Bu iğrenç görüntüden çok sıkıldım. Fazla kıllı,kusuruma bakmayın. (Resimli)

Bende acaba kıl kökü iltihabı mı diye düşünüyorum ama hiçbir acı yanma kaşıntı hissi de yok. Ne zaman o epilatörü kullandım gitti benim bacaklar. Bir de cahil cahil üst bacaklarımı da öyle aldım. Keşke Ankara'da olsam ama malesef başka bir şehirdeyim. Yorumları okuyorum buz lazer yaptırdım kıllar geri geldi, leke oluştu, bacaklarım nokta nokta oldu ya da çok azalmadı diyenleri gördüm. O yüzden tereddütte kaldım. Yoksa parası umrumda değil koşa koşa giderim. Sen kaç seans gittin, pürüzsüzlük sağlıyor mu vücuda? yardımın için de çoook teşekkür ederim

Bembeyaz tenliyim ve yazları her gün jiletlenmek zorunda kalırım. Özellikle ayak bileklerine doğru nokta nokta kökler belli oluyor bunun sebebi ten rengi ama. Bu nokta nokta görüntü iğrenç veya kötü durmuyor, kıllı olmayan temiz bir bacak neden kötü dursun ki? Emin olun şu görüntü herkeste var, kimisinin kıl kökü zayıf sadece. Lazer tek çözüm, ablanızın yaşadıkları muhtemelen gerçek lazer cihazı kullanılmadığı içindir. IPL makineleri de lazer diye kullanıyorlar salonlarda. En iyisi Alexandrite, daha iyisi varsa bilmiyorum. Fiyatlar hakkında da bi bilgim yok. Uygun çözüm arıyorsanız bahsettiğim ipl makinenin ev tipi satılanları var forumda çok kullanan arkadaşlar var bilgi alırsınız. Bu arada sık sık keselenmek ve en azından kışları ağda yapmak ölü deriyi temizleyip bu rahatsiz olduğunuz görüntüyü de minimuma indirir. Son sözüm şu görüntü düşündüğünüz gibi kötü değil.

Bunun gibi onlarca bacak gördüm. İlk önce kendinize saygı duyun ve hakaret etmeyin. Beyaz tenli olduğunuz için kökler belli. Normal sıradan yurdum insan bacağı...
Hayır beyaz tenlilikle alakası olduğunu zannetmiyorum. Yıllardır lazer hariç hemen hemen her yöntemi denedim, hiç böyle birşeyle karşılaşmadım, keza annemle kardeşimde beyaz tenlidir onlarında ilk gün kızarır 2.gün kalmadan geçer. Bu problemin adı başka. Tavuk derisi ya da çilek görünümü deniyor. Onun sebebine de internetten baktım hatta direkt buraya kopyalayayım.

"Bu durum keratin birikmesinden kaynaklanır ve bu sorun da çilek bacak görüntüsüne neden olur. Bu sorun genellikle cilt kuru ve nemsiz olduğunda ortaya çıkar."

Konu sahibi cildin çok kuru mu? Adadan 1 saadet sonra nemlendirsen geçmez mi?

Batık dediğimiz bendeki gibi mi oluyor bilemiyorum ki. Arka bacağımda mesela hiç kıl yok, orası kel gibi ve pürüzsüz. Acaba kıl olmadığı için mi öyle pürüzsüz. Sanki bacağımın ön tarafında da kılların hepsi tam çıkamıyor gibi. Oy ne zormuş ya. Teşekkür ederim mutlaka lazere gideceğim şart oldu

Kese yaptınız mı? Sizi şeker peelngi kurtarmaz. Çok etkili bir ürün kullanmanız gerekiyor kese kızartıp yakıyorsa. 2 gün sonra da lazer seansı.
Evet kese çok yaptım bir de o doğal at kılı fırçalarını epey kullandım. Daha da kızardım. Tüm her şeyi denedim ama malesef. Sadece lazer kaldı. Sanki cildimin o üst tabakası komple gitse kıllar bi salınıp çıksa bitecek gibi bir his. :) şimdi baktım tırnağımla oynadığımda altında ufacık tüy gibi çıkıyor.

Jiletle aldığınız için kıl kökleri gözüküyor. Bende ne zaman jiletle alsam nokta nokta kıl kökleri gözüküyor. Çünkü jilet üstten alıyor, kökleri kalıyor. Ağda kökten aldığı için önce biraz nokta nokta kızarık oluyor sonra geçiyor. Bu arada her duşta doğal kabak lifi ya da peeling yapın, hatta arada kahve telvesi limon zeytinyağı üçlüsünü kullanın. Emin olun bacaklarınız fıstık gibi pürüzsüz oluyor :)

Google bacak batıkları yazin. Görseller sizin bacaginiz gibi zaten. Cilek bacak, batık goruntusu aynisi.
Rica ederim.

sebebi ayni ise agda, epilasyon alet falan hepsi ayni sonucu uretiyor,
ben jilet de denedim, gercekten o zaman olusmuyor bunlar, ama onu da ben sevip alisamadim.

lazer cozum olur bence, cunku kokten alma islemi yok orada, aksine kokleri olduruyorlar degil mi.

Benim bacaklarımın arka kısmı aynı böyleydi ağda jilet kese kuru kese ne yaptıysam olmadı asprinli sular mı sürmedim sürekli nemlendirdim kuruluktan mı batık oluyo bilmem ne diye ne yaptıysam başa çıkamamıştım etek giymeye utanıyordum bacak fondöteni aldım düşün taaki lazere kadar hep gözüm güzel bacaklara kalırdı benim de şimdi çok az da olsa var çünkü pandemiden dolayı lazer seanslarım kaldı gitmedim amaa bayaa memnunum buz lazere gittim acısız ağrısız direk sonuç

Hımmmm en merak ettiğim üyelerden biri ülkeye giriş yapmış belli ki

Konu sahibi arkadaşım iğrenç falan değilsin önce onu söyleyeyim. Sanırım buna tavuk derisi görünümü diyorlar. Lazerin çözüm olduğunu bende duymuştum. Benimde üst kollarımda böyle pütür pütür bir şeyler var. Bazen geçiyor ama genellikle oradalar. Hiç kısıtlamam kendimi ben. Sende kısıtlama gönlünce giyin ve kimseye kulak asma.

yüzüm dahil gerçekten cildim çok kuru. ama gerçekten iyi nemlendiriyorum. kaç kutu nemlendirici losyonlar bitirdim. çok da su içen biriyim. yabancı youtuberları da dinledim araştırdım, cerave'nin vücut losyonunu kullanıp before after falan yapıyorlar. onu da mı denesem bilemedim. keşke geçse bitse artık

Benim internette okuduğum kadarıyla susuz ve nemsiz ciltlerde daha çok görülüyormuş. Bence sen kozmotik ürünlerini bırakıp araştırıp iyi bir dermotoloğa git. Doktor sana güzel bir dermokozmetik ürünü verir rahatlarsın, bir de çaresi öyle ara bakalım.

Allaaaah bana nasıl umut verdin :) Gerçekten yüzde elli bile bu görüntü azalsa razıyım. Buz lazerden memnun musun peki? kötü yorumlarda okuyorum epey ama sanırım makinenin orjinalliğiyle ve yerin kalitesiyle ilgili olabilir

Bol bol su icip beslenmenize dikkat ediyor musunuz acaba? Bazen disardan mudahaleler yetmeyebiliyor. İçerden yeterince beslenmeyince disardan surduklerimiz pek etkili olmayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…