- 8 Kasım 2018
- 5.735
- 13.828
- 248
- Konu Sahibi -EarthLing-
Merhaba arkadaslar, bana 31 aralik’ta 2 tane donmus 5. Gun embriyosu transfer edildi. Persembe gunu yani 10. Gun kan testim beta hcg 309’du. Hamileyim diye sevinirken cumartesi gunku testte degerin 200’lere dustugu ve pazartesi gunu (yarin) tekrar yaptirmam gerektigi soylendi. Doktoruma gore ya iki embriyo tutundu ve birini kaybediyorum ya da sagliksiz bir gebelik soz konusu. Yarin kesin anlasilirmis. Tahmin edersiniz ki dunden beri surekli arastirma yapiyorum. Ilk teorinin gercek olmasini cok istiyorum. En azindan birini kaybetmeyeyim. Bu hcg dusuklugunun nedeni kimyasal gebelik disinda ne olabilir? Kimyasal gebelik gecirdigime pek ihtimal vermiyorum. Cunku yazilanlar hep kramp ve kanama oldugunu soyluyor kimyasal gebelikte. Oysa bende zaman zaman yasadigim adet sancisi disinda kramp yok ve lekelenme ya da kanama yasamiyorum. Aldigim ilaclar mi engel oluyor acaba ama dusuk gibi bir seyse heralde ilaclar da engel olamaz diye dusunuyorum. Hic basina benzer bi sey gelen var mi?
Bir de sanirim birazdan nobetci eczaneden gebelik testi alip yapacagim tekrar. Hcg’m hala dusuyorsa testte yine de pozitif cikar mi? Testte cikmasi icin hcg’nin en az ne kadar olmasi lazim?
Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Yarina kadar kafayi yiyecegim cunku.
Bir de sanirim birazdan nobetci eczaneden gebelik testi alip yapacagim tekrar. Hcg’m hala dusuyorsa testte yine de pozitif cikar mi? Testte cikmasi icin hcg’nin en az ne kadar olmasi lazim?
Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Yarina kadar kafayi yiyecegim cunku.