Kontakt Lens Bu gözlere hangi renk?(fotoğraflı)

selam kızlar gözlerımın dogal rengını yukledım..sızce adore yellow ya da raınbow gıallo yada tavsıye edebılecegınız bı renk varmıı
denis

Merhaba monarosa_22,
Ben göz renginizi gayet güzel ve canlı buldum.Yani yeşil bir lens takmanızın pek bir anlamı yok gibi,çünkü gayet yeşiller :)

Ve zaten fotoğraftan gördüğüm kadarıyla gözünüzün hassas bir yapısı var,sırf daha yeşil olsun diye lens kullanmanızı sakıncalı buluyorum :18:

Bir de renkli lens takanların hepsi ölü balık gibi bakıyor sanki,ruhsuz donuk ifadeli gözler etrafımızda yeterince fazla zaten.Bari siz bu güzel gözlerinizin doğallığını bozmayın derim

Sizin gözünüze rahatlıkla renkli diyebilirim ama tonunu vurgulamak istiyorsanız makyaj uygulamanızı değiştirerek hile yapabilirsiniz =)
Mesela yeşil/ela gözleri en güzel mor, leylak, sıcak kahverengi, kiremit tonları vurgular...

tesekkur ederım bakalım deneyecegım ınsallah dedıgınız gıbı guzel olurr :))
denis

bence hıc lens takıpta guzel gozlerınızın ısıltısını bozmayın gercekten cok guzeller nazar degmesın

valla bayıldım gözlerinin rengine,ben olsam lensin yanına yaklaşmazdım,9 yıldır numaralı lens kullanıyorum,fenalık geldi artık,yazın batması mı dersin,gözü kızartması alerji yapması mı dersin,keşke gözlerim bozuk olmasaydı da rahat rahat gezseydim sıcakta güneşte,tavsiye ederdim bir renk ama hiçbir fikrim yok renkli lensler konusunda canım

arkadaşlar merhaba. Ben yoğunlaştırıcı lens kullanmak istiyorum ve acueve 2 yi denemek istiyorum. Fakat optikçilere sordum ellerinde yokmus. İnternetten nereden sipariş edebilirim guvenilir bir yer olarak?

bence lens arayacağına rımel arayışına gir tatlım kirpiklerin çok kötü duruyor özellikle alt kirpiklerin ama göz rengin çok güzel..

Oncelikle merhaba. Arkadaslar ben bir sey sormak istiyorum. Henuz 18 yasındayım ve bir senedir lens kullanıyorum. fakat su an yogunlastırıcı lenslere fena sardım. Cok ta arastırma yaptım. Acueve 2 almak istiyorum. focus zaten artık uretilmiyor. acueve 2 satan guvenilir bir internet sitesi var mı bildiginiz? hic bir yerde bulamadım. Lutfen biri bana yardımcı olsun bu konudaa

merhaba betray. Bir şey merak ediyorum. Acueve 2 lens siparişini hangi siteden verdin acaba? bende vericem de guvenemiyorum ve kargo sıkıntılı diyorlar biraz da o yüzden.

Sana 1 lens önerıyorum denemedıysen mutlaka almalısın. Ela gözlüler ıcın olan bi lens yoğunlaştırıcı olarak geçiyor piyasada, göz rengini 2,3 ton açarak yeşillikj verecek ve doğal duracak kımse anlamayacak.
markası AQ COLORS GİALLO (kutudaki rengi sarı gibi)daha sonra fotoda koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…