- Konu Sahibi Sibella2710
Belki de dönmez bekleyelim bakalımİnşallahadet gibi bi his var ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de dönmez bekleyelim bakalımİnşallahadet gibi bi his var ama
Henüz değil gibi canım biraz dağılmış amaKızlar aynı koyulukta mı,yaklaştım mı acaba
Yaklaşmış benim bir anda pik olabiliyorKızlar aynı koyulukta mı,yaklaştım mı acaba
Evet bana da yaklaşmış gibi geldi..allahım inşallah nasip olur bu ayYaklaşmış benim bir anda pik olabiliyor
Aslında net,sanırım foroğrafı atarken kalite düştü birazHenüz değil gibi canım biraz dağılmış ama
Bence pik olmak üzereAslında net,sanırım foroğrafı atarken kalite düştü biraz![]()
Ben böyle de denedim sonuç elde edememiştim. Birgebeningunlugu tüm ay boyunca gün aşırı yapmanın spermi kalitesizleştirdiğini söylüyor bilmiyorumKızlar ben bu ay 2 güne 1 şeklinde ilerleyeceğim Ovulasyon testinden bıktım her gün zor geliyor bana zaten olacağı varsa olur bu şekilde fikriniz ne
Aaa hani tan tersiydi hareketliliğini arttırıyorduBen böyle de denedim sonuç elde edememiştim. Birgebeningunlugu tüm ay boyunca gün aşırı yapmanın spermi kalitesizleştirdiğini söylüyor bilmiyorum![]()
Ben öyle yazdığını görmüştüm bir soru cevapta. Bana gittiğim jinekolog da regl bittikten sonra gün aşırıyı önermişti ama kararsızım ben de.Aaa hani tan tersiydi hareketliliğini arttırıyordu
Olacağını zaman tek iliskiden bile oluyor da biz denk gelemiyoruz.Sagliklisi bende 2gunde 1 diye biliyorum.Ovulasyon testleri çok yorucu hak veriyorum her gün dikkat edip sabirli şekilde test yapmak:/Kızlar ben bu ay 2 güne 1 şeklinde ilerleyeceğim Ovulasyon testinden bıktım her gün zor geliyor bana zaten olacağı varsa olur bu şekilde fikriniz ne
Birde öyle dene canım inşallah bu ay müjdeli haberi alırsın. Bende bu ay da ovulasyonla deneyip olmazsa sonraki ay ovulasyon kullanmayacağım akışına bırakırım diye düşünüyorumBeni bu Ovulasyon testlerinin de strese sürüklediğini düşünüyorum çünkü 1 ay bebek düşünürken geçiyor bu ayda salayım bari bir şey değişecek mi geçen ay her günüm bebek düşünürek geçti ve negatifi görünce ağladım bu kadar kafama takmıyordum öncesinde
Benim prolaktinim de sınırda stres onu da yükseltiyordur bu ay akışına bırakacağım zaten elimden ne gelir ki başka geçen ay pik i de çatlmayı da yakaladım değerlendirdim olmadı olmayınca olmuyor yaniBirde öyle dene canım inşallah bu ay müjdeli haberi alırsın. Bende bu ay da ovulasyonla deneyip olmazsa sonraki ay ovulasyon kullanmayacağım akışına bırakırım diye düşünüyorum
Bu ay hepimiz güzel haberi alırız inşallah canım. Takmamaya çalış diyeceğim ama insan ister istemez takıyor çok düşünmemeye çalış diyeyimBenim prolaktinim de sınırda stres onu da yükseltiyordur bu ay akışına bırakacağım zaten elimden ne gelir ki başka geçen ay pik i de çatlmayı da yakaladım değerlendirdim olmadı olmayınca olmuyor yani
Kesinlikle herkes aynı şeyi söylüyor zaten kafaya takamadığımız anda olucak sanırım..Benim prolaktinim de sınırda stres onu da yükseltiyordur bu ay akışına bırakacağım zaten elimden ne gelir ki başka geçen ay pik i de çatlmayı da yakaladım değerlendirdim olmadı olmayınca olmuyor yani