Bu iğrenç görüntüden çok sıkıldım. Fazla kıllı,kusuruma bakmayın. (Resimli)

Buz lazeri bilmiyordum . Aleksandır makineydi. Herkes onu tavsiye ediyor diye gitmiştim

Benim de böyleydi ve çoğu beyaz tenli arkadaşımında böyle.Lazere gittim düzelmedi nokta nokta hali.Eve aldım 3 senedir evde çıktıkça kendim yapıyorum.Eskiden etek giymezdim bu yüzden şimdi minicik etekler giyiyorum banane diyorum.Ben umursamadıkça onlar yok oldu sanki.Hatta 2 sene önce denizde arkadaşlar bacakların kaymak gibi ne güzel parlıyor dediler.Şok oldum.Sanki güneşte yanıp lazer yaptıkça yok oldular.

Lazer kesim çözüm. Benimde batık iğrenç dururdu şuan bebek gibi. Özellikle batık olan bolgelere süper çözüm. Ama jelli olan değil. Alexandır diye cihaz olucak. Jelli lazer hiç bi işe yaramıyor

ya öyle mi. buz lazer o kadar revaçta ki. görüştüğüm yerlerde buz lazer yaparız demişlerdi. sadece bacak için mi yoksa tüm vücut mu gitmiştin lazere? diğer bölgelerde de sonucu merak ettim. :) çok teşekkür ederim ayrıca.

Beyaz tenli insanların bir kısmında oluyor. Benimde çok belirgin lazer iyi gelir dediler bir türlü gitöedşm. Ancak benden daha belirgin bir arkadaş vardı gitti şimdi pürüzsüz.

lazer cok sever bunu... gıdın ınanın olumlu sonuc alırsınız

Tüm vücut gittim hala tüyler var ama rahatsız etmiyor. Yaza girerken bir ağda tüm yaz idare ediyor çok azaldı çünkü. Ama batıklar yüzünden asla denize gitmezdim arkadaşlarım varsa. Şuan tek bir batığım yok. Aleksandır yaptır ama buz falan hikaye.

Canım alt bacak özel bölge kolaltı gibi kalın terminal kıllar ve batıklar için tüye dönene kadar alexsandrite diger tüylü kötü duran uzayan tüyler için diode uygundur ama jilet asla ve asla kısaltma makinesi uygun tüyler biter mi diye soruyorsan asla bitmez seni rahatsız etmeyecek normal tüy kıvamına gelir

Lazere gittiğim yerdeki estetisyen batıklara ve kararmalara da iyi geldiğini söylemişti ama ne kadar doğru bilemiyorum

Kıllının halinden kıllılar anlar. Allahım diyorum ben kimlerin hakkını çaldım da vücudum orman gibi oldu. Herkese kıl serpiştirilmiş bana avuç avuç atılmış gibi
Canım zulme yalnız değilsim benimde göbegimde sırtımda her yerimde var iste bu alet biraz azalttı o deri görünümü de baya azaldı hatta sadece diz kapağımda var şuan az biraz . lazere gidipte düzelmemesi enteresan o görüntünün

Kuzum bircok kadinda bu goruntu var fakat bazisinin tuy rengi acik veya kokler yeni yeni baska baska sebeplerden uyanmis durumda epilasyom donrasi surulen yag var memnunlar kullananlar duzenli kullan pahali degil 50 tl birsey en kotu azalir ve zayiflar

Valla benimde hemen buna benzerdi beyaz tenliyim bir kökten 3 kıl çıkardı hep jiletle almaktan sonra lazere başladım ama aleksandr lazer 1 senede kıllarım gitti şimdi yılda 1 kez ağda yaptırıyorm o da alt bacağımda 3-4 kıl üstte hiç yok bebek teni gibi

10 yıl önceye kadar böyleydi bacaklarım. Kılların çok ve ayrıca sertler. Tenin beyaz. Sürekli kıllarını aldığın için batık olmuş hepsi. Ablam ve ben aynen senin haldeydik. 3-5 seans lazer epilasyon ile hepsinden kurtulduk. Bacaklarımız 10 senedir cillop gibi.
Çözümü çok kolay. Artık dert etme. Sadece bütçe ayırmalısın. Ve verdiğin paraya mutlaka değecek.

Bence lazer yaptırın. Teniniz beyaz kıllarınız siyah görünüyor. İşe yarayacaktır. Güvenilir bir yer bulun düzenli bir şekilde gidin. Benim bacaklarımda da hep batık vardı lazer sayesinde kalmadı. Eğer ilk 1 yıl düzenli giderseniz sonuç alırsınız. Korkmayın binlerce insan yaptırıyor

Buz lazere mi gittin peki? lazerden sonra tam anlamıyla pürüzsüzlük oluyor mu?
Senin adına çok sevindim, gerçekten bu görüntü insanı üzüyor.
Çok teşekkür ederim, siz de dert etmeyin çözülmeyecek bir şey değil.
Buz lazere değil, özel bir hastanede alexandrite lazere gittim. Sanırım makinenin ismi buydu. Ben alt bacağıma yaptırmıştım, yaptırmadan önce asla düzelmez sanıyordum ama şu an hiç batığım yok.

Canım annem böyleydi lazer ile kurtuldu

Anlatışınız çok iyi ya
Bence lazerle geçer,beyaz tenden dolayı değil benim esmer bir arkadaşımda da aynı görüntü var.Tabii beyazlarda daha belirgin.
Öyle abarttığınız gibi bir şey yok ama.
Hormonlarınızda sorun yoksa yaşınız da çok küçük değilse beyaz ten ve fazla kıla lazer çok iyi etki eder.

Benimde böyleydi. Beyaz ten sert siyah kıllar. Lazerle geçti. Kökler gittiği için bu görüntü kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…