- 1 Nisan 2019
- 13.994
- 38.343
-
- Konu Sahibi puslukitalaratlasi
Evet lumea bence de gayet iyi. Tanıdıklarım başka marka almıştı ama hiç lumea gibi değildi. Euro olarak bilmiyorum ama en son 3 bindiLumea bende de vardı, ondan gayet memnun kalmıştım özellikle yüzde. Şimdi başka bir makinem var ama Lumeayı tavsiye ederim herkese yalnız en son modeli 400Euro yazıyordu teknoloji marketteBraun da keza, o da 350euro mu neydi son modeli
Kol altı ve bikiniye yaptırdım ama bacaklarıma henüz yaptıramadım. Benim hormonal sıkıntım olduğu için yüzde yüz bitmedi ama genel olarak oldukça memnunum yaptırdığım bölgelerden.Lazerin kesin çözüm olduğunu bilsem dakika durmam, durmazdım. Keşke beklemeseydim dediğiniz gibi. Siz yaptırdınız mı peki?
Bilmiyorum buraya açıkça yazabiliyor muyuz ama Dr. Buket Yıldırım kliniğinde yaptırdım. Bana da S sassyassyy tavsiye etmişti çok çok memnun kaldım. Uzak düşerse lisanslı makinesi olan kliniklere
Lazer Epilasyon Ankara | 2024 Fiyatları - Buz Lazer
Lazer Epilasyon Ankara Orijinal Uygulama Merkezleri Size en yakın Buz Lazer kliniğimizin iletişim bilgilerine ulaşabilir detaylı bilgi ve fiyat alabilirsiniz.www.buzlazer.com
den bakın derim
Ağda kıl köklerini besliyor diye duydum. Eğer canınız çok aciyorsa jetex uyuşturucu krem alın ben aşırı memnun kaldim. Epilatorle alıyorum ayni sizin gibi oluyordu. Mesela iki kez epilator yaptıysam 1 kez jilet yapıyorum kökler baya inceldi. Epilasyon sonrası tüy kökünü zayıflatan şeyler varmis belki burada bilen biri vardır. Varsa lütfen beni de etiketleyin :) bir de etek giyemiyorum demişsiniz ya Sally hansen bacak fondöteni kullanın efsane bir sey. Akma bulaşma yapmıyor. Bacakta çorap var gibi tüm kusurları kapatıyor. Sally hansen biraz zamlanmis yalnız daha uygun olsun derseniz flormar ve bebak'in da var bacak fondöteni. Hepsini kullandım. Sally hansen daha parlak bitişli olduğu için onu daha çok seviyorum ama kapatıcılik olarak diğerleri de çok iyiYıllarca ağda kullandım daha üç beş aydır sanırım jilet kullanıyorum
Bacak fondöteni süper değil mi yaAğda kıl köklerini besliyor diye duydum. Eğer canınız çok aciyorsa jetex uyuşturucu krem alın ben aşırı memnun kaldim. Epilatorle alıyorum ayni sizin gibi oluyordu. Mesela iki kez epilator yaptıysam 1 kez jilet yapıyorum kökler baya inceldi. Epilasyon sonrası tüy kökünü zayıflatan şeyler varmis belki burada bilen biri vardır. Varsa lütfen beni de etiketleyin :) bir de etek giyemiyorum demişsiniz ya Sally hansen bacak fondöteni kullanın efsane bir sey. Akma bulaşma yapmıyor. Bacakta çorap var gibi tüm kusurları kapatıyor. Sally hansen biraz zamlanmis yalnız daha uygun olsun derseniz flormar ve bebak'in da var bacak fondöteni. Hepsini kullandım. Sally hansen daha parlak bitişli olduğu için onu daha çok seviyorum ama kapatıcılik olarak diğerleri de çok iyi
ay gittin mi ben de ulkeden ayrilmadan once son kez gitmistim 3 ay olmak uzere bir de seneye giderim herhalde anca hfkfjdkdhd
bu arada ben yillaaar once baska bir yerde yaptirmistim, arada bir gozume carpan bir sey olursa cherrye soyledigim yere gidiyorum. beyaz ten+sari ince tuyde bile %100 basarili sonuc buz lazerde.
Bende dusunuyorum cherry, mesajları okuyamadım. Paylastınız mı?Öncelikle iğrenç ya da acaip bir görüntü yok cilt renginiz çok çok açık o yüzden kılkökleriniz belli oluyor.
Benim fikrimce
1. Önce bir doktora gidin kılkökleriniz iltihaplanmış gibi duruyor. O kırmızılık batma/yanma neyse bir gitsin. O süre içinde ağda yapmayın bacaklarınızı bir süre rahat bırakın kılkökleriniz de iyileşsin oynamayın ellemeyin.
2. Buz lazeri çok çok çok tavsiye ederim. Ağrısız,acısız, yarasız hicbir yan etkisiz. Ankara'daysanız kendi gittiim yeri gönül rahatlığıyla önerebilirim.
Teşekkür ederim çok yakınında oturuyormuşum:) bir araştırayım.Bilmiyorum buraya açıkça yazabiliyor muyuz ama Dr. Buket Yıldırım kliniğinde yaptırdım. Bana da S sassyassyy tavsiye etmişti çok çok memnun kaldım. Uzak düşerse lisanslı makinesi olan kliniklere
Lazer Epilasyon Ankara | 2024 Fiyatları - Buz Lazer
Lazer Epilasyon Ankara Orijinal Uygulama Merkezleri Size en yakın Buz Lazer kliniğimizin iletişim bilgilerine ulaşabilir detaylı bilgi ve fiyat alabilirsiniz.www.buzlazer.com
den bakın derim
Tamam tipik batık işte, dışı siyah nokta içinde de uzayamamış kıl. Kese hassas cilde iyi gelmiyor piyasadaki en iyi peelingi bulmanız lazım. Ben lazere giderken o batıklar düzelmeden lazer olmaz denmişti, şimdi Türkiye’ye gelmeyen guinot marka peelingi önermişlerdi. Seanstan iki gün önce uygulayıp sonra iyice nemlendiriyordum. Muazzamdı. Ama işte hiçbir yerde bulamıyorum artıkEvet kese çok yaptım bir de o doğal at kılı fırçalarını epey kullandım. Daha da kızardım. Tüm her şeyi denedim ama malesef. Sadece lazer kaldı. Sanki cildimin o üst tabakası komple gitse kıllar bi salınıp çıksa bitecek gibi bir his. :) şimdi baktım tırnağımla oynadığımda altında ufacık tüy gibi çıkıyor.