklısınız bende pişman oldum iletişime geçtiğime. Nişanlım da çok kızdı sinirlendi attığım mesajları görünce sana yakışıyor mu şu ettiğin küfürlere konuşma tarzına bak niye bana söylemeden kendi başına iş yaptın diye canıma okudu konuşmuyor benimle doğru düzgün kaç gündür. O an o sinirle tutamadım kendimi.

Kızlar ben bu şerefsizin beni yıllardır rahatsız ettiğini nasıl kanıtlayacağım şimdi sosyal medya hesaplarımı aradım taradım bütün mesajlarını silmişim engellemişim en son bi kaç ay önce merhaba diye sürekli mesaj attığı bi hesap var onu da telefon numarasıyla açmamış bi iki hesap daha var onlar için de saçma sapan mail adresleri açmış atıyorum beyaz_kelebek1@ gibi adı sanı yok karakola gitsem şikayet etsem elimde delil yok. Asıl hesabına attığım mesajlar var işte benden uzak dur sahte hesaplar açıp rahatsız etmeyi kes vs orda da şerefsiz sürekli inkar ediyor ben değilim herşeyi benden mi bileceksin vs gibi. Ayrıca ettiğim küfürlerden hakaretlerden dolayı ben suçlu bulunmazsam iyi . Bişeyler yapılsın istiyorum en azından alsınlar bi sorguya çeksinler ama elimde delil yokken nasıl olacak

X