Bu iğrenç görüntüden çok sıkıldım. Fazla kıllı,kusuruma bakmayın. (Resimli)

Önceden burada yıllar önce bir hesabım vardı ya kapattırdım ya da şifremi unuttum giremiyorum. Hemen aklıma yine siz geldiniz. Kötü görüntüden dolayı hepinizden özür diliyorum. Öncelikle bir goril kadar kıllıyım. Göbekten tut ayak baş parmağına kadar. Allahım hangi eski çağdan hangi devirden buraya ışınlandım acaba diye hep sorguluyorum. Ablam lazere gitti sanırım 9 seans azaldı ama bitmedi. Hala mecbur alıyor her hafta. Bir de leke oluştu. Korkuyorum o sebeple. Şimdi buraya kıllı fotoğraf koyacağım mecbur anlayabilesiniz diye. Belki bu durumu yaşayanlar vardır, sebebini bilenler vardır. Ve şunu söyleyim, her yıl mutlaka hormon testi yaptırdım. Asla ve asla hiçbir değerimde sorun yok. turp gibiyim her anlamda. Lisedeyken epilatör kullanmıştım o güne lanet olsun. Braun'un ilk çıkan makineleri var ya pembe genç kızlara özel onlardandı. Bu bacağımdakiler o günden sonra belirdi. Her gören mutlaka tiksintiyle bakıyor. Denize asla gidemiyorum. Beni çok kısıtlıyor. Peeling denedim bir ton. Şekeri karıştır zeytinyağı koy yok kahve telvesi, bal da sür. Yok geçmiyor. At kılı fırçası aldım 5-6 ay kullandım bana mısın demedi. Nemlendiriciyle duş aldım neredeyse o derece boca ettim. Yok bela gibi yapıştılar. Ben de özeniyorum kadife gibi cildi olup pürüzsüz olanlara. Dermatologların hepsi losyon veriyor yolluyor. Lazer epilasyon düşündüm, doktor kesin çözüm olmayacağını söyledi. Ağda kullandım, jilet kullandım. Hepsi aynı sonuç. Artık jiletle alıyorum, sabah aldım daha saatler anca geçti. Hale bakın. Bu ne coşku bu ne celal.

Eki Görüntüle 2716497 Eki Görüntüle 2716498

Ve bacaklarıma asla dokunmuyorum kurcalamıyorum bu izler nasıl kendi kendine oluşuyor. Bu hal nedir. Kıl kökü iltihabı mı? Çilek bacak görünümü diyorlar sanırım bir de. Bunun sebebini bilen varsa lütfen yazabilirler mi? Veya lazer bunu geçirir mi sizce? Lütfen beni bu dertten kurtarın. Evlenmek bile istemiyorum adamın bacakları benden daha güzel, sıfır pürüz. Utanıyorum vallahi. Etek giymeyi özledim. Teşekkür ederim herkese,lütfen bildiklerinizi yazın. Görüntü için yine özür dilerim.
Bir ara bendede buna yakın bir durum oldu, bir dostumun tavsiyesi ile iki ay almadım ve hergün sabahları madecassol akşamları bepanthene sürdüm, bir daha bu şekle gelmedi düzeldi. Almayıp dinlendirmeyi denediniz mi hiç

Hiiiç üzülmeyin. O kadar çok insanın böyle ki.
Bir süre fazla oynamayın kıl kökleri kendine gelsin, hatta mümkünse hiç jilet vurmayın bundan sonra. Sonra dermatolojiye görünürsünüz iltihap batık vs varsa bir çözüm bulunur. Sonra da iyi bir yerde buz lazere gidersiniz tamamdır. Çok faydasını görürsünüz.

Kıl köklerinizde iltihap var bence, sivilce gibi uç yapmışlar. Jiletten sonra alkol sür. Uzun vadede çözüm içinse lazeri dene bence. Tamamen yok olmasa da en azından azalır ve kökler güçsüzleşir, bu derece olmaz. Umarım işe yarar.

