Hiç bir fikrim yok. Belki işime yarayan bir bilgi vardır diye bakmaya geldim.Slm arkadaşlar.dogumdan sonra kilom çok kaldı.cok üzülüyorum.ozellikle göbek bölgem.ilk doğumunda bir ayda eski kolona dönmüştüm.ama bu sefer yapamıyorum.uc yaşında ikizlerim var diyetisyen gittim tahlillerimde hicbisey çıkmadı.birturlu boğazımi tutamıyorum.butun gün diyetteyim diye dikkat ediyorum gece maalesef dayanamıyorum.spor salonuna gitmem zor çocuklarla.evde napabilirim.gobegimi eritmek için bir önerimiz varmı.birsuru kiyafetim var ama yakıştıramadım kendime.moralim çok bozuluyor 15 16 kilo versem yetecek.bana önerileriniz varmı bu göbeğin gitmesi icin
Hiç bir fikrim yok. Belki işime yarayan bir bilgi vardır diye bakmaya geld
İnşallah yardım eden biri çıkar bizeHiç bir fikrim yok. Belki işime yarayan bir bilgi vardır diye bakmaya geldim.
im.[/Q
Nekadar zamanda verdinizTibet'in gençlik pınarı diye bir yoga-egzersiz türü var, evde yapabileceğiniz.
Onu yapıp, biraz da ölçülü yedigim donem 10 kilo vermistim hem de nasil olduğunu anlamadan.
Ayy nasıl yapacaz bu karışımı ölçü nedirSize yoğurt ( ev yapımı olursa çok iyi olur)
Toz zerdeçal ..
Toz tarçın ..
Toz zencefil ..
Vee bol su.
Kürünü öneririm. Direk göbek kilolarını hedef alıyor ..
Ahh işte sorun burada tutabilen.koca gün yeşil çay su hepsini yapıyorum gece bişey durtuyo beni.aksine dahada alıyorum sankiBoğazı tutmadan kilo da gitmez göbek de. Günün en tehlikeli saatinde yiyorsunuz üstelik. Diyet diye düşünmeyin, beslenme biçiminizi değiştirin. Bunun yanında spor yaparsanız ekstra katkısı olur ama diyetsiz spor işe yaramaz aksine daha çok kilo aldırma ihtimali var.
Önceden hiç böle problemim yoktu.gun içinde okadar hareketli yılki.bide yemesem.yarin basliyacagim insallahyediklerinize dikkat etmek zorundasınız
bol su içmeli
düzenli spor yapmalısınız
mucize yöntemler malesef çözüm değil çözüm bile olsa geçici çözümler
sağlıklı yaşamalısınız sözün kısası
?Toz sunmak
Valla bende bogazimi bazi gunler tutamiyorum cok pisman oluyorum ama nafile.ı.birturlu boğazımi tutamıyorum.butun gün diyetteyim diye dikkat ediyorum gece maalesef dayanamıyorum.
Valla yalan olmasın o dönem öyle sık tartılmıyordum ama max 3 ayda falandır.Nekadar zamanda verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?