Bu hastalığın adını bile anmak istemiyorum

huzurummmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
136
37
48
İzmir
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar kızlar yaklaşık 3 yıllık evliyim ve vajinismus denen illetten kurtulamadım hep basaricam bu sefer tamam dedim ama olmadı bir klinige gittim 14 seans tedavi aldım bir ilerleme kaydedemedim en sonunda onuda biraktim artık bu hastalıktan geçtik eşim ve ben evlat hasretiyle yanıyoruz Rabbim tez zamanda bizi bu dertten kurtarır inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur ramazandan sonra hera klinige gidicem herkes cok iyi diyor sansimi orda denicem artik internette bebek kıyafeti oyuncak görünce içim sızlıyor almak istiyorum ama alıp da ne yapicam diyorum herkes bebek yok mu diyor bir arkadaşımın çocuğunu kucağıma aldigimda yüreğim sızlıyor çok yoruldum kızlar sizden ricam bu mübarek gunlerde dua istiyorum

Son düzenleme:
Hera Klinik hakkında bilgisi olan varsa lütfen benimle paylaşır mi şimdiden teşekkür ederim

Öncelikle geçmiş olsun. Ocak 2017 de herada tedavi oldum. 4 günde yendim. Hiç atlatamam sanıyodum, kurtuldum. Hatta hamile bile kaldım. Düştü gerçi bebeğim ama bir kaç ay öncesini düşününce bu bir mucizeydi.

Aklına gelen her hangi bir şey varsa cevaplayabilirim.

Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun tabiki de size birşeyler sormak isterim özelden yazsam olur mu

Vajinusmus nedir Tecrübe ve deneyimlerimizi paylaşalım adli bloğa girin orda her şey anlatılıyor kızlar

Size msj atabilmek için üye oldum. 4 senelik evliyim vajinismusluyum ilk denemede hamile kaldım. Oğlum şuan 10 aylik.yani korkmayın

Size msj atabilmek için üye oldum. 4 senelik evliyim vajinismusluyum ilk denemede hamile kaldım. Oğlum şuan 10 aylik.yani korkmayın
Çok teşekkür ederim eger sizin içinde sıkıntı olmazsa özelden konuşabilir miyiz nasıl yendiginiz konusunda Allahım evaldiniza sağlıklı bir ömür versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…