Ayrıca hiçte öyle iğrenç bir görüntü değil. Kendinize fazla yüklenmeyin. İnanın çok daha kötülerini gördüm. Kendinizle barışın gerisi gelir.

Kıl kökleriniz fazla kalın. O yüzden gözenekler bu kadar belirgin.
Benim kız kardeşimin bacakları böyleydi, lazere gitti kurtuldu. Şimdi pürüzsüz.
Bu kadar üzülecek, çaresiz bir dert değil yani.

Önce bir doktora gidin tekrar, kızarıklıklar nedir, lazere gitmenize engel mi diye sorun.
Onay verirse iyi, temiz bir yerle anlaşıp lazer yaptırın.

Eski bacaklarım 😂 tek fark ben aldıktan sonra böyle kırmızı pötürlü ıkı uc gun kalırdı sonra çıkma aşamasında bir daha bu halde olurdu. Bız buna tavuk derisi diyoruz. Lazere gıttım şu an kaymak gibiler

Benim de sadece bikini bölgem o şekilde, güzellik merkezinde lazere yazıldım, ben hariç herked fayda gördü ancak benim o bölgedeki tüylerim asla azalmadı. Bir tek benim lazerden fayda görmeyen sanırım.

Hmmm acıyor dediyseniz derecesini azaltmış olabilirler. Bi sorun isterseniz o bölge acıdığı için daha düşük yapıyorlar tabi.

Temel sıkıntı kıl köklerinin güçlü olması ne yaparsan yap tam kökünden alınmıyor o yüzden kıllar aksine cildinin de hassas olması. Lazer kıl köklerini zayıflatarak bu görüntüyü azaltır bence. Geçici kozmetik çözüm olarak da tesadüfen keşfettiğim birşey var onu önereceğim. Özellikle bikini ve koltuk altı bölgende kararma varsa çok işine yarar ama bacakları da daha güzel gösteriyor. Duş sonrası hindistan cevizi yağı sürdükten sonra bu bahsettiğim bölgelere bebek pudrası sürüyorsun. Hem çok güzel kokuyor hem doğal dururken cildini daha pürüzsüz ve lekesiz, aydınlık bebek cildi haline getiriyor. Elbette fondöten gibi kusursuz bir kapatma sağlamıyor ama daha iyi gösteriyor cildini ve sağa sola bulaşmıyor.

kuzu bende sarı köklü kalanlar var tek tük bacaklarda ve genitalde. ben yaptıralı 17/18 sene oluyor. bu buz onları da halleder mi?
annem de senin gibi cok uzun zaman once alexandrite yaptirmis sanirim cihazda yanilmiyorsam, ayni sekil hani cok cikmiyor da atiyorum uc ayda bir falan cikiyordu buz lazere gitti komple kurtuldu o da.

onemli olan internetten arastirip gercekten buz lazer yapan bir yere gitmek. bir de bunun cakmalari var mesela ankarada aris cukurambar var tam keriz silkeleme yeri adamlar sogutucu jel sikip hadi bakim bu buz lazer diyorlar. o degil cidden sertifikali buz lazerde aci da minimum, en sari tuyleri bile bitiriyor. kesin dene. 😘

Görüntü hiç iğrenç değil hatta birçoğumuzun başına gelen şeyler 😉
Hassas ciltlerde böyle sorunlar oluyor, bir dönem bende de oluyordu bu kadar şiddetli olmasa da
Lazer kesinlikle çözüm olur, lazere gidiyorum bütün gözeneklerim kapandı neredeyse

annem de senin gibi cok uzun zaman once alexandrite yaptirmis sanirim cihazda yanilmiyorsam, ayni sekil hani cok cikmiyor da atiyorum uc ayda bir falan cikiyordu buz lazere gitti komple kurtuldu o da.

