• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hintliler çok güzel mi

Tabiki kuzenlerimle
Bilmiyorum kendimi kötü hissederim bide kuzenlerim abim gibiler ordaki kızlardan beni boş,sr,arsa kiskanirim.
cok ilgincsınız gercekden :D
her mılletın kendıne ozgudur herbişeylerı
eşinle bıle gıtsen kıskanmamalısın
ustelık kuzenlerınle
begenseler nolur kı sankı
sen kendını begenmezsen guzel gormezsen kımse begenmez

Bu ne saçma cevaptır ya cirkini demiyordu bana göre nasi, oldum,ardından çok kuzenlerim onların peşlerinden koşmaktan beni tinlamazlarsa korkusu
Neymiş sende güzel kız varmış hintlilerde güzelmiş herhalde var senden guzelide çok böyle bakarsan canımı sıkmak icin mi yazıyorsun anlamadim senden gyzelide bol benden de garip

Öfff tabiki onu demek istemedim
Kuzenlerim onca kızın içinde beni tinlamazlarsa gene ayar olurum olay bu yani dağa önce başıma geldi.
konu sahıbı sana kotu bı haberım var
kuzenlerın muhtemelen hep guzel kızlara bakıyorlar
tv de netde dısarda cafede işte okulda sokakta heryerde

Bu ne saçma cevaptır ya cirkini demiyordu bana göre nasi, oldum,ardından çok kuzenlerim onların peşlerinden koşmaktan beni tinlamazlarsa korkusu
Neymiş sende güzel kız varmış hintlilerde güzelmiş herhalde var senden guzelide çok böyle bakarsan canımı sıkmak icin mi yazıyorsun anlamadim senden gyzelide bol benden de garip
Benden guzeli tabi ki var, en azindan ben 26 yasima kadar kompleks yapmadim guzelligi cirkinligi.
Senin aklin cikiyor ya begenilmezsem korkusu yuzunden.
İnsallah bi gun kafana takmamayi ogrenirsin.

bence konu sahıbının çılgın bı özguvenı var
kuzenlerım bıle ! benı her ortamda begenmelı pesımden kosmalı
ben hep begenılmelıyım kımsenın gozu hıcbısey gormemelı dıyor aslında
yanı en azından bu daha mantıklı :D

bence konu sahıbının çılgın bı özguvenı var
kuzenlerım bıle ! benı her ortamda begenmelı pesımden kosmalı
ben hep begenılmelıyım kımsenın gozu hıcbısey gormemelı dıyor aslında
yanı en azından bu daha mantıklı :KK70:
O vb hemde asıl çok fena Hindistan da tu ni yli erkekler bana bakmalı ahsgsgsgdha

Öfff tabiki onu demek istemedim
Kuzenlerim onca kızın içinde beni tinlamazlarsa gene ayar olurum olay bu yani dağa önce başıma geldi.
He yav he. Güzel kız görünce seni tek birakip gideceklermis. Sende ordan bi Hintli bul olsun bitsin. Hayır normal bi psikolojiye sahip olsan kızları güzel mi diye değil erkekleri yakışıklı mi diye araştırman lazım :KK45:

He yav he. Güzel kız görünce seni tek birakip gideceklermis. Sende ordan bi Hintli bul olsun bitsin. Hayır normal bi psikolojiye sahip olsan kızları güzel mi diye değil erkekleri yakışıklı mi diye araştırman lazım :KK45:
Onuda arasturdim kiz alesef aamir khan değil hiçbiri

Hintli komsularim var ve cevrede gördüğüm bir sürü hintli...
acikcasi oyle guzeline rast gelmedim.,begendigim birtek saclari...
nasil bizim Türk filmlerinde guzel artislerimiz oynuyorsa onlarinkide secicidir

Back