Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhablar hanimlar hergun ne yemek yapdigimizi burda paylasirsak cok sevinirim hem ben hemde benim gibi hergun kalkipda ne yemegi yapsam diye dusunen bayanlar icin cok iyi fikirler olur bence
Ben artik populer yemeklerimi yazdim buzdolabinin ustune astim , her hafta sirayla yapiyorum nerdeyse 10 gunluk menu hazir ee 10 gunden sonra başa donunce işim bayagi kolay oluyor ki onceden cok zorlanirdim
Ben artik populer yemeklerimi yazdim buzdolabinin ustune astim , her hafta sirayla yapiyorum nerdeyse 10 gunluk menu hazir ee 10 gunden sonra başa donunce işim bayagi kolay oluyor ki onceden cok zorlanirdim
Ben bugün hindi sote yapacağım, yanında da havuç, kabak, patates ve patlıcandan oluşan karışık sebze soteleyeceğim. NNurs5825
menünüzü bizimle paylaşmak isterseniz biz de istifade ederiz. Böyle bir rutin oluşturmak çok iyi fikir aslında, ben de yapayım. İlk olarak evde en sevilen yemeklerin bir listesini çıkarmak iyi olabilir.
iki haftada bir mutlaka bunları yaparım. gerçekten hergün ne yapsam değişik die düşünmek insanı yoruyor, fikir olsun diye benimkiler;
çökertme kebabı, salata (kolay lezzetli bir de şık duruyor)
hünkar beğendi, pilav
kıymalı kuru fasülye ya da bamya
fırında somon.
Aradığım grubu buldum
Ben akşama karışık kızartma yapıyorum sarımsaklı yoğurt ve domates sos. O kadar. Hafta sonu neyse de hafta ici bu yemek olayı beni benden alıyor. Işten çıkıp eve gelmem 7 buçuk oluyor valla. Her gün önerileri 4 gözle takip ederim