- 6 Kasım 2020
- 69
- 191
-
- Konu Sahibi puslukitalaratlasi
Ben lazer epilasyon yapıyorum mesleğim bu estetisyenim. Bu bacaktan daha beterleri var, ve lazer cihazıyla geçer emin olun. Yalnız buz lazeri önermem, Alexander lazer cihazı sizin için uygun bu batıklar anca o cihaz ile geçer. Çünkü derinin altına ışını nufus ediyor ve seanslara girdikçe düzeliyor. Zaten cihaz için de gayet uygun ten rengi ve kıl rengi. Tek yapmanız gereken hastanelerde Alexander lazere girmeniz ve sürekli kabak lifi kesesi ile kese yapmanız olacaktır. Belki birde nemlendirici iyi günler
Senin cildin baya hassas neden buz lazer olmaz her seferinde jilet yada makine ile kısaltma yaptıracaklar ve bastırılarak yapılıyor batığa neden olacak bu daha fazla alexsandrite gibi tertemiz bir sonuç alamazsın bizde ikiside var genelde buz lazeri kalın kıllar bittikten sonra çok ince ayva tüylerine herhangi bir kısaltma işlemi uygulamadan yapıyoruz bide çogalmaya müsait yüz üst kol üst bacak sırt bel gibi bölgelere uyguluyoruz tek cihazla her bölgeye işlem yapılmaz özel bölge kol altı alt bacak için alexsandrite uygundur bizdede 8 seans fiyatı bu yazdığın civarda yani batık lekeli alerjik ise jelli kısaltma yaptırılan lazer sana uygun değil
Yardımcı olucam
İstanbulda hastanelerde fiyatlar tüm vucut 3-4 bini bulabiliyor. Şehirden şehire değişir. Ben buzu önermem bu batıklar buz ile geçmeyebilir. En güçlüsü Alexander cihazdır. Hastanede olmanızı şiddetle öneririrm zaten doktor kontrolü altında oluyor. Seansa ayda bir giderseniz 6. Seansa kalmadan geçecektirİyi ki yazmışım buraya, çok ama çok teşekkür ederim. Benim gibi olanlar için de çok faydalı oluyor yazdıklarınız. Peki lazerden sonra tamamen bu kırmızılıklar kaybolup pürüzsüz hale geliyor mu? artık kılında falan da değilim. Ve alexander ve buz lazer farkı ne oluyor? Bir yer ile görüştüğümde buz lazere başlatırız seni demişlerdi bacaklarımı gösterdiğimde. Tabi güvenilirliğinden emin değilim hiç gittiğim yerin. Şimdi araştırıyorum inşallah iyi bir yer bulurum bende. Fiyat ortalama ne oluyor bir de? çok soru sordum kusuruma bakmayın
Kıl kökleriniz kalın olduğu icin böyle görünuyor.
Benimde öyleydi.
Lazere gittim. IPL miş gittiğim yer, Ipl bile iyi gelmisti. Kıl kökleri zayıfladığı icin tekrar alsamda bu çilek derisi görünümu ortadan kayboldu. Sonra da Alexandrite devam ettim, orda batik lekeleri de yok oldu.
Burda bir cok kisi zaten lazeri tavsiye etmis ama ben özellikle alexandrite git derim. Yok oluyor ama olmasa bile kıllar okadar zayifliyor ki, görmuyorsun
Ay ben lazerden önceki zamani hatirliyorum da, bende birde yara olup kanıyordu. Suan en dogru kararlarimdan biri lazer diye düşünüyorum
Kılları alexandrite gitmeden bir gün once kısaltmanı söylüyorlar. Göbek veya başka bölgedeki kıllar zayifsa bazen doktor tavsiye etmiyor. Çünkü o bolgede olan sarı tüyler işlem sonrasi soyahlasabilirmis. Bana öyle söylemisti doktor. Bence güvenilir bir klinige gidin ve danışın.Alexsandrite de kılları uzatıp mı gidiyoruz her seferinde?:) Sırt ve göbek bölgemde de kıllanma var malesef epey. Ama incecik tüy gibiler. Yine de bir sonuç alabilir miyim? Bir de popo kısmımda da bu pütürler kırmızılıklar var, oraya da oluyor mu? cahil cahil soruyorum çok:) Yani tüm vücudum taş devrinden kalma gibi maşallahı var. Annem ayı oynatıyorlardı hamileyken onu izledim ondan kıllısın diyor.
