Kontakt Lens Bu gözlere hangi renk?(fotoğraflı)

Bence yoğunlaştırıcı lens kullanmalısın, gözlerinde açık renk, istediğin o parlak görüntüyü bu şekilde hem de doğallıktan uzaklaşmadan yakalayabilirsin. Ben focus soft colors evergreen kullanıyordum uzun süredir, ama üretimi durdurulmuş, şimdi de acuvue 2 colors green yoğunlaştırıcı lens siparişi verdim yurtdışı kaynaklı bir internet sitesinden, kargoda şu an. Gözlerin açık renk olduğu için hiç bir opak lens normal durmayacaktır, rainbow giallo çok açık ve kötü durmuştu bende, yoğunlaştırıcı lensle daha doğal bir görüntü elde edersin. Tabi burdan herhangi bir optikten alabileceğin freshlook dimensions yoğunlaştırıcı serisi var, ben güvenmediğim için kullanmadığımdan duruşunu bilmiyorum, ama yoğunlaştırıcıdan ziyade renkli lense daha yakın diyor satıcılar focus a yada acuvue yoğunlaştırıcıya göre.

doğru senini gözlerin renkli yoğunlaştırıcı kullan mesela hülya avşar kullanıyor dikkat ettiyseniz göz renginin tonları değişiyor

doğru senini gözlerin renkli yoğunlaştırıcı kullan mesela hülya avşar kullanıyor dikkat ettiyseniz göz renginin tonları değişiyor

Yoğunlaştırıcı lensin var olduğundan bihaberdim açıkçası:26:
doğal durması benim için ilk planda zaten
araştırıcam bunu çookk teşekkürler....

kendi göz rengin buysa daha allahdan ne istiyorsun :)) cok güzel gözlerin lens takip sahte görünmeyi ne yapacaksin

kendi göz rengin buysa daha allahdan ne istiyorsun :)) cok güzel gözlerin lens takip sahte görünmeyi ne yapacaksin

ne bilim yaa
ara ara takıyorum kendime
bi ara da saçlarıma taktım mahvettim
sıra göze geldi
değişiklik arıyorum sanırım.
bu arada teşekkürler:)

Focus soft colors lenslerinin görüntüsünü bulamadım ama yoğunlaştırıcı lenslerin dokusu böyle. Renkli lenslerdeki gibi göz bebeğinin denk geldiği kısım saydam değil, yani buradan da anlaşılacağı gibi opak lenslerdeki gibi dramatik bir değişiklik sağlamıyor, ama olan rengi değiştirebiliyor, daha görünür olmasını sağlıyor. Renkli lens gibi opak olsa göz bebeğinin siyah rengini de değiştirmesi gerekirdi ama değiştirmiyor. Doğal, güzel lensler.
Ama freshlook un dimensions serisi yoğunlaştırıcı lenslerinin ortası saydam, renkli lenslerdeki gibi, göz rengini de diğer yoğunlaştırıcılara göre daha çok açıyor ama kullananların söylediğine göre öbürleri kadar doğal görünmüyor, daha stickervari görünüyormuş.

Eklentiler

• $acuvue2colors.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 174
Son düzenleme:
anladımm.. ozaman netten sipariş vereyim ben freshlook dimensions serisi iyi durmuyor demiştin daha önce de...

Hem zaten türk kaynaklı sitelerde freshlook dimensionslar daha pahalı numaralılarda, öbürlerinde numaralı numarasız fiyat farketmiyor. Gerçi ben acuvue leri yabancı bir siteden ısmarladım kutusu 29 dolar onun gelmesini bekliyorum, freshlook dimensions da o sitede 29 dolar, normalde focus soft colors da bu aralıktaydı ama bu aralar üretimi durduruldu dendiği için elinde focus soft colors olanlar fiyat yükseltti sanırım, benim aldığım sitede şu an onun fiyatı 42 dolara kadar çıkmış. Bunlar aylık lensler, bir kutunun içinde 6 tane var.

Ben focus soft colors kullanıyordum ve senelerdir türk kaynaklı bir internet sitesinden alıyordum ama siparişimin üzerinden iki ay geçti hala gelmedi, gelmeyecek te sanırım, durduruldu diyorlar, ben de o yüzden yabancı bir siteden acuvue 2 colors yoğunlaştırıcı sipariş ettim, elimizde focus soft colors var demelerine rağmen güvenemedim acuvue ısmarladım, üç günde kargoya verdiler, türkiyeye gelmesi de 5-10 gün sürer dediler, daha 2. günü yoldaki.

Benim gözlerim 7,50 miyop, focuslarımın da süresi bitmek üzere, o yüzden acilen gelmelerine ihtiyacım var:)

Son düzenleme:
Göz rengin benimkine benziyor elengancenin giallosunu kullandım en son sarı bir lens göze takınca açık yeşil oluyor çok doğal durdu ve fiyatıda uygun 40tlye almıştım ben

MErhabaaaa,

Bu gözleri cam mavisi yapmak istiyorum.Yeşil istemiorum artık:)
Solotica nın topazio koyu kalır gibi geldi.çünkü zemin çok açık.
branca modelini düşündüm ama hayalet gibi olurmu acaba:)ve maviye dönermi sizce?
Freshlook un safir mavi ve mavi renklerini aldım gözlerim çok açık renk olduğu için çok sönük kaldı.Denetmiyorlarda.
Artık boşuna para vermek istemiyorum

Eklentiler

• $gözüm 2.JPG
    43,6 KB · Görüntüleme: 106
  • $bengöz.JPG
    33,8 KB · Görüntüleme: 123

Öncelikle gözlerin cok güzel bu gözlerine lens takıp kendine yazık etme ama illaki istiyosan sana tavsiyem adore lensler koyu gözde cok fazla etkili deil ancak senin gibi renkli gözlülerde muhtesem duruyor asagı video ekliyorum inceleybilirsin

ADORE LENSES ALL COLORS IN NATURAL LIGHT EYE COLOR !!ADORE EN OJOS CLAROS ,TODOS LOS COLORES - YouTube

BETRAY lenslerin geldi mi yurt dışından? siteyi öğrenmeme lazım birsürü site var ama senin aldığın siteden almak istiyorum. yazar mısın lütfen...

kızla bu lensi aldım tkan arkadaşlarımda gördüm onlarda hiç hoş durmamıştı fakat benim gözlerim çok koyu mükemmel durdu

Senin gözlerin çok guzel bence ama illa da degisiklik olsun dersen solotica hidrocor ice olabilir

solotica hidrocor seriden azul(mavi) rengini alabilirsin baya acıyo gözü

böyle güzel bir renge sahipsiniz neden yampacık olmak istiyorsunuz anlamış değilim benim sizin gibi gözlerim olsa allaha şükredip dururdum.. hani gözünüz kahve olur siyah olur anlarım ama sizin göz renginiz zaten renkli ve çokta güzeller valla anlamıyorum bu insanları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…