• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu hafta çatlatma iğnesi olacaklar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen mi kullandın canım
Evet canim 3 aydir kullandim 2 kere catlatma ignesi yapildi her ay tirt bisey olmadi bu ay klomeni gunde 3 e cikardi bakalim ne olcak hsg de cekildi 19 mayista oda temiz enfeksiyonda yok tek dert yumurtaliklarim tembel vay yaramazlar vay bi turlu spermi yakalayip dollenemiyorlar her ay bir mucize bekliyorum iste bole

Evet canim 3 aydir kullandim 2 kere catlatma ignesi yapildi her ay tirt bisey olmadi bu ay klomeni gunde 3 e cikardi bakalim ne olcak hsg de cekildi 19 mayista oda temiz enfeksiyonda yok tek dert yumurtaliklarim tembel vay yaramazlar vay bi turlu spermi yakalayip dollenemiyorlar her ay bir mucize bekliyorum iste bole
Zaten anlamış değilim böyle pat diye hamile kalanları hiç uğraşmadan benimde daha ilk klomen kullanmışım desene daha çok var insan sanki ilkinde tutacakmış gibi sanıyor banada doktor tembel yumurta teşhisi koymuştu cidden niye çalışmıyor bu yumurtacıklar yaa

Zaten anlamış değilim böyle pat diye hamile kalanları hiç uğraşmadan benimde daha ilk klomen kullanmışım desene daha çok var insan sanki ilkinde tutacakmış gibi sanıyor banada doktor tembel yumurta teşhisi koymuştu cidden niye çalışmıyor bu yumurtacıklar yaa
Bende femara kullandim 5 gun yarin ilk ignem olcakta korkuyorum ya

Canim seninki insallah ilkinde tutar rabbimden umut kesilmez ama azaliyo zamanla insanin umudu rabbim bu yolda kimseyi beklemesin

Korkutmak bişey Yok canım hiç bişey anlamıyorsun kasma kendini göbekten vurdurcaksın dimi hele göbekten hiç acımıyor
Ben ilk kez vurundum benimkini koldan ysptilar dilerim adet olmam hamile kalirim kadir gecesi uyumucam dua edicem bin geceden daha hayirlibuyumayin dua edin size de edicem.insallah

Back