Nekadar zamanda eridi gobeginizTatli abur cubur hamurisini kesinlikle hayatindan çıkar. Akşam yemegini az ye. Saat 9 gibi yogurt pul biber limon üçlüsünü dene göbek yağlarına birebirrrr tecrübeyle sabit![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nekadar zamanda eridi gobeginizTatli abur cubur hamurisini kesinlikle hayatindan çıkar. Akşam yemegini az ye. Saat 9 gibi yogurt pul biber limon üçlüsünü dene göbek yağlarına birebirrrr tecrübeyle sabit![]()
Ahh işte sorun burada tutabilen.koca gün yeşil çay su hepsini yapıyorum gece bişey durtuyo beni.aksine dahada alıyorum sanki
Günde nekadar yapacağım bu egzersizleeiBir pilates antrenörü olarak pilates karın egzersizleri yap diyebilirim ama aldığın kalori miktarı yaktığından fazla olursa pek bir işe yaramaz bütün karın egzersizlerini karnını içine çekerek yapman etkili olur
Eşimle iddiaya gitmiştik bir buçuk ayda veririm ben dedim ama maalesef bir ayın kaldiGündüz aç kalmazsanız gece dürtmez bişey merak etmeyin.
Günün en sağlam öğünü kahvaltı olsun. Sıkı bir kahvaltı, 40 yaş altındaysanız 2 yumurta yiyebilirsiniz ama karbonhidrat mimimum olsun. Bir en fazla iki dilim beyaz ekmek dışında ekmek yiyebilirsiniz. Domates, salatalık, yarım avokado kahvaltıda tok tutar.
Öğlen ve akşam normal ev yemeği yiyin ama birinde protein birinde sebze olsun mutlaka. Proteini akşam yerseniz acıkmazsınız pek. Çorbada içerseniz yemek öncesi daha as yersiniz. Ekmeğe yine dikkat edin.
Üç öğün arasında ara öğünler yiyin ama sağlıklı şeyler olsun ve avuç içinizi geçmesin. Kuru yemiş, kuru meyve, süt, mevsim meyvesi, yoğurt vs.
Her 10 kiloya yarım litre düşecek şekilde kilonuza göre su için.
Aç kalmayın ama paketli gıda, rafine şeker, yağ ve karbonhidrattan uzak durun.
Üstteki önerileri yapmasanız bile en son yazdığımı uygularsanız kilo verirsiniz.
Ayy nasıl yapacaz bu karışımı ölçü nedir[/QUOTE
Canım aktara gidiyorsun 100 ‘er yada 50 ‘şer gram zencefil,zerdeçal, tarçın tozunu çektiriyorsun. Aktara söyle hepsini poşette karıştırsın sizde kavınozda saklayın 1 aya yakın gider..
Gece uyumadan önce bir kase yoğurtun içine bu tozdan 2 tatlı kaşığı katıp karıştırın yiyin üstüne bol su içip uyuyun..
Gece karın yağlarınızı eritecek..
Gece Abur cubur tüketme ihtiyacı duyduğunuzda hemen yoğurdunuza hazırlayıp yiyin toklukta veriyor..
İsterseniz her gece bir kase olacak şekilde.istersensizde haftada 3 , 4 gece yapabilirsiniz..
Bnm annemin boyu çok kısadır ama kilosu vardı. Hiç bir giydiği kazak güzel durmaz montlarının önü kapanmaz idi..
Merdiven çıkamazdı tıkanırdı göbüşten.
1 seneye yakın yapıyor 69 kg dan 52 e düştü hiiiç göbeği kalmadı M giyiyor xL giyerdi..
