- Konu Sahibi Sibella2710
- #1.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil henüzMerhaba kızlar. En alttaki bugün yaptığım test. Sizce bugün pik mi ?
Beklemeye devam hiçbir belirti yok. Dün sadece pembe bikaç damla akıntı geldi. Regle 1 hafta kaldı sizin nasıl gidiyor ?Nasıl gidiyor kızlar bu ay var mı gelişme
Benim 18 inde yumurta çatladı iki gün oldu dahaBeklemeye devam hiçbir belirti yok. Dün sadece pembe bikaç damla akıntı geldi. Regle 1 hafta kaldı sizin nasıl gidiyor ?
Yerleşme olabilir yaBeklemeye devam hiçbir belirti yok. Dün sadece pembe bikaç damla akıntı geldi. Regle 1 hafta kaldı sizin nasıl gidiyor ?
Ben cuma günü prodoctor testimde silik çizgi gördüm 9.dakika da hala atmadım testlerimi.Nedense doğruluğuna bir türlü inanamadım.hala duruyo gelip gidip bakıyorum sanki o gördüğüm çizgiler gitmiş dağılmış gibi tabi test durdukça bozuluyor bunu biliyorum ama.4 tane test yaptım hepsinde 10 dakika dolmadan silik görmüştüm acayip bir çıkmazdayımNasıl gidiyor kızlar bu ay var mı gelişme
Ovülasyon günlerimiz aynıymış benim de 18 inde çatladı beklemedeyim inşallah pozitifleri görürüz ay sonundaBenim 18 inde yumurta çatladı iki gün oldu daha
Hayırlısı bakalım![]()
Aynı gün olmuş. Ne zaman test yapacaksınızBende hiç bir belirti yok 14ünde çatlama olmuştu
Off bu bekleme süreci hiç geçmiyor.Benim 18 inde yumurta çatladı iki gün oldu daha
Hayırlısı bakalım![]()
E yarın kan testine kosuyorsun o zamanBen cuma günü prodoctor testimde silik çizgi gördüm 9.dakika da hala atmadım testlerimi.Nedense doğruluğuna bir türlü inanamadım.hala duruyo gelip gidip bakıyorum sanki o gördüğüm çizgiler gitmiş dağılmış gibi tabi test durdukça bozuluyor bunu biliyorum ama.4 tane test yaptım hepsinde 10 dakika dolmadan silik görmüştüm acayip bir çıkmazdayım
Ya valla çatlicam artık fjfjjf (daha yeni yumurtlamışımdır)Off bu bekleme süreci hiç geçmiyor.![]()
İnşallah yaOvülasyon günlerimiz aynıymış benim de 18 inde çatladı beklemedeyim inşallah pozitifleri görürüz ay sonunda![]()
Yarın test yapabilirsem bir de predictor ile denerim ona göre artıkE yarın kan testine kosuyorsun o zaman![]()
Benim düşüklerim var malesef 1 yılda 2 tane bir 14 haftalık bir 8 haftalık şuan kan sulandırıcı kullanıyorum farklı olarak inşallah olursa sağlıklı ilerlerİnşallah yakaçıncı deneme senin?
Benim 9.ay olack sanırım.
Amin inşallahBenim düşüklerim var malesef 1 yılda 2 tane bir 14 haftalık bir 8 haftalık şuan kan sulandırıcı kullanıyorum farklı olarak inşallah olursa sağlıklı ilerler
Belirti var mıYarın test yapabilirsem bir de predictor ile denerim ona göre artık![]()
24ünde yapmayı düşünüyorum siz ne zaman yapacaksınız?Aynı gün olmuş. Ne zaman test yapacaksınızben umutsuzum aslında ama test yapasım da geliyor