• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu hafta çatlatma iğnesi olacaklar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende bu ay klomen başladım günde 2 kez aldım ilacı adetin 5.günü başladım ilaç 5 günde bitti bu da adetin 10.gününe denk geliyor doktorum kontrole çağırdı ertesi gün gittim adetin 11.günü iki yumurtam oluşmus ikiside 13mm di. daha sonra bana 2 gün sonra tekrar gel dedi ve tekrar baktı 20 mm olmus biri biri 18 di oda bunu gecer ama dedi.ovitreller verdi bir gün sonra aksam saat 8 de olacaksın ve daha sonra günaşırı ilişki dedi.ben 34.saatteyim iğneden sonra ki bende herhangi bir etki yok çok şükür.gerçi ağrıması belki daha iyidir .rabbim bu çabalarımızın karsılıgını verir inşallah kızlar.

Bende bugun oldum igneyi sadece igne...insallah hamile kalirim.kaliriz amin amin aminnn

Bende
İnşallah canım bende 2 ay önce sadece iğne olmuştum yumurtam kendisi gelişmişti ama malesef bi işe yaramadı ondan sonra rahim filmi çekildim onda da biley çıkmadı be bu ay klomen çatlatma deniyorum ama yine çok umudum yok bugün iğneden sonraki 12.günüm adet olacakmış gibi ağrılarım var test falanda yapmıyorum beklicem adeti sonra hayal kırıklığı oluyo:(

bende bu ay klomen başladım günde 2 kez aldım ilacı adetin 5.günü başladım ilaç 5 günde bitti bu da adetin 10.gününe denk geliyor doktorum kontrole çağırdı ertesi gün gittim adetin 11.günü iki yumurtam oluşmus ikiside 13mm di. daha sonra bana 2 gün sonra tekrar gel dedi ve tekrar baktı 20 mm olmus biri biri 18 di oda bunu gecer ama dedi.ovitreller verdi bir gün sonra aksam saat 8 de olacaksın ve daha sonra günaşırı ilişki dedi.ben 34.saatteyim iğneden sonra ki bende herhangi bir etki yok çok şükür.gerçi ağrıması belki daha iyidir .rabbim bu çabalarımızın karsılıgını verir inşallah kızlar.
İğneden sonraki ertesi günü çok ağrı oluyor sonra olmuyor kesiliyor bende beklemedim bakalım bu hafta belli olacak çok umut bağlamıyorum

Merhaba kızlar.. Bende cuma günü catlama ignesi vuruldum. 36saat sonra iliski oldu. Isimi garantiye almak icin bu akşamda ilişki olcak insallah :-)
Allah herkese hayırlı evlat nasib etsin...

Benim artık 14.günüm doldu iğneden sonra son günlerim inşallah adet olmam bu sefer test falan yapmayı düşünmüyorum bu hafta sonuna kadar gerçi nasıl beklicem bilmiyorum ama :110:

Back