• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gidişe bir dur demek istiyorum!

Ben de öyle zamanlardan sonra garnier 3ü 1 arada ile temizliyorum yüzümü, maske yapıyorum çoğunlukla. Sonra madecassol sürüyorum kabuk bağlasınlar hemencecik diye. Ama yaralar bereler bi şekilde iyileşir de benim takıntılarım bitmiyor ki. Bugün eve gelesiye kadar 'yc' plakalı araba aradım hep, takıntı değil mi bırakmıyor yakamı. Uzun süredir hiç yoktu ama bugün birden nasıl gün yüzüne çıktı anlamadım açıkçası. Herneyse, eve geldim, sen de bilirsin belki yüzüne dokunurken eline bişey takılınca o koparılmadan rahat edilmez. Bende de öyle oldu, kopardım falan ama rahat edemedim patlattım vs. Sonra çorap söküğü gibi devamı geldi ama istemeden yaptım bunu, hani bazen haz duymak için patlatılır sivilceler ama bugün ben zevk almak için değil tamamen takıntıdan sıktım hepsini. Ya biliyorum bu sorunu yaşamayan arkadaşlara garip gelebilir ama bu durum benim hayatımı çok etkiliyor. 2 haftadır sürücü kursuna gidiyorum ve düne kadar derslerime kendimi çok iyi veriyorken bugün yüzümdeki yaraların etkisiyle moralim bozuldu, kendimi derse odaklayamadım. Çok zor bi durum bu. Hele ki yüzüm tam iyileşecekken herşeyi 0 noktasına döndürmek, yine o berbat duyguları hissetmek çok zor.

Ayrıca buna burada çözüm bulamazsın diyecek olan arkadaşlar varsa onlara şunu söylemek isterim ki, burada derdimin dermanı olmasa bile benimle aynı sorunları yaşayanlarla konuşup, burada içimi dökmek bi nebze de olsa iyi oluyor. :) Yalnız olmadığını bilmek, konuşmak çoğu kişiye iyi gelir.
Merhaba sorununuzu asabildiniz mi?

Merhaba sen şuan büyük ihtimalle benden büyüksün cünkü ben suan ergenlikteyim bu baya önce paylaşılmış açıkçası bende öyleyim diyebilirim ama biraz farklısı yüzümde baska birsey cıktıgında gecirip kafama cok takıyorum sivilcede pek öyle değil ilaç sürüyorum kuruyo ama bazen büyük çıktığında sinirim çok bozuluyor okullar açılıcak 3 gün kaldı ve ben yüzüme bakım yaptıkça yapmaya çalışıyorum güzel olmadığımdan değil tabii bakım illa onu kapsamıyor zaten çevrem veya baskaları hep güzelsin der benden bazı küçüklerde diyor veya baskalarıda fakat pek inanmamak gibi huyum var bazen aşırı güzel hissediyorum böyle olsun bu duygu böyle kalsın yalvarırım diyorum ve her gün dua ediyorum ama bazen kendimi aşırı kötü görüp cildimle oynuyorum ilaç sürüyorum baya ergenlik ödemi oldugunda ödem bandı takıp burnumu indiriyorum güzel görünüyor zaten burnum güzel ama ergenlik yüzünden kendime takmıs durumdayım beni çirkin göstermiyorlar ama gerçekten sinirim bozuluyor aşırı üzülüyorum psikolojim bozuk hissediyorum okulumda açılıcak umarım güzel görünüyorumdur (2005den küçüğüm uygulama kabul etmedi diye 2005 diye girdim cok kücük degilim sadece ergenim linclemeyin💗)

Back