- 29 Haziran 2020
- 581
- 1.077
-
- Konu Sahibi puslukitalaratlasi
Buz lazeri bilmiyordum . Aleksandır makineydi. Herkes onu tavsiye ediyor diye gitmiştimoy neden o kadar uzun sürdü ki? buz lazer miydi? bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. evde kullanılan makineleri de araştırıyorum bir yandan, sadece kılların çıkma süresini 2 hafta geciktiriyor başka numarası yok vs yazmışlar. bir de fiyatta aynıya denk geliyor aslında.
Lazer kesim çözüm. Benimde batık iğrenç dururdu şuan bebek gibi. Özellikle batık olan bolgelere süper çözüm. Ama jelli olan değil. Alexandır diye cihaz olucak. Jelli lazer hiç bi işe yaramıyor
Tüm vücut gittim hala tüyler var ama rahatsız etmiyor. Yaza girerken bir ağda tüm yaz idare ediyor çok azaldı çünkü. Ama batıklar yüzünden asla denize gitmezdim arkadaşlarım varsa. Şuan tek bir batığım yok. Aleksandır yaptır ama buz falan hikaye.ya öyle mi. buz lazer o kadar revaçta ki. görüştüğüm yerlerde buz lazer yaparız demişlerdi. sadece bacak için mi yoksa tüm vücut mu gitmiştin lazere? diğer bölgelerde de sonucu merak ettim. :) çok teşekkür ederim ayrıca.
Canım alt bacak özel bölge kolaltı gibi kalın terminal kıllar ve batıklar için tüye dönene kadar alexsandrite diger tüylü kötü duran uzayan tüyler için diode uygundur ama jilet asla ve asla kısaltma makinesi uygun tüyler biter mi diye soruyorsan asla bitmez seni rahatsız etmeyecek normal tüy kıvamına gelirO zaman göbek ve sırt için buz lazer mi daha iyi olur diyorsunuz? Bir de üst bacak için hangisi daha iyi? orası da ince ince, ama koyu renk. Sizden öğreneyim de beni keklemesinler sırf para için. Youtubeda şimdi bakınıyorum da bir kız vlog olarak çekmiş. Komple tüm vücuduna buz lazer uyguluyorlar. Ama buz başlıklı dedi kadın, orjinal değil sanırım böyle diyorlarsa? Bir site var biliyorsunuzdur reklam olur mu bilmiyorum da orjinal buz lazer kullanan yerler gözüküyor. Dr Bahar Kahraman varmış kendi şehrimde. Hastanede değil ayrı bir merkezde tabi. Şu anlık aklıma orası yattı. Az buz para değil bu devirde, o yüzden de çekiniyorum. Bilmediğim için ne derlerse he derim. Sizden bilgi almam çok iyi oldu o yüzden, çoook sağolun.
Canım zulme yalnız değilsim benimde göbegimde sırtımda her yerimde var iste bu alet biraz azalttı o deri görünümü de baya azaldı hatta sadece diz kapağımda var şuan az biraz . lazere gidipte düzelmemesi enteresan o görüntününKıllının halinden kıllılar anlar. Allahım diyorum ben kimlerin hakkını çaldım da vücudum orman gibi oldu. Herkese kıl serpiştirilmiş bana avuç avuç atılmış gibi
Valla benimde hemen buna benzerdi beyaz tenliyim bir kökten 3 kıl çıkardı hep jiletle almaktan sonra lazere başladım ama aleksandr lazer 1 senede kıllarım gitti şimdi yılda 1 kez ağda yaptırıyorm o da alt bacağımda 3-4 kıl üstte hiç yok bebek teni gibiÖnceden burada yıllar önce bir hesabım vardı ya kapattırdım ya da şifremi unuttum giremiyorum. Hemen aklıma yine siz geldiniz. Kötü görüntüden dolayı hepinizden özür diliyorum. Öncelikle bir goril kadar kıllıyım. Göbekten tut ayak baş parmağına kadar. Allahım hangi eski çağdan hangi devirden buraya ışınlandım acaba diye hep sorguluyorum. Ablam lazere gitti sanırım 9 seans azaldı ama bitmedi. Hala mecbur alıyor her hafta. Bir de leke oluştu. Korkuyorum o sebeple. Şimdi buraya kıllı fotoğraf koyacağım mecbur anlayabilesiniz diye. Belki bu durumu yaşayanlar vardır, sebebini bilenler vardır. Ve şunu söyleyim, her yıl mutlaka hormon testi yaptırdım. Asla ve asla hiçbir değerimde sorun yok. turp gibiyim her anlamda. Lisedeyken epilatör kullanmıştım o güne lanet olsun. Braun'un ilk çıkan makineleri var ya pembe genç kızlara özel onlardandı. Bu bacağımdakiler o günden sonra belirdi. Her gören mutlaka tiksintiyle bakıyor. Denize asla gidemiyorum. Beni çok kısıtlıyor. Peeling denedim bir ton. Şekeri karıştır zeytinyağı koy yok kahve telvesi, bal da sür. Yok geçmiyor. At kılı fırçası aldım 5-6 ay kullandım bana mısın demedi. Nemlendiriciyle duş aldım neredeyse o derece boca ettim. Yok bela gibi yapıştılar. Ben de özeniyorum kadife gibi cildi olup pürüzsüz olanlara. Dermatologların hepsi losyon veriyor yolluyor. Lazer epilasyon düşündüm, doktor kesin çözüm olmayacağını söyledi. Ağda kullandım, jilet kullandım. Hepsi aynı sonuç. Artık jiletle alıyorum, sabah aldım daha saatler anca geçti. Hale bakın. Bu ne coşku bu ne celal.
