Bu gidişe bir dur demek istiyorum!

Merhaba sorununuzu asabildiniz mi?

Merhaba sen şuan büyük ihtimalle benden büyüksün cünkü ben suan ergenlikteyim bu baya önce paylaşılmış açıkçası bende öyleyim diyebilirim ama biraz farklısı yüzümde baska birsey cıktıgında gecirip kafama cok takıyorum sivilcede pek öyle değil ilaç sürüyorum kuruyo ama bazen büyük çıktığında sinirim çok bozuluyor okullar açılıcak 3 gün kaldı ve ben yüzüme bakım yaptıkça yapmaya çalışıyorum güzel olmadığımdan değil tabii bakım illa onu kapsamıyor zaten çevrem veya baskaları hep güzelsin der benden bazı küçüklerde diyor veya baskalarıda fakat pek inanmamak gibi huyum var bazen aşırı güzel hissediyorum böyle olsun bu duygu böyle kalsın yalvarırım diyorum ve her gün dua ediyorum ama bazen kendimi aşırı kötü görüp cildimle oynuyorum ilaç sürüyorum baya ergenlik ödemi oldugunda ödem bandı takıp burnumu indiriyorum güzel görünüyor zaten burnum güzel ama ergenlik yüzünden kendime takmıs durumdayım beni çirkin göstermiyorlar ama gerçekten sinirim bozuluyor aşırı üzülüyorum psikolojim bozuk hissediyorum okulumda açılıcak umarım güzel görünüyorumdur (2005den küçüğüm uygulama kabul etmedi diye 2005 diye girdim cok kücük degilim sadece ergenim linclemeyin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…