Bu iğrenç görüntüden çok sıkıldım. Fazla kıllı,kusuruma bakmayın. (Resimli)

aynı böyle miydi bacakların peki? hiç almamayı denemedim, ufacık çıksa bile aldım sürekli. Madecassol çok duyuyorum sivilceli ciltler kullanıyorum sanırım yüzünde. bunu denemek istiyorum mutlaka. şimdi nasıl peki, pürüzsüz mü? çoook çoook duacın olurum işe yararsa :)

Benimde böyleydi bacaklarım denize giderken komple suya dayanıklı kapatıcı sürerdim benim çarem lazer oldu. Ne ağda ne jilet ne başka bir şey olmadı. Jiletle alırdım akşamına çıkardı çok kötüydü. Ama şuan aşırı rahatım tavsiye ederim

çok teşekkür ederim. peki siz hangi lazere gittiniz? buz mu alexandrite mı? bir de üst bacak yaptırdınız mı? üst bacakta ince tüy gibi benim, sakal gibi olur lazerden sonra diyenler de olmuş.

Alexandrite yaptırdım. üst bacağımı da yaptırdım ama tamamen bitmedi üst bacağım çok azaldı sadece. Buz lazerle başlamıştım ama memnun kalmayınca aynı merkezde alexandrite olduğu için ona geçtim.

cherrynin attigi sitedeki bir klinige mi gittiniz? ama o site soprano ice cihazini kullanan klinikleri gosteriyor. orijinal buz lazer de o zaten. buz lazer adi altinda bacaga sogutucu jel surup normal lazer yapanlar cok var. pek de ise yaramiyor.

yillardir herkese buz lazer tavsiye ediyorum hepimiz cok memnun kaldik, konuda herkes buz degil alexandrite yaptir deyince cok sasirdim. ben onu daha eski zannediyordum.

Genetik olarak bende zamanında kıllı bir vücuda sahiptim. Dediğiniz gibi her yerimde siyah kıllar mevcuttu. Popomda bel üstümde her yerimde ve bacaklarımda sizinki gibiydi. Lazer epilasyon yaptırdım ve şükürki bütün kıllarımdan kurtuldum ve asla geri çıkmadılar 5 sene oldu çok rahatım ...

Ben bu görüntüyü çok gördüm, bir çok kadında var. Sebebi tüylerin çok iri ve koyu olması diye okumuştum. Öyle olunca alınan tüylerin kökü kıl gibi duruyor ve inat ile tekrar ve tekrar aynı alan üzerinde jilet ile uygulama yaparsan kirmiziliklar oluşuyormuș. Bunu önlemek için
- İyi bir tıraş makinesine yada jilete yatırım yap.Kural şudur: ne kadar çok bıçak, o kadar iyi.Her zaman bıçağın temiz olduğundan ve kör olmadığından emin ol.
- Bacaklarına önceden küçük bir su banyosu uygula, bu cildini ve tüglerini daha yumuşak hale getirir.
Hassas ciltler için (nazik) bir tıraş jeli kullanabilirsin.
- Bacaklarında tüylerin uzama yönünün tersine tıraş etmen gerek.
Hassas bölgeler için tüylerin uzama yönüne göre tıraş etmelisin.
- Bir noktadan birkaç kez geçmemeye bak (tabii ki sadece bıçaklar keskinse işe yarar)
Tıraş olduktan sonra cildini uygun losyonlarla yatıştır.
Eminim bunların hepsini biliyorsundur ama yinede paylaşmak istedim.

Şimdi sadece aldıktan sonra bepanthene sürüyorum, hafif bir kızarma oluyor çünkü, birde çok kısayken almıyorum batık olmuyor o zaman, biraz uzamasına izin veriyorum yani

Tekrar merhaba.
Covid19 testim pozitif çıktığı için lazeri ertelemek durumunda kaldım tamamen. Evde kendim bir şeyler yapıyorum. Sizce ilk fotoğraftakilerle fark var mı? :) (hala almıyorum, yine çirkin bir görüntü)

dhea so4 bu hormona baktırdın mı buna bakılmamış olabilir

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun Zamanında bende benzeri bir problem yaşadım beyaz tenliyim ve tüylerim de koyu renk ve yoğundu eskiden makine ile alırdım kolayıma gelirdi ama çok fazla batık yaptı ben de onlarla uğraşınca bacaklarım hep yara izi olmuştuSonra lazere başladım hep jilet yaptım ağda kıl köklerini zayıflattığı için kıllar çıkamıyormuş batık oluyormuş. Size tavsiyem ağdayı bırakın lazere başlayın ve sadece seansa gideceğiniz zaman jilet yapın. Bir de görüştüğünüz yerler çok yüksek fiyat vermişHangi şehirde yaşıyorsunuz?

Canım benimkilerde seninle birebirrrr aynıydı.seni bu hale getiren agda ve epilatör.Ben lazere gittim makine alexandrayt.Hastanelerde makineler orjinal oluyor.Hastanenin meşhurluğuna görede fiyat artıyor.Eger cok duyulmamş bir özel hastaneye gidersen belki fiyatta yardımcı olablrler.Ama bu kıl tüy işi maliyetli bir iş.Ben uzun süre gittim halada gidiyorm nerden baksan bir bucuk yıl sonra derim kendine geldi noktalıklar gitti.Sonrada tüylerim incecik oldu.İncelerde gitsn diye suanda buz lazere gidiyorum.Hala bitmedi ama kendimi telkin ediyorum.En azından agdadan iyidir diye.Tüm vücut mesela 300 veriyorsam tek seansına en azından 3 ayda bir gidiyorm.aylık 100 düşmüş gibi oluyor.Ben agda yaptıgımda hemen 2.hafta cıkmaya baslardı.Senin gibi insan içine çıkmak istemezdm gerekiyosa çalış işe gir yada işe girine basla bişyler yap ama yatırımını yap.Suan seni görünce eski hallerm geldi aklma belki 7 binliram gitmiştir ama mutluyum.Ve o parayı vermesen zaten kendin yapıyorsan yazın agda eziyetin olacak yapış yapış.kuaföre gitsende aynı hesaba geliyor ve yerinde sayıyorsun.Bide not sakın kendine lazer cihazı alma sende işe asla yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…