Benimde böyleydi acayip kıllıydım gerçi hala öyleyim :) bacaklarım seninkinden beterdi ev lazerinden almisti annem ondan kullandım bu görüntü suan yok bacaklarım da baya azaldı ama hala kıllıyım ama bu görüntü baya azaldı
Adet sonrası 5.gün uygundur minimum acı alt bacak özel bölge kolaltı için 3 günlük jilet yeterli zaten 1 defaya mahsus olacak alexsandrite de her seferinde jilet yapılmaz ulaşamadığın bölgelere tüy dökücü krem sürebilirsin ince tüylere de kısaltma makinesi uygularsın ama alexsandrite ince tüyleri aktive ederek çogaltır asla da bitmez saç gibi olur özellikle uyarıyorum 2 cihazı olan bir merkez bul 1 makine ile her bölgeye işlem yapılmaz ilk dört seansta gider bu görüntü ayda bir reglden 5 gün sonra seans 15.gün kontrol sonra 2 regl de bir seans yapılması gerek cildini dinlendirmek ve tüy kusmasını izlemek için Allah karşına doğru düzgün uzman çıkarır inşallah para için değil sonuç oldaklı işlem yapan yaniAlexsandrite de kılları uzatıp mı gidiyoruz her seferinde?:) Sırt ve göbek bölgemde de kıllanma var malesef epey. Ama incecik tüy gibiler. Yine de bir sonuç alabilir miyim? Bir de popo kısmımda da bu pütürler kırmızılıklar var, oraya da oluyor mu? cahil cahil soruyorum çok:) Yani tüm vücudum taş devrinden kalma gibi maşallahı var. Annem ayı oynatıyorlardı hamileyken onu izledim ondan kıllısın diyor.
Benim cildim cok yara oldugu icin zaten acıyordu. O yüzden seansta ki acı beni çok etkilemedi. Dayanılır geliyor banaAdına çok sevindim ne güzel kurtulmuşsun :) Kaç seansta bitti? Bir de acısı sanırım buz lazerden daha fazla oluyor. Gerçi bunu her gün görmektense her acıya dayanırım gibi geliyor. Duşta sinirleniyorum gördükçe:)
Adet sonrası 5.gün uygundur minimum acı alt bacak özel bölge kolaltı için 3 günlük jilet yeterli zaten 1 defaya mahsus olacak alexsandrite de her seferinde jilet yapılmaz ulaşamadığın bölgelere tüy dökücü krem sürebilirsin ince tüylere de kısaltma makinesi uygularsın ama alexsandrite ince tüyleri aktive ederek çogaltır asla da bitmez saç gibi olur özellikle uyarıyorum 2 cihazı olan bir merkez bul 1 makine ile her bölgeye işlem yapılmaz ilk dört seansta gider bu görüntü ayda bir reglden 5 gün sonra seans 15.gün kontrol sonra 2 regl de bir seans yapılması gerek cildini dinlendirmek ve tüy kusmasını izlemek için Allah karşına doğru düzgün uzman çıkarır inşallah para için değil sonuç oldaklı işlem yapan yani
Ben 5 veya 6 seansta kurtuluyoruz diyerek başladım 2 sene gittim lazere. Bacak ve bıyık bitti. Diğer yerler bitmedi. Şimdide eve aldım kullananlar memnun deneyip göreceğiz.
