- 3 Haziran 2017
- 501
- 277
- 103
- Konu Sahibi sevgili_can_
Kaç mm olmuş canım yumurtan göbekten vurulacaksın dimiDoktordan simdi ciktim kizlar igneyi yarin 11 de vuruluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç mm olmuş canım yumurtan göbekten vurulacaksın dimiDoktordan simdi ciktim kizlar igneyi yarin 11 de vuruluyorum
Aynen gobekten insulin ignesi dedi dr 19 olmus canmKaç mm olmuş canım yumurtan göbekten vurulacaksın dimi
Klomen mi kullandın canımKizlar bende yarin doktora gidicem bakalim kac yumosum var kac mm olmuslar insallah bu ay ya kismet olur
Evet canim 3 aydir kullandim 2 kere catlatma ignesi yapildi her ay tirt bisey olmadi bu ay klomeni gunde 3 e cikardi bakalim ne olcak hsg de cekildi 19 mayista oda temiz enfeksiyonda yok tek dert yumurtaliklarim tembel vay yaramazlar vay bi turlu spermi yakalayip dollenemiyorlar her ay bir mucize bekliyorum iste boleKlomen mi kullandın canım
Zaten anlamış değilim böyle pat diye hamile kalanları hiç uğraşmadan benimde daha ilk klomen kullanmışım desene daha çok var insan sanki ilkinde tutacakmış gibi sanıyor banada doktor tembel yumurta teşhisi koymuştu cidden niye çalışmıyor bu yumurtacıklar yaaEvet canim 3 aydir kullandim 2 kere catlatma ignesi yapildi her ay tirt bisey olmadi bu ay klomeni gunde 3 e cikardi bakalim ne olcak hsg de cekildi 19 mayista oda temiz enfeksiyonda yok tek dert yumurtaliklarim tembel vay yaramazlar vay bi turlu spermi yakalayip dollenemiyorlar her ay bir mucize bekliyorum iste bole
Bende femara kullandim 5 gun yarin ilk ignem olcakta korkuyorum yaZaten anlamış değilim böyle pat diye hamile kalanları hiç uğraşmadan benimde daha ilk klomen kullanmışım desene daha çok var insan sanki ilkinde tutacakmış gibi sanıyor banada doktor tembel yumurta teşhisi koymuştu cidden niye çalışmıyor bu yumurtacıklar yaa
Korkutmak bişey Yok canım hiç bişey anlamıyorsun kasma kendini göbekten vurdurcaksın dimi hele göbekten hiç acımıyorBende femara kullandim 5 gun yarin ilk ignem olcakta korkuyorum ya
Canim seninki insallah ilkinde tutar rabbimden umut kesilmez ama azaliyo zamanla insanin umudu rabbim bu yolda kimseyi beklemesinZaten anlamış değilim böyle pat diye hamile kalanları hiç uğraşmadan benimde daha ilk klomen kullanmışım desene daha çok var insan sanki ilkinde tutacakmış gibi sanıyor banada doktor tembel yumurta teşhisi koymuştu cidden niye çalışmıyor bu yumurtacıklar yaa
Test yaptım canım malesef bu ay da bişey yokCanim seninki insallah ilkinde tutar rabbimden umut kesilmez ama azaliyo zamanla insanin umudu rabbim bu yolda kimseyi beklemesin
Ben ilk kez vurundum benimkini koldan ysptilar dilerim adet olmam hamile kalirim kadir gecesi uyumucam dua edicem bin geceden daha hayirlibuyumayin dua edin size de edicem.insallahKorkutmak bişey Yok canım hiç bişey anlamıyorsun kasma kendini göbekten vurdurcaksın dimi hele göbekten hiç acımıyor
İnşallah canım evet Kadir gecesi çok önemli bol dua etmek lazım inşşalh regl olmam o günBen ilk kez vurundum benimkini koldan ysptilar dilerim adet olmam hamile kalirim kadir gecesi uyumucam dua edicem bin geceden daha hayirlibuyumayin dua edin size de edicem.insallah
Demiştim sana acımıyor diye hayırlısı olsun bakalımAz once igne oldum ve hoc bise hissetmedim. :)))
Amiin canm inşallah hepimiz için hayırlısı olsnDemiştim sana acımıyor diye hayırlısı olsun bakalım
Allah en kısa zamanda nasip etsin canım inşallahBen bugün regl oldum malesef çok canım sıkkın