- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
- 598
- Konu Sahibi ikincisans88
-
kızlar doğurmaya karar verdiğiniz zamanda paranız yoksa sıkıntı var, devlet hastanesi sizin keyfinize bırakmaz sezeryanı, tersse bebek saatlerce yürütür bastırır vs ki düzelsin, o konudada şikayet çok yaparken iyiydi şimdi ne bağırıyosun kedi gibi üremeyi bilirsiniz anca diye çok şey okudum, doğursada doğurmasada insan gözüyle bakılmıyo parasız kadına
Kusura bakmayın ama tutun ki evli değil? İnsanca kürtaj olmaya hakkı yok mu o kadının?
Zaten bebeğini kaybedecek olan bir kadın var karşımızda maalesef ki o psikolojide eminim bu saydıklarınızı düşünecek durumda da değildi.
Rabbim kimseyi böyle olaylarla sınamasın ama bir bebeğin annesinin rahminden diri diri vakumlanmasından söz ediyoruz!
acilen doğuma alındım.ambulansla bir şehirden başka bir şehire yollandım,erken doğum yapıcam ve gittiğimiz özel ünv.te hastanesi beni doğuma almak için 1 saat bekletti..ve bebeklerim de ben de ölüm riski taşıyorduk üstelik.doğumdan sonra doktor eşime son 5 dk.ile eşinizi ve bebeklerinizi kurtardık demiş..
eşime dedim ki neden bizi 1 saat beklettiler o zaman dedim..meğer sezeryan parasını yatırmasını beklemişler.eşim siz doğuma alın ben parayı getiricem dediği halde almamışlar beni!
düşün gerisini artık.
kızlar doğurmaya karar verdiğiniz zamanda paranız yoksa sıkıntı var, devlet hastanesi sizin keyfinize bırakmaz sezeryanı, tersse bebek saatlerce yürütür bastırır vs ki düzelsin, o konudada şikayet çok yaparken iyiydi şimdi ne bağırıyosun kedi gibi üremeyi bilirsiniz anca diye çok şey okudum, doğursada doğurmasada insan gözüyle bakılmıyo parasız kadına
evli degılse bıle kımse bu muameleyı haketmıyor nolur vicdanlıca dusunelım arkadaslar bukadar basıtmı konu?????
doğrudur, onlar üstüne yatar bunlar diye düşünmüştür muhtemelen, acil hastadan para talep edemiyolar normalde
doğrudur, onlar üstüne yatar bunlar diye düşünmüştür muhtemelen, acil hastadan para talep edemiyolar normalde
doğrudur bence eskidende kürtaj narkozsuz yapılıyor diye biliyorum ben ama bu haberdeki tam bir merdiven altı olay...allahım düşürme bizi böyle zalimlerin eline.
ben demek istediklerimi açıkça ifade ettim.kadın evli değilse bu muameleyi hakediyor gibi bir anlam çıkarmayın.çünkü onu kastetmediğimi biliyorsunuz.daha geçen hafta bu topiğe eşimle evliyiz 4 aylık hamileyim diye yazan kızın yazısını görmüşsünüzdür.sonra imam nikahı yaptık demişti sorular karşısında.herkeste bir an önce evlen vs yazmıştı.diyorum ki doktora ben evliyim diye kandırdıktan sonra doktorda baba imzalasın bu evrakı demişse o da babası yok yani imam nikahı dediyse doktor da kızmıştır.gerçeği neden söylemiyorsun diye diyorum.kimse bu muameleyi hakediyor demiyorum.eğer yazdığım 20 cümleden bunu anlamışsanız gerçekten çok üzülürüm.
nemesis sen sağlıkçısın.bu tarz olayların sonuçlarını biliyorsundur.doktor her zaman suçlu değildir.seninde çok üstüne gelen hastalar vardır.iki tarafta dinlenmeli diyorum.haksız mıyım?
aminnnn Allahım aminnn.. ve bu hastanelerı bu doktorları bılelımkı önlem alalım tercıh etmeyelım, şikayet edelım gereken yapılsın gercekten cok sınırlendım sabah su haberle güne kotu basladım..
o doktorlar cezalandırıldı mı onu çok merak ediyorum.
benden daha acil hasta olamazdı sanırım ama yine de para talep ettiler.üstelik öğretmeniz biz,yani paranın üstüne yatmak gibi bir durumumuz yok direkt maaşımızdan kesilir fatura.
yani sağlık sektöründe özel olsun devlet olsun karmaşık şeyler var.
bence bunu yapan hastaneler açıklanmalı..doktorlara diyecek pek birşey yok çünkü her meslek grubu gibi çok iyileri de var çok kötüleri de.
Devlet hastanelerinde hep öyle yapılıyormuş ,bir gün sonraki haberde bir doktor söylüyordu anestezi versek yatak da vermemiz gerekli 5 dklık bir işlem için yatak bulamayız falan diye.Bu ülkede insana değer verilmiyor zaten hele ki kadın.Kadınlar ikinci sınıf insan olarak görülüyor biliyorsunuz.
Tabi kadın doktorun hakaretleri de cabası direk meslekten atılması gerekli bunun lamı cimi yok.
bendee ama inşallah meslekten atılırlar olaylar bırebır bu sekılde ıse ozaman anlarlar yıllarca okuyup emeklerı bosa gıdınce. annenın o an yasadıklarını dusunemıyecek kadar vıcdansız doktorlar emegı goz ardı edılebılır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?