Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Kızlar aynı koyulukta mı,yaklaştım mı acaba

Eklentiler

• IMG_1350.webp
    IMG_1350.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar ben bu ay 2 güne 1 şeklinde ilerleyeceğim Ovulasyon testinden bıktım her gün zor geliyor bana zaten olacağı varsa olur bu şekilde fikriniz ne

Kızlar ben bu ay 2 güne 1 şeklinde ilerleyeceğim Ovulasyon testinden bıktım her gün zor geliyor bana zaten olacağı varsa olur bu şekilde fikriniz ne
Ben böyle de denedim sonuç elde edememiştim. Birgebeningunlugu tüm ay boyunca gün aşırı yapmanın spermi kalitesizleştirdiğini söylüyor bilmiyorum 😢

Olacağını zaman tek iliskiden bile oluyor da biz denk gelemiyoruz.Sagliklisi bende 2gunde 1 diye biliyorum.Ovulasyon testleri çok yorucu hak veriyorum her gün dikkat edip sabirli şekilde test yapmak:/

Kızlar bir şey sorucam ya hangi taraftan yumurtladığınızı anlayabiliyor musunuz ben dün yumurtladım gördüm bugün de çatlama gördüm şükür ki uzun bir aydan sonra gördüm mutluyum vitamin falan derken ama benim sol kapalı tüpüm sağ açık ama ben genelde solda ağrı hissettim sağda da çok çok az oldu ama sol daha çok ağrıdı sızladı şimdi benim emeklerim boşa mı gidecek ya üzülüyorum

Beni bu Ovulasyon testlerinin de strese sürüklediğini düşünüyorum çünkü 1 ay bebek düşünürken geçiyor bu ayda salayım bari bir şey değişecek mi geçen ay her günüm bebek düşünürek geçti ve negatifi görünce ağladım bu kadar kafama takmıyordum öncesinde

Beni bu Ovulasyon testlerinin de strese sürüklediğini düşünüyorum çünkü 1 ay bebek düşünürken geçiyor bu ayda salayım bari bir şey değişecek mi geçen ay her günüm bebek düşünürek geçti ve negatifi görünce ağladım bu kadar kafama takmıyordum öncesinde
Birde öyle dene canım inşallah bu ay müjdeli haberi alırsın. Bende bu ay da ovulasyonla deneyip olmazsa sonraki ay ovulasyon kullanmayacağım akışına bırakırım diye düşünüyorum

Birde öyle dene canım inşallah bu ay müjdeli haberi alırsın. Bende bu ay da ovulasyonla deneyip olmazsa sonraki ay ovulasyon kullanmayacağım akışına bırakırım diye düşünüyorum
Benim prolaktinim de sınırda stres onu da yükseltiyordur bu ay akışına bırakacağım zaten elimden ne gelir ki başka geçen ay pik i de çatlmayı da yakaladım değerlendirdim olmadı olmayınca olmuyor yani

Benim prolaktinim de sınırda stres onu da yükseltiyordur bu ay akışına bırakacağım zaten elimden ne gelir ki başka geçen ay pik i de çatlmayı da yakaladım değerlendirdim olmadı olmayınca olmuyor yani
Bu ay hepimiz güzel haberi alırız inşallah canım. Takmamaya çalış diyeceğim ama insan ister istemez takıyor çok düşünmemeye çalış diyeyim 😕

Kesinlikle herkes aynı şeyi söylüyor zaten kafaya takamadığımız anda olucak sanırım..
Prolaktin benimde sınırda kesinlikle etkiliyordur stres

Eşimde strese giriyor benden kaynaklı ilişki de sanki görev gibi oluyor başarılı başarısız bizi yıprattığına kanaat getirdik bakalım akışına bırakıcaz inşallah hepimiz en kısa sürede güzel haberler alırız 💖🌸

Back
X