- 26 Nisan 2020
- 198
- 102
- 22
- Konu Sahibi curlyprensess
Sen haklısın onun amacı sadece cinsellikmiş. Uzak dur bence senin duygusal zaafından faydalanmasına fırsat verme zamanla acısı azalır..İyi günler aranıza yeni katıldım biraz önce.26 yaşındayım uniden mezun oldum atama bekliyorum .Biraz önce sevgilimden ayrıldım benim bu yaşıma kadar flörtüm oldu ama hiç sevgilim olmadı 2 hafta önceye kadar 5 senedir tanışıyoruz üniversitede aynı siniftaydik sonra ben bölüm değiştirdim 5 senedir ara ara hep konuştuk teklif verdi iki kez kabul etmedim takı 2 hafta önce yazana kadar beni yaşadığı şehire davet etti gelirim dedim gezeriz sonra konu birden cinselliğe geldi ve bir anda sevgili olduk ama gün içinde ilgilenmiyor yazmıyor sadece akşam olunca hadi birbirimizi tatmin edelim diyordu benimde canım istedi ve konuştum foto gönderdim ama bugün bu ilişki yürümüyor sadece akşamları sevgiliyiz dedim evet haklısın herşey için teşekkürler yolun açık olsun deyip gitti kendimi affediyorum onunla o kadar derin cinsellik konuşup resim attığım için çok canım yanıyor kullanildim ve ortada kaldım .Kalbim çok kırık lütfen yardımcı olur musunuz bu acı nasıl geçecek