Bu iğrenç görüntüden çok sıkıldım. Fazla kıllı,kusuruma bakmayın. (Resimli)

Lazer nasıl denemezsiniz bunca zaman gerçekten hayret.
Leke oluşur diyorsunuz da sanki şu an bacaklarınızı açıp gezebiliyor musunuz? Lazer leke yapmaz, korunamamıştır ablanız.
Leke olsa dahi bacak fondöteni kullanırsınız pürüzsüz görünür.
Anormal bir görüntü yok kıllı bacak işte. Lazerle çözülecek şeyi bekletmişsiniz bu zamana kadar

Bu görüntüler kıldönmesi, benim bikini bölgemden taşımıştı resmen sivilce sivilceydi hatta lazer oldum dediğim gibi pürüzsüz oldu.

Kıl dönmesi neden oluyor ki peki. Dediğim gibi uzun yıllar ağda yaptım o sebeple mi acaba. Çok sevindim şuan bir çözümü olmasına. :) En yakın zamanda mutlaka gideceğim. Buz lazer mi yaptırdınız peki?

Lazerin kesin çözüm olduğunu bilsem dakika durmam, durmazdım. Keşke beklemeseydim dediğiniz gibi. Siz yaptırdınız mı peki?

Benimde böyleydi ay neler çektim anlıyorum seni ağda yapardım böyle sivilcemsi şeyler kıllar çıkana kadar devam ederdi, jilet yapardım aynı bir de çok tüy hormon testine girdim temiz en son epilasyona girdim diode ve alex çok şükür geçti pürüzsüz şimdi ve az çıkıyor ağda yapıyorum ama tamamen bitti bu döküntüler kesinlikle lazere git ama kaliteli düzgün bi yere mümkünse hastanede git ben hastanede gittim leke falan olmadı tek kurtuluş o gibi

Buz lazeri çok iyi araştırman gerek çoğu yer buz lazer diyo ama genelde hepsi olmuyo yani lazerde kötü yorumlara ben kulak tıkamıştım az da olsa faydasına razıydım lazere gidenlerin geneli memnun ya diyelim bi kötü yorumdan etkilenirdim ben amaan ne kaybederim diye düşündüm iyi de bi yere gittim sonuçtan çok memnunum uzun uzun araştırmıştım yani gidenlerden bilgi aldım falan öyle hele senin bu bacağına kesinlikle 2-3 seanstan sonra etki etmeye başlar lazer hem ten rengin hem kıl kökünden dolayı kıl kökü ne kadar kalın olursa etkisi o kadar fazla ama hiç bi lazer %100 sonuç vermez yani tamamen tüylerin bitmez kılların tüy olur sadece az da olsa çıkıyo benim ama büyük rahatlık önceden 15 günde bir alıyorsam şimdi 1 buçuk ayda bir alıyorum

Benim de aynı tıpatıp böyleydi. Kendim lazer epilasyon almıştım. Onu kullanmaya başladıktan sonra bu kökler kayboldu. Şuan kolum gibi pürüzsüz bacaklarım. Deneyin derim

Artık öyle bir hale geldim ki lazerle kıllar bitmese aynı kalsa bile yeter ki pürüzsüz olsun. O hissiyatı bi tadayım ölmeden. :) popo kısmımda da tek tük var. ele pütür pütür geliyor. acaba popo kısmına da yapıyorlar mı? mutlaka gideceğim kesin karar verdim sayenizde. bi site var orada orjinal makine kullanan yerlerin listesi var, doktora bağlı bi merkez gibi bir şey. umarım bende memnun kalırım. çok teşekkür ederim :)

Bana da önerebilirsiniz:)

Ben de böyleydim vaktiyle.

Bunun sebebi çok beyaz tenli olmamız. Ve kılların güçlü köklere sahip olması. Bazen hatırlıyorum ağdayı çektiğim zaman köklerden ince ince kan akardı.

Sonra kendime bir iyilik yaptım.

Alex lazer uygulamasina basladim. Çok acılı oldu. Ama çok fayda gördüm.

Tabiki bir manken bacağına dönmedim ama yuzde 85 oranında olumlu sonuc aldım.

Acilen alex uygulamasına başlayın.

Siz tüylü değilsiniz benim bacağım daha tüylüdür. Sizin sıkıntınız, cildinizin jilete karşı hassas oluşu. Ben de jilet kullanıyorum vücudum da bir bölge hariç hiçbir yer bu görüntüye ulaşmıyor. O bölgemde bikini bölgesi, vücudumuzdaki en hassas yerlerden. Demekki jilet sizin cildinize iyi gelmiyor.

Bana da önerebilirsiniz:)

Bilmiyorum buraya açıkça yazabiliyor muyuz ama Dr. Buket Yıldırım kliniğinde yaptırdım. Bana da S sassyassyy tavsiye etmişti çok çok memnun kaldım. Uzak düşerse lisanslı makinesi olan kliniklere

den bakın derim

Bu görüntüler kıldönmesi, benim bikini bölgemden taşımıştı resmen sivilce sivilceydi hatta lazer oldum dediğim gibi pürüzsüz oldu.
Benim de sadece bikini bölgem o şekilde, güzellik merkezinde lazere yazıldım, ben hariç herked fayda gördü ancak benim o bölgedeki tüylerim asla azalmadı. Bir tek benim lazerden fayda görmeyen sanırım.

Philips lumea canım. Tabi benim aldığım da 999 liraydı şimdi bi kliniğe gitmek daha mantıklı

Lumea bende de vardı, ondan gayet memnun kalmıştım özellikle yüzde. Şimdi başka bir makinem var ama Lumeayı tavsiye ederim herkese yalnız en son modeli 400Euro yazıyordu teknoloji markette Braun da keza, o da 350euro mu neydi son modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…