Şimdilerde kaseye koyup kaşıklamaya eriniyor her gece yaptığı için. Bir kavanozun içine yoğurtu yarısına gelecek kadar koyudur dışarıda biraz koyuyor akşamdan ılısın diye uyumadan öncede toz karışımını koyup az da su ekleyip ayran gibi çalkalıyor kavanozun kapağını kapatıp. Sonra dikiyor kafasına üstünede su içip uyuyor. Çok faydalı ayrıca annemin yüzünede bayabi canlandı nasıl kanlı canlı oldu anlatamam. Zaten şifa deposu da tavsiye ederim karın basen için birebir![]()
Eşimle iddiaya gitmiştik bir buçuk ayda veririm ben dedim ama maalesef bir ayın kaldi
Aç internetten Ebru şallının bile süper karın dvd sini izleyerek yapabilirsin ama sana bir anda o egzersizler ağır gelir yapamazsın önce pilates e başlangıç dvd sini en az 6 gün yap sonra karın dvd sine geç her hareketin sayı seti farklı en güzeli evde yapacaksan dvd ile yapman bunlar YouTube da varGünde nekadar yapacağım bu egzersizleei
hangi hareketleri onerirsin alt karin icin? mekik filan artik eski devir..eskidenmis oyle denmesi.Bir pilates antrenörü olarak pilates karın egzersizleri yap diyebilirim ama aldığın kalori miktarı yaktığından fazla olursa pek bir işe yaramaz bütün karın egzersizlerini karnını içine çekerek yapman etkili olur
Yeşil çay içiyorum bir haftadir.ekmegi kessem olacak benim iş amaBen kendi yaptığımı yazmaya geldim. Sağlıklı ya da sağlıksız o tarafını bilmem ama ben son gunkerde her akşam yemeğinden önce 2 zayıflatıcı bitki çayını bir arada içerek bi 5 kilo verdim. Dediğim gibi bu bende işe yaradı
hangi hareketleri onerirsin alt karin icin? mekik filan artik eski devir..eskidenmis oyle denmesi.[/ Bunu burdan anlatmak gerçekten zor YouTube da hepsi uygulamalı set sayılarıyla çok videolar var mekik hareketinin alt karın için faydası olmaz ama
4 kg fln su içmem lazimGündüz aç kalmazsanız gece dürtmez bişey merak etmeyin.
Günün en sağlam öğünü kahvaltı olsun. Sıkı bir kahvaltı, 40 yaş altındaysanız 2 yumurta yiyebilirsiniz ama karbonhidrat mimimum olsun. Bir en fazla iki dilim beyaz ekmek dışında ekmek yiyebilirsiniz. Domates, salatalık, yarım avokado kahvaltıda tok tutar.
Öğlen ve akşam normal ev yemeği yiyin ama birinde protein birinde sebze olsun mutlaka. Proteini akşam yerseniz acıkmazsınız pek. Çorbada içerseniz yemek öncesi daha as yersiniz. Ekmeğe yine dikkat edin.
Üç öğün arasında ara öğünler yiyin ama sağlıklı şeyler olsun ve avuç içinizi geçmesin. Kuru yemiş, kuru meyve, süt, mevsim meyvesi, yoğurt vs.
Her 10 kiloya yarım litre düşecek şekilde kilonuza göre su için.
Aç kalmayın ama paketli gıda, rafine şeker, yağ ve karbonhidrattan uzak durun.
Üstteki önerileri yapmasanız bile en son yazdığımı uygularsanız kilo verirsiniz.
Rica ederim ne demek 1 hafta yapın farkı zaten anlarsınız..Ayy Allah razı olsun.suan hemen yaparsın geldi ama bitek zerdecalim yok
bu cok fazla naptiniz ya? su zehirlenmesi diye birsey duydunuz mu?4 kg fln su içmem lazim
Bu arkadaş demisya her on kiloya yarım litre su içmek gerek diye.ozaman ben 4 litre içmem lazım.zaten çok su içen biride değilim.bir buçuk icebilsem onada razıyım yarın basliyacagim Allah'ın izniylebu cok fazla naptiniz ya? su zehirlenmesi diye birsey duydunuz mu?
boyunuzla dogru orantili olarak hesap edeceksiniz su ihtiyacinizi..mesela 1,50 biri 1,5 litre..1,90 biri 1,9 litre...gibi