başta neolursa olsun kendini sev beğen kıl tüy nedir biter gecer her şeyin bır cözümü var senin gibi ne kızlar kadınlar var sen sadece fazlaca hassasın okadar.Lazer yaptır derim bikere lazer kıl kökü belli olduğu için daha kısa sürede çözüm alırsın kendini de bukadar yıpratmana gerek yok gercektenÖnceden burada yıllar önce bir hesabım vardı ya kapattırdım ya da şifremi unuttum giremiyorum. Hemen aklıma yine siz geldiniz. Kötü görüntüden dolayı hepinizden özür diliyorum. Öncelikle bir goril kadar kıllıyım. Göbekten tut ayak baş parmağına kadar. Allahım hangi eski çağdan hangi devirden buraya ışınlandım acaba diye hep sorguluyorum. Ablam lazere gitti sanırım 9 seans azaldı ama bitmedi. Hala mecbur alıyor her hafta. Bir de leke oluştu. Korkuyorum o sebeple. Şimdi buraya kıllı fotoğraf koyacağım mecbur anlayabilesiniz diye. Belki bu durumu yaşayanlar vardır, sebebini bilenler vardır. Ve şunu söyleyim, her yıl mutlaka hormon testi yaptırdım. Asla ve asla hiçbir değerimde sorun yok. turp gibiyim her anlamda. Lisedeyken epilatör kullanmıştım o güne lanet olsun. Braun'un ilk çıkan makineleri var ya pembe genç kızlara özel onlardandı. Bu bacağımdakiler o günden sonra belirdi. Her gören mutlaka tiksintiyle bakıyor. Denize asla gidemiyorum. Beni çok kısıtlıyor. Peeling denedim bir ton. Şekeri karıştır zeytinyağı koy yok kahve telvesi, bal da sür. Yok geçmiyor. At kılı fırçası aldım 5-6 ay kullandım bana mısın demedi. Nemlendiriciyle duş aldım neredeyse o derece boca ettim. Yok bela gibi yapıştılar. Ben de özeniyorum kadife gibi cildi olup pürüzsüz olanlara. Dermatologların hepsi losyon veriyor yolluyor. Lazer epilasyon düşündüm, doktor kesin çözüm olmayacağını söyledi. Ağda kullandım, jilet kullandım. Hepsi aynı sonuç. Artık jiletle alıyorum, sabah aldım daha saatler anca geçti. Hale bakın. Bu ne coşku bu ne celal.
Eki Görüntüle 2716497 Eki Görüntüle 2716498
Ve bacaklarıma asla dokunmuyorum kurcalamıyorum bu izler nasıl kendi kendine oluşuyor. Bu hal nedir. Kıl kökü iltihabı mı? Çilek bacak görünümü diyorlar sanırım bir de. Bunun sebebini bilen varsa lütfen yazabilirler mi? Veya lazer bunu geçirir mi sizce? Lütfen beni bu dertten kurtarın. Evlenmek bile istemiyorum adamın bacakları benden daha güzel, sıfır pürüz. Utanıyorum vallahi. Etek giymeyi özledim. Teşekkür ederim herkese,lütfen bildiklerinizi yazın. Görüntü için yine özür dilerim.
Benim cildim cok yara oldugu icin zaten acıyordu. O yüzden seansta ki acı beni çok etkilemedi. Dayanılır geliyor bana
8 seans IPL gitmiştim. 1 seans da Alexandrit. En son haziranda jiletle almıştım tüylerimi simdi cook cok az çıktılar. Yani böyle denize rahatlıkla gidebilirim.
Bende seans arası bu sefer bu kadar uzadı çünkü yurtdısında sadece IPL var. Alexadriti türkiyeye gittigimde yaptirmistim. Yine türkiyeye gelmek istiyorum ama covid elimi kolumu bagladi
başta neolursa olsun kendini sev beğen kıl tüy nedir biter gecer her şeyin bır cözümü var senin gibi ne kızlar kadınlar var sen sadece fazlaca hassasın okadar.Lazer yaptır derim bikere lazer kıl kökü belli olduğu için daha kısa sürede çözüm alırsın kendini de bukadar yıpratmana gerek yok gercekten