Eki Görüntüle 2716497 Eki Görüntüle 2716498
Ve bacaklarıma asla dokunmuyorum kurcalamıyorum bu izler nasıl kendi kendine oluşuyor. Bu hal nedir. Kıl kökü iltihabı mı? Çilek bacak görünümü diyorlar sanırım bir de. Bunun sebebini bilen varsa lütfen yazabilirler mi? Veya lazer bunu geçirir mi sizce? Lütfen beni bu dertten kurtarın. Evlenmek bile istemiyorum adamın bacakları benden daha güzel, sıfır pürüz. Utanıyorum vallahi. Etek giymeyi özledim. Teşekkür ederim herkese,lütfen bildiklerinizi yazın. Görüntü için yine özür dilerim.
10 yıl önceye kadar böyleydi bacaklarım. Kılların çok ve ayrıca sertler. Tenin beyaz. Sürekli kıllarını aldığın için batık olmuş hepsi. Ablam ve ben aynen senin haldeydik. 3-5 seans lazer epilasyon ile hepsinden kurtulduk. Bacaklarımız 10 senedir cillop gibi.tek olmadığımı bilmek beni çook rahatlattı. o zaman ağda yanlış bir yöntem mi bizler için? ağda yaparken de bunlar vardı hep. Lazerin çözüm olacağını bilsem koşa koşa gideceğim. çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. :)
Bence lazer yaptırın. Teniniz beyaz kıllarınız siyah görünüyor. İşe yarayacaktır. Güvenilir bir yer bulun düzenli bir şekilde gidin. Benim bacaklarımda da hep batık vardı lazer sayesinde kalmadı. Eğer ilk 1 yıl düzenli giderseniz sonuç alırsınız. Korkmayın binlerce insan yaptırıyorÖnceden burada yıllar önce bir hesabım vardı ya kapattırdım ya da şifremi unuttum giremiyorum. Hemen aklıma yine siz geldiniz. Kötü görüntüden dolayı hepinizden özür diliyorum. Öncelikle bir goril kadar kıllıyım. Göbekten tut ayak baş parmağına kadar. Allahım hangi eski çağdan hangi devirden buraya ışınlandım acaba diye hep sorguluyorum. Ablam lazere gitti sanırım 9 seans azaldı ama bitmedi. Hala mecbur alıyor her hafta. Bir de leke oluştu. Korkuyorum o sebeple. Şimdi buraya kıllı fotoğraf koyacağım mecbur anlayabilesiniz diye. Belki bu durumu yaşayanlar vardır, sebebini bilenler vardır. Ve şunu söyleyim, her yıl mutlaka hormon testi yaptırdım. Asla ve asla hiçbir değerimde sorun yok. turp gibiyim her anlamda. Lisedeyken epilatör kullanmıştım o güne lanet olsun. Braun'un ilk çıkan makineleri var ya pembe genç kızlara özel onlardandı. Bu bacağımdakiler o günden sonra belirdi. Her gören mutlaka tiksintiyle bakıyor. Denize asla gidemiyorum. Beni çok kısıtlıyor. Peeling denedim bir ton. Şekeri karıştır zeytinyağı koy yok kahve telvesi, bal da sür. Yok geçmiyor. At kılı fırçası aldım 5-6 ay kullandım bana mısın demedi. Nemlendiriciyle duş aldım neredeyse o derece boca ettim. Yok bela gibi yapıştılar. Ben de özeniyorum kadife gibi cildi olup pürüzsüz olanlara. Dermatologların hepsi losyon veriyor yolluyor. Lazer epilasyon düşündüm, doktor kesin çözüm olmayacağını söyledi. Ağda kullandım, jilet kullandım. Hepsi aynı sonuç. Artık jiletle alıyorum, sabah aldım daha saatler anca geçti. Hale bakın. Bu ne coşku bu ne celal.
