- 31 Temmuz 2015
- 229
- 22
- 13
- 27
- Konu Sahibi edanur1997
Bdnce iyi yaKüfür bile etsen yazım şeklinden kimse anlamayacak, iyi mi kötü mü karar veremedim.![]()
Istedegimi söyleyebilirim özgürüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bdnce iyi yaKüfür bile etsen yazım şeklinden kimse anlamayacak, iyi mi kötü mü karar veremedim.![]()
Kadınlarından cikalimdaBirçok kez Hindistan gitmiş ve sürekli oralilarla muhatap olan biri olarak diyorum ki ne erkeğinden ne kadınından cacık olmaz :)
Demek herkes normalOoo süperfikir yok artık o kadarda degil ama nedense bi kişi dışında kimse kuzenimi neden kıskandığını anlamadı ya
Hesabımı asıl ipta, edebilirim kapatmak istiyorsam ?bunu tekrarladığınız durumda yönetime haber vereceğim. tekrar yazıyorum. konularınızı bölümlerine açın. bölümü bulamıyorsanız editörlere ve bana sorabilirsiniz
Alakası yok tatlımDemek herkes normal![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/mune.11473/Hesabımı asıl ipta, edebilirim kapatmak istiyorsam ?
Özel mesaj mi atacam o üyeye ?http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/mune.11473/
buraya mune a yani üyeliğini iptal ettirmek istediğini yazabilirsin
Kuzen kardeş gibidir yahu, nasıl o gözle bakılır ki.Alakası yok tatlım
Ben olayı atamadim
Kuzenimden hoşlanıyor olabilirim insan hoşlandığı kişiyi haddi olmasa da kiskanabilir mesela
Kuzenlerim dedin hepsinden mi hoşlanıyorsun?Alakası yok tatlım
Ben olayı atamadim
Kuzenimden hoşlanıyor olabilirim insan hoşlandığı kişiyi haddi olmasa da kiskanabilir mesela
profilenede yazabilirsin. özel mesajda atabilirsinÖzel mesaj mi atacam o üyeye ?
O kadarda pis olamaz diye umud ediyorum
Ya tamam söyleniyor böyle şeyler ama filmlerde elle yemek yemeleri dışında hiç pis bisiy göremiyorum
Birinden canım birinden zaten diğerini kjskanmam çünkü birlikte büyüdükKuzenlerim dedin hepsinden mi hoşlanıyorsun?
Arap ilke,erinide biliyorum ama hindistan daha zor diyen de varHaydaa sen tv'deki televizyonlara bakıp fikir mi edinmeye çalışıyorsun. Bizim film ve dizilerde oyanayan kadın ve erkeklere, muhitlere bakarsan da Türkiye güzel ve yakışıklı zengin erkeklerin villalarda oturduğu bir cennet.
Giden çok insan var ve yemek, temizlik sıkıntı. Çok aşırı kalabalık bir ülke, sokakları ağır kokuyor. Çoğu arap ve doğu ülkesinde temizlik sıkıntı. Oraya gidince o Deepika paduko gibi kadınlar yok, onlar Hindistan'ın üst kastında yer alan kadınlar, siz orada o güzel üst kasttaki kadınları değil alt kast kadınlarını göreceksiniz. Deepika paduko havaalanında karşılamıcak sizi. Hindistan'a karı kız erkek buluruz diye gitmeyin, yok öyle birşey. Karı kız istiyosanız Çek Cumhuriyetine gidin, sizin gezi hüsran olur anam demesi, film izleyip ülkeye gitmek yok böyle bişey![]()
Saçma olucak a a kompleks sardı beni
Haftaya hindistan gidiyorum.
Ve bi yandan heyecanliyken bi yandan korkuyorum ya bu hintliler filmlerdeki gibi brezilyalılar mi benziyorlar bi etkinliğe katilicam ve o kadar güzel kızın arasındaacail kompleks yaparım diye düşünüyorum
Hindistan giden var mi ?
Siz yardımcı olamaz misiniz bulamadım da o kisiyiprofilenede yazabişlirsin. özel mesajda atabilirsin
Bulamamistim teşekkür ederimMune abla arkadaş üyelik iptali istiyor sanırım.
verdiğim linki tıkla zaten profilindesin mune nınSiz yardımcı olamaz misiniz bulamadım da o kisiyi