onemli olan internetten arastirip gercekten buz lazer yapan bir yere gitmek. bir de bunun cakmalari var mesela ankarada aris cukurambar var tam keriz silkeleme yeri adamlar sogutucu jel sikip hadi bakim bu buz lazer diyorlar. o degil cidden sertifikali buz lazerde aci da minimum, en sari tuyleri bile bitiriyor. kesin dene. 😘

heh aynen alexandrite ilk gelen cihazdı hatta yanılmıyorsam.
ben baktım miss in attığı linke. ist da bana yakın iki yer var. pandemi bitsin gidicem kesin. :KK200:

Canım benim bacaklarım da böyleydi lazer epilasyona gittim. %100 pürüzsüz olmadım ama büyük oranda azaldı tüyler ve bu kırmızı benekler de çok çok azaldı. Sen de dene faydasını göreceksin

Buz lazer dene bence. Ve bronzlaşmak da iyi gelir.
ben de beyaz tenliyim bacaklarımda kıl köklerim belirgin olurdu falan lazerden sonra düzensiz gittiğim için tamamen bitmedi ama bi jilet yapıyorum kaymak gibi oluyor asla kıl kökü falan olmuyor

Önceden burada yıllar önce bir hesabım vardı ya kapattırdım ya da şifremi unuttum giremiyorum. Hemen aklıma yine siz geldiniz. Kötü görüntüden dolayı hepinizden özür diliyorum. Öncelikle bir goril kadar kıllıyım. Göbekten tut ayak baş parmağına kadar. Allahım hangi eski çağdan hangi devirden buraya ışınlandım acaba diye hep sorguluyorum. Ablam lazere gitti sanırım 9 seans azaldı ama bitmedi. Hala mecbur alıyor her hafta. Bir de leke oluştu. Korkuyorum o sebeple. Şimdi buraya kıllı fotoğraf koyacağım mecbur anlayabilesiniz diye. Belki bu durumu yaşayanlar vardır, sebebini bilenler vardır. Ve şunu söyleyim, her yıl mutlaka hormon testi yaptırdım. Asla ve asla hiçbir değerimde sorun yok. turp gibiyim her anlamda. Lisedeyken epilatör kullanmıştım o güne lanet olsun. Braun'un ilk çıkan makineleri var ya pembe genç kızlara özel onlardandı. Bu bacağımdakiler o günden sonra belirdi. Her gören mutlaka tiksintiyle bakıyor. Denize asla gidemiyorum. Beni çok kısıtlıyor. Peeling denedim bir ton. Şekeri karıştır zeytinyağı koy yok kahve telvesi, bal da sür. Yok geçmiyor. At kılı fırçası aldım 5-6 ay kullandım bana mısın demedi. Nemlendiriciyle duş aldım neredeyse o derece boca ettim. Yok bela gibi yapıştılar. Ben de özeniyorum kadife gibi cildi olup pürüzsüz olanlara. Dermatologların hepsi losyon veriyor yolluyor. Lazer epilasyon düşündüm, doktor kesin çözüm olmayacağını söyledi. Ağda kullandım, jilet kullandım. Hepsi aynı sonuç. Artık jiletle alıyorum, sabah aldım daha saatler anca geçti. Hale bakın. Bu ne coşku bu ne celal.

