teşekkür ederim evet bende hareket eklemek istiyorum yaptıkça paylaşacağımfarkına varmak ve başlamak büyük adım tebrik ediyorum biraz da hareket eklerseniz daha iyi gelir hem yemeyi frenler
Hareketi de yavaş yavaş hayatıma katacağım.şu an deneme yanılma yoluyla gidiyorumBu listeyi neye göre belirliyorsunuz? Kalori açığı oluşturabilecek misiniz hareketsiz kalarak.
Bunu geçmişte denedim ancak bende etkili olmadı. Klasik 3 öğün mantığı bana daha uygun oldu.Yapabilecegin en gec saatte kahvalti.. aksami 18de kapatıp sonra full su, sabah 9 10 gibi filtre kahve
Devamında akşam 20 de salata 4 köfte ve yoğurt28.07.2024 pazar
KAHVALTI(10.30)
sebzeli omlet (1 yumurta ile) (1 yk zeytinyağı)
6 zeytin peynir domates salatalık
1 dilim ekmek
ARA ÖĞÜN(15.00)
2 ceviz
4 fındık
4 badem
10 tane kuru üzüm
Filtre kahve
Yarım saat yüzdükten Sonra 15te ara öğün yaptım. Takviyelerimi ve ilaçlarımı içtim. Pazar günleri sanırım en verimli günüm oluyor evde olduğum için.
Diyet yapan biri olarak bu listelerle kilo vereceğinize emin misiniz bide hareketsiz bi yaşamım var diyosunuz ekmek miktarı çok fazla pilav aynı şekilde ve kuru yemişbaşlıyorum. burayı günlük olarak kullanacağım. öncelikle dışarıdan çok yiyen bir kişiydim. bu yüzden çok fazla kilo aldım. yaklaşık 15 kilo vereceğim. hareketsiz bir hayatım var. çok fazla yemek yediğim için midem genişledi. kendime daha iyi bakmak istiyorum. ne yediğimi fark edebilmek açısından burada paylaşacağım.
KAHVALTI
8 zeytin 2 yumurta (3 yk zeytinyağında pişirdim) 4 dilim ekmek 2 kibrit kutusu peynir salatalık domates
arada 6 çay kaşığı antep fıstığı ezmesi (bunu mesela bu kadar çok yediğimi fark etmemiştim.)
15 fındık
2 ceviz
AKŞAM
1 dilim ekmek
4 tane köfte (3 yk yağ kullandım)
12 kaşık pilav (bunu da yarıya düşürcem zaten yerken şiştiğimi hissetmiştim)
1 kase yoğurt
salata
bugünle ilgili çok fazla yağ aldım. ve karbonhidrat açısından çok fazla alım yaptım. sabah ve akşam salata yediğim için baya doymuş hissettim. ve gece acıkmadım. bundan sonra her öğünde salata yiyeceğim. ve günde en az bir öğünde yoğurt yiyeceğim.
Ben şu an diyet yapmıyorum. Yememdeki fazlalıkları veya eksiklikleri fark edebilmek için buraya yazıyorumDiyet yapan biri olarak bu listelerle kilo vereceğinize emin misiniz bide hareketsiz bi yaşamım var diyosunuz ekmek miktarı çok fazla pilav aynı şekilde ve kuru yemiş
Aynen öyle kahvaltı kesinlikle şart bende şuan diyet yapıyorum ve ben çok çabuk kilo veriyorum bünyemden kaynaklı 3 günde 2 kilom gitti hala devam tabi şuan 76 oldum hedefim 66bu bir hafta içinde şunu fark ettim. Kahvaltı yapmadığım günlerde çok fazl yiyorum. Kahvaltıyı bir rutin haline getirmem gerekiyor.
Maşallah size. Harika gidiyorsunuz böyle devamAynen öyle kahvaltı kesinlikle şart bende şuan diyet yapıyorum ve ben çok çabuk kilo veriyorum bünyemden kaynaklı 3 günde 2 kilom gitti hala devam tabi şuan 76 oldum hedefim 66
bende bir müddet denedim aralıklı oruçları falan bende de etkili olmuyor yerimde sayıyorumBunu geçmişte denedim ancak bende etkili olmadı. Klasik 3 öğün mantığı bana daha uygun oldu.
Herkesin bünyesine uygun değil bence. Bi kuralı olsaydı herkes takır takır kilo verirdi zaten. Ama 5 yıl önceki kilo verme biçimimle şu an bile farklı. Deneyerek bulmaya çalışıyorum bende.bende bir müddet denedim aralıklı oruçları falan bende de etkili olmuyor yerimde sayıyorum
daha fazla öğün yediğimde tabi sağlıklı şekilde daha çok ve daha hızlı kilo verdiğimi tespit ettim
Anoovvvv okurken acıktım ben gı :)) 92 kiloyum öküz gibiyim desem yeridir. Dur bende sabah basliyim ins bu sefer 3 günde son bulmaz :))başlıyorum. burayı günlük olarak kullanacağım. öncelikle dışarıdan çok yiyen bir kişiydim. bu yüzden çok fazla kilo aldım. yaklaşık 15 kilo vereceğim. hareketsiz bir hayatım var. çok fazla yemek yediğim için midem genişledi. kendime daha iyi bakmak istiyorum. ne yediğimi fark edebilmek açısından burada paylaşacağım. Diyet yapmıyorum.
KAHVALTI
8 zeytin 2 yumurta (3 yk zeytinyağında pişirdim) 4 dilim ekmek 2 kibrit kutusu peynir salatalık domates
arada 6 çay kaşığı antep fıstığı ezmesi (bunu mesela bu kadar çok yediğimi fark etmemiştim.)
15 fındık
2 ceviz
AKŞAM
1 dilim ekmek
4 tane köfte (3 yk yağ kullandım)
12 kaşık pilav (bunu da yarıya düşürcem zaten yerken şiştiğimi hissetmiştim)
1 kase yoğurt
salata
bugünle ilgili çok fazla yağ aldım. ve karbonhidrat açısından çok fazla alım yaptım. sabah ve akşam salata yediğim için baya doymuş hissettim. ve gece acıkmadım. bundan sonra her öğünde salata yiyeceğim. ve günde en az bir öğünde yoğurt yiyeceğim.
Estağfirullah. Eminim ki çok güzelsinizdir. Başlayın başlayın hep beraber güzel bir yol alalım.Anoovvvv okurken acıktım ben gı :)) 92 kiloyum öküz gibiyim desem yeridir. Dur bende sabah basliyim ins bu sefer 3 günde son bulmaz :))
Teşekkür ederim sözlerin için ama ben diyet uygulayamiyorum ciddi bir sağlık sorunum var ve aç kalmamam gerekiyor. Kilolarım kendimden tiksinmeme sebep olsa da zaman zaman yavaş yavas veriyorumEstağfirullah. Eminim ki çok güzelsinizdir. Başlayın başlayın hep beraber güzel bir yol alalım.