Ve bacaklarıma asla dokunmuyorum kurcalamıyorum bu izler nasıl kendi kendine oluşuyor. Bu hal nedir. Kıl kökü iltihabı mı? Çilek bacak görünümü diyorlar sanırım bir de. Bunun sebebini bilen varsa lütfen yazabilirler mi? Veya lazer bunu geçirir mi sizce? Lütfen beni bu dertten kurtarın. Evlenmek bile istemiyorum adamın bacakları benden daha güzel, sıfır pürüz. Utanıyorum vallahi. Etek giymeyi özledim. Teşekkür ederim herkese,lütfen bildiklerinizi yazın. Görüntü için yine özür dilerim.
Çok teşekkür ederim, siz de dert etmeyin çözülmeyecek bir şey değil.Buz lazere mi gittin peki? lazerden sonra tam anlamıyla pürüzsüzlük oluyor mu?
Senin adına çok sevindim, gerçekten bu görüntü insanı üzüyor.
Canım annem böyleydi lazer ile kurtulduÖnceden burada yıllar önce bir hesabım vardı ya kapattırdım ya da şifremi unuttum giremiyorum. Hemen aklıma yine siz geldiniz. Kötü görüntüden dolayı hepinizden özür diliyorum. Öncelikle bir goril kadar kıllıyım. Göbekten tut ayak baş parmağına kadar. Allahım hangi eski çağdan hangi devirden buraya ışınlandım acaba diye hep sorguluyorum. Ablam lazere gitti sanırım 9 seans azaldı ama bitmedi. Hala mecbur alıyor her hafta. Bir de leke oluştu. Korkuyorum o sebeple. Şimdi buraya kıllı fotoğraf koyacağım mecbur anlayabilesiniz diye. Belki bu durumu yaşayanlar vardır, sebebini bilenler vardır. Ve şunu söyleyim, her yıl mutlaka hormon testi yaptırdım. Asla ve asla hiçbir değerimde sorun yok. turp gibiyim her anlamda. Lisedeyken epilatör kullanmıştım o güne lanet olsun. Braun'un ilk çıkan makineleri var ya pembe genç kızlara özel onlardandı. Bu bacağımdakiler o günden sonra belirdi. Her gören mutlaka tiksintiyle bakıyor. Denize asla gidemiyorum. Beni çok kısıtlıyor. Peeling denedim bir ton. Şekeri karıştır zeytinyağı koy yok kahve telvesi, bal da sür. Yok geçmiyor. At kılı fırçası aldım 5-6 ay kullandım bana mısın demedi. Nemlendiriciyle duş aldım neredeyse o derece boca ettim. Yok bela gibi yapıştılar. Ben de özeniyorum kadife gibi cildi olup pürüzsüz olanlara. Dermatologların hepsi losyon veriyor yolluyor. Lazer epilasyon düşündüm, doktor kesin çözüm olmayacağını söyledi. Ağda kullandım, jilet kullandım. Hepsi aynı sonuç. Artık jiletle alıyorum, sabah aldım daha saatler anca geçti. Hale bakın. Bu ne coşku bu ne celal.
Önceden burada yıllar önce bir hesabım vardı ya kapattırdım ya da şifremi unuttum giremiyorum. Hemen aklıma yine siz geldiniz. Kötü görüntüden dolayı hepinizden özür diliyorum. Öncelikle bir goril kadar kıllıyım. Göbekten tut ayak baş parmağına kadar. Allahım hangi eski çağdan hangi devirden buraya ışınlandım acaba diye hep sorguluyorum. Ablam lazere gitti sanırım 9 seans azaldı ama bitmedi. Hala mecbur alıyor her hafta. Bir de leke oluştu. Korkuyorum o sebeple. Şimdi buraya kıllı fotoğraf koyacağım mecbur anlayabilesiniz diye. Belki bu durumu yaşayanlar vardır, sebebini bilenler vardır. Ve şunu söyleyim, her yıl mutlaka hormon testi yaptırdım. Asla ve asla hiçbir değerimde sorun yok. turp gibiyim her anlamda. Lisedeyken epilatör kullanmıştım o güne lanet olsun. Braun'un ilk çıkan makineleri var ya pembe genç kızlara özel onlardandı. Bu bacağımdakiler o günden sonra belirdi. Her gören mutlaka tiksintiyle bakıyor. Denize asla gidemiyorum. Beni çok kısıtlıyor. Peeling denedim bir ton. Şekeri karıştır zeytinyağı koy yok kahve telvesi, bal da sür. Yok geçmiyor. At kılı fırçası aldım 5-6 ay kullandım bana mısın demedi. Nemlendiriciyle duş aldım neredeyse o derece boca ettim. Yok bela gibi yapıştılar. Ben de özeniyorum kadife gibi cildi olup pürüzsüz olanlara. Dermatologların hepsi losyon veriyor yolluyor. Lazer epilasyon düşündüm, doktor kesin çözüm olmayacağını söyledi. Ağda kullandım, jilet kullandım. Hepsi aynı sonuç. Artık jiletle alıyorum, sabah aldım daha saatler anca geçti. Hale bakın. Bu ne coşku bu ne celal.