koptummmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol:
aman yardım etmesen bir türlü,etsen bir türlü.
bu görümceler ne yapsa yaranmazlar.
otursan,yardım etmesen,bak geline hizmet ettiriyor derler,etsen,onada tuhaf bakarlar. konu sahibinin yazdığı gibi..
ne yapacaklar anlayamadım gitti:hulya:
kafadan başlığın çok antipatik:1closedeyes:
herkezi kapsayarak başlık yazıcağına 'benim'görümcelerim die girmen daha doğru olurdu
bence burda kıskanç olan ve olayları abartan sensin!ahh bu gelinler ahhboshayallersmile[/,
ÇOK YAŞASEN BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜN YORUMUNLA BEN KISKANCIM HAA SAOL YA GERÇEKTEN BU ÇOK İYİ GÜLDÜM ÇOK GÜLDÜM:):):):)zemuszemus
Arkadaşın anlatmak istediği sadece ona fırsat vermeden abisine hizmet etmesi,benimde görümcem aynı misafirliğe gitsek hadi abi kalklımmı yarın işe gideceksin der mesela bir örnek bu onamı düşmüş bizim arkadaşlarda otururken abi kalk demesi evli o ya hem çocukta değil.Evde otururken yanında oyun oynuyoruz ay bn abimin yanında duracam ona bakacam diyor öteki abisinin babasının yanında durmaz iyiki annesini babasından kıskanmıyor hayret.Yok koca koca insanlar abisinin yanına sokulur ne bu apaçık kızkanma.Benle oturup kahvaltı asla yapmaz rejimde olur abisi olduğu zaman rejimi yok anlamadım benimkini görünce ne yapacağını şaşırırdı.Ama kurtuldum artık pek fazla laubali olmuyor benimki.aralarına ben kara kedi olarak girdim
Bazı gelinlerin olayı abarttıklarını düşünüyorum..
Bir kızkardeşin abisine sarılması, yanına oturması, şakalaşması bazı gelinleri resmen delirtiyor..O an görümce sanki 40 kat yabancı bir kadınmış da eşine yakınlaşmış gibi kıskanma durumları başlıyor..
Halbuki o kızkardeşi, sokaktan geçen yabancı bir kadın değil ki...
Bu biraz da kocalarını anormal derecede herkesten herşeyden kıskanan, kıskanma durumunu abartmış gelinlere has bir durum..
Tabiii görümcelerden de olayı abartanlar var..Herkes yerini bilecek..
Abine çay servisi yapmak için ayakta bekleyebilirsin mesela..Bu normal..
Abinin yanında oturabilirsin sarılabilirsin şakalaşabilirsin bana göre çoook normal..
Amaaaa abisi akşam işten geldiğinde yatak odasına kadar giderek soyunmasına giyinmesine yardım etmeye kadar olayı abartıyorsa, o görümcede de bir tuhaflık vardır kusurabakmayın..
Sana mı kaldı koca adamı giyindirmek ? ayrıca yatak odasına dalma hakkını kim verdi sana değil mi?:)) Bu kısım hiiç normal değil kimse normal demesin bunun kardeşlikle alakası yok haddini bilmemekle alakası var..
Gerçi burda kocaya da iş düşüyor :''çıkar mısın tatlım giyinicem'' diye kibarca yatak odasından postalayabilir kızkardeşini mesela..Demek ki o da hiç rahatsız olmuyor enteresan???????
Yani gerçek anlamda tarafsız bir gözle kızkardeş olarak yapması normal olan durumların üzerinde durmayın derim ama gerçekten bir takım şeyleri abartıyorsa ve size rahatsızlık veriyorsa o zaman da bunu eşinizle paylaşarak, tavrınızı sertleştirmeden görümcenize belli edin bence..
Yeni evlisiniz herhalde..Onlar bekar mı acaba?
Bırak koştursunlar o zaman kardeşlerinin peşinde..
Ne yapacasksın..Çocukça şeyler bu yaptıkları..
Sadece gülünür..