canım gül dalına ne diliyorsan yaz ve as,
bak ben kardeşim olsun diye bebek koymuştum
üniv sınavını kazandınız diye bir yazı hazırlayıp bağlamıştım
evlilik için yüzük bağlamıştım böyle yani
sen dileğin nedir
yaw kızlar gül dalı nerden bulcam.yokki bizim aparmanın bahçesinde.gülmü alsam acep
Ben çok inanırım hıdırelleze.
Her senede tekrarlarım yaptığım şeyleri.
Ve istediğim çoğu şey gerçekleşmiştir.
Mesela bir hıdırellez ortada daha resmi birşey yokken ikimizin elele resmini çizdim. Gül olmadığı için balkonun ipine astım o sene nişanlandık.
İkinci sene ikimiz için bir evlilik cüzdanı hazırladım. Resimlerimizi falan koydum. O sene düğünümüz daha erken oldu. Geçen sene huzur mutluluk olsun diye yazılar yazdım. güzel bir sene geçirdim eşimle. Şimdide ev resimleri arıyorum internetten. Onu asacağım. Allahın izniyle inşallah bir evimiz olur.
Tamam bazen yanlışlık oluyor tabi. Askeriyenin sınavlarına gireceğim sene astsubayların kollarındaki rütbelerin resmini çizdim. Askeriye giremedim ama subay bir sevgilim oldu.:roflol:
bende 5mayista ne dilediysem mutlaka olmustur.insallah bu senede dileklerim kabul olur,olmicak dediginiz ne varsa bu gun mutlaka kabul olurmus.insallah sizinde dualariniz kabul olur.
evet canım aynen öyle....................sabah 5 civarı alıyorsun............inşallah hepimizin dilekleri olur.......................kumsalll nasıl yaptığını ayrıntılarıyla yazar mısın
şimdi kızlar doğru anlamış mıyım dileklerimizi kağıda yazıp gül dalına kırmızı kurdelayla mı bağlıyoruz sabahta alıyoruz öyle mi
evet canım aynen öyle....................sabah 5 civarı alıyorsun............inşallah hepimizin dilekleri olur.......................
birde aksam ezanında yapılacak dilekleriniz benim bildigim bir gün öncesinden yapılıyor yarın hıdırellez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?