- 3 Ekim 2007
- 14.279
- 34.775
- 39
-
- Konu Sahibi puslukitalaratlasi
Bu görüntüler kıldönmesi, benim bikini bölgemden taşımıştı resmen sivilce sivilceydi hatta lazer oldum dediğim gibi pürüzsüz oldu.
Lazer nasıl denemezsiniz bunca zaman gerçekten hayret.
Leke oluşur diyorsunuz da sanki şu an bacaklarınızı açıp gezebiliyor musunuz? Lazer leke yapmaz, korunamamıştır ablanız.
Leke olsa dahi bacak fondöteni kullanırsınız pürüzsüz görünür.
Anormal bir görüntü yok kıllı bacak işte. Lazerle çözülecek şeyi bekletmişsiniz bu zamana kadar
Hımmmm en merak ettiğim üyelerden biri ülkeye giriş yapmış belli ki
Buz lazeri çok iyi araştırman gerek çoğu yer buz lazer diyo ama genelde hepsi olmuyo yani lazerde kötü yorumlara ben kulak tıkamıştım az da olsa faydasına razıydım lazere gidenlerin geneli memnun ya diyelim bi kötü yorumdan etkilenirdim ben amaan ne kaybederim diye düşündüm iyi de bi yere gittim sonuçtan çok memnunum uzun uzun araştırmıştım yani gidenlerden bilgi aldım falan öyle hele senin bu bacağına kesinlikle 2-3 seanstan sonra etki etmeye başlar lazer hem ten rengin hem kıl kökünden dolayı kıl kökü ne kadar kalın olursa etkisi o kadar fazla ama hiç bi lazer %100 sonuç vermez yani tamamen tüylerin bitmez kılların tüy olur sadece az da olsa çıkıyo benim ama büyük rahatlık önceden 15 günde bir alıyorsam şimdi 1 buçuk ayda bir alıyorumAllaaaah bana nasıl umut verdin :) Gerçekten yüzde elli bile bu görüntü azalsa razıyım. Buz lazerden memnun musun peki? kötü yorumlarda okuyorum epey ama sanırım makinenin orjinalliğiyle ve yerin kalitesiyle ilgili olabilir
Buz lazeri çok iyi araştırman gerek çoğu yer buz lazer diyo ama genelde hepsi olmuyo yani lazerde kötü yorumlara ben kulak tıkamıştım az da olsa faydasına razıydım lazere gidenlerin geneli memnun ya diyelim bi kötü yorumdan etkilenirdim ben amaan ne kaybederim diye düşündüm iyi de bi yere gittim sonuçtan çok memnunum uzun uzun araştırmıştım yani gidenlerden bilgi aldım falan öyle hele senin bu bacağına kesinlikle 2-3 seanstan sonra etki etmeye başlar lazer hem ten rengin hem kıl kökünden dolayı kıl kökü ne kadar kalın olursa etkisi o kadar fazla ama hiç bi lazer %100 sonuç vermez yani tamamen tüylerin bitmez kılların tüy olur sadece az da olsa çıkıyo benim ama büyük rahatlık önceden 15 günde bir alıyorsam şimdi 1 buçuk ayda bir alıyorum
Benim de aynı tıpatıp böyleydi. Kendim lazer epilasyon almıştım. Onu kullanmaya başladıktan sonra bu kökler kayboldu. Şuan kolum gibi pürüzsüz bacaklarım. Deneyin derim
Bana da önerebilirsiniz:)Öncelikle iğrenç ya da acaip bir görüntü yok cilt renginiz çok çok açık o yüzden kılkökleriniz belli oluyor.
Benim fikrimce
1. Önce bir doktora gidin kılkökleriniz iltihaplanmış gibi duruyor. O kırmızılık batma/yanma neyse bir gitsin. O süre içinde ağda yapmayın bacaklarınızı bir süre rahat bırakın kılkökleriniz de iyileşsin oynamayın ellemeyin.
2. Buz lazeri çok çok çok tavsiye ederim. Ağrısız,acısız, yarasız hicbir yan etkisiz. Ankara'daysanız kendi gittiim yeri gönül rahatlığıyla önerebilirim.
Philips lumea canım. Tabi benim aldığım da 999 liraydıNe güzel kurtulmuşsun:) Hangisini kullandın peki?
Bana da önerebilirsiniz:)
Benim de sadece bikini bölgem o şekilde, güzellik merkezinde lazere yazıldım, ben hariç herked fayda gördü ancak benim o bölgedeki tüylerim asla azalmadı. Bir tek benim lazerden fayda görmeyen sanırım.Bu görüntüler kıldönmesi, benim bikini bölgemden taşımıştı resmen sivilce sivilceydi hatta lazer oldum dediğim gibi pürüzsüz oldu.
Philips lumea canım. Tabi benim aldığım da 999 liraydışimdi bi kliniğe gitmek daha mantıklı
Nerde yaptırdin bende gideyimYazin Ankarada'ydim kiz, bayagi kaldim.1 seans yaptirabildim, sonra isyerim cagirdi. O 1 seans da valla 4-5 hafta yetti o nasil puruzsuzluk yarebbi simdi evde ev tipi lazerle debeleniyorum
Nerde yaptırdin bende gideyim