Eki Görüntüle 2716497 Eki Görüntüle 2716498

Ve bacaklarıma asla dokunmuyorum kurcalamıyorum bu izler nasıl kendi kendine oluşuyor. Bu hal nedir. Kıl kökü iltihabı mı? Çilek bacak görünümü diyorlar sanırım bir de. Bunun sebebini bilen varsa lütfen yazabilirler mi? Veya lazer bunu geçirir mi sizce? Lütfen beni bu dertten kurtarın. Evlenmek bile istemiyorum adamın bacakları benden daha güzel, sıfır pürüz. Utanıyorum vallahi. Etek giymeyi özledim. Teşekkür ederim herkese,lütfen bildiklerinizi yazın. Görüntü için yine özür dilerim.
İstanbul da isen yardımcı olabilirim 18 yıllık uzmanım jilet yapman doğru lazere başlayacaksan ben daha sorunlu ciltleri biliyorum düzeldi yani ama her seferinde jilet uygulatan jelli epilasyonlardan uzak dur senin çözümün alexsandrite lazer ilk 4 seans ve kontrol olarak devam edecek sonrası mis gibi rahat edeceksin 2 ayda bir seans yapılacak sana şu anda mevsim olarak da çok uygun başlaman için

İstanbul da isen yardımcı olabilirim 18 yıllık uzmanım jilet yapman doğru lazere başlayacaksan ben daha sorunlu ciltleri biliyorum düzeldi yani ama her seferinde jilet uygulatan jelli epilasyonlardan uzak dur senin çözümün alexsandrite lazer ilk 4 seans ve kontrol olarak devam edecek sonrası mis gibi rahat edeceksin 2 ayda bir seans yapılacak sana şu anda mevsim olarak da çok uygun başlaman için

Malesef istanbulda değilim, Bursa'da yaşıyorum. iyi ki yazdınız çok teşekkür ederim :) peki bana neden buz lazer olmaz? ve neden 2 ayda bir? görüştüğüm bazı yerler buz lazeri önerdi. Siz daha iyi bilirsiniz, hepsini size sorayım. Bu görüntü lazerden sonra biter mi tamamen?

Bir de gitmişken tüm vücut gideyim diyorum,birkaç yere sordum 3000-3500 gibi fiyat verdiler. Normal midir? Ortalama fiyatlar nedir ne değildir bilemiyorum. Tekrar ilginiz için teşekkür ederim çok

Çok kıllı biri değilim ama benim de bacaklarım böyle idi. Lazer epilasyona gittim. Daha ilk seansta bile gayet iyi duruma geldiler. O kırmızılıklar kıl kökü bence... lazer de cihaz cok onemli diye biliyorum. Biraz araştır iyi bir cihaz ile lazer yaptırırsın

Siz hangisine gidiyorsunuz? buz lazer mi diğerleri mi?
Önceki yorumlarda dediğim gibi bacağımın arka tarafı kel gibi kılsız. Hiç böyle kırmızıklar yok. Demek gerçekten kıl kökleri problemli.

Malesef istanbulda değilim, Bursa'da yaşıyorum. iyi ki yazdınız çok teşekkür ederim :) peki bana neden buz lazer olmaz? ve neden 2 ayda bir? görüştüğüm bazı yerler buz lazeri önerdi. Siz daha iyi bilirsiniz, hepsini size sorayım. Bu görüntü lazerden sonra biter mi tamamen?

Bir de gitmişken tüm vücut gideyim diyorum,birkaç yere sordum 3000-3500 gibi fiyat verdiler. Normal midir? Ortalama fiyatlar nedir ne değildir bilemiyorum. Tekrar ilginiz için teşekkür ederim çok
Senin cildin baya hassas neden buz lazer olmaz her seferinde jilet yada makine ile kısaltma yaptıracaklar ve bastırılarak yapılıyor batığa neden olacak bu daha fazla alexsandrite gibi tertemiz bir sonuç alamazsın bizde ikiside var genelde buz lazeri kalın kıllar bittikten sonra çok ince ayva tüylerine herhangi bir kısaltma işlemi uygulamadan yapıyoruz bide çogalmaya müsait yüz üst kol üst bacak sırt bel gibi bölgelere uyguluyoruz tek cihazla her bölgeye işlem yapılmaz özel bölge kol altı alt bacak için alexsandrite uygundur bizdede 8 seans fiyatı bu yazdığın civarda yani batık lekeli alerjik ise jelli kısaltma yaptırılan lazer sana uygun değil
Yardımcı olucam

X