Olmuyor, olmuyor, olmuyor!!!!! Hayatıma bile bile limon sıkıyorum. Ölmek istiyorum artık, bu bi kısır döngü gibi sürekli tekrarlıyor. Çıldırmak üzereyim......
Şaka mısın sen ! Sivilce sıkıyorsun diye ölmek mi istiyrosun bu ne saçmalık yahu!!... Git kendine oyalancak bir şeyler bul... Ellerini oyalayacak bir hobi ...
İp atla
Örgü ör
Ebru sanatı yap
Ya spor yap ya da bir sey üret ! İki sivilce için de vızıklama aaaaaaaaaaaaaaaa.............
Sizin canlariniz SIKILIYOR belli.
Insan yapacak dogru dürüsüt isi olmaz ise, ya sivilcesiyle oynar yada dötüyle. Allah akil fikir versin.
Yok seytan dürtüyormus, yok ölmek istiyorum yok bilmem ne...
Gidersin cild doktoruna yazar sana ilaci ve kurtulursun sivilcelerinden. Sivilceler olmayincada dürtüleriniz kalkar ortadan.
Sizin canlariniz SIKILIYOR belli.
Insan yapacak dogru dürüsüt isi olmaz ise, ya sivilcesiyle oynar yada dötüyle. Allah akil fikir versin.
Yok seytan dürtüyormus, yok ölmek istiyorum yok bilmem ne...
Gidersin cild doktoruna yazar sana ilaci ve kurtulursun sivilcelerinden. Sivilceler olmayincada dürtüleriniz kalkar ortadan.
insanları böyle yargılamaya hakkınız yok birileri burada dertlerini anlatıp,çözümler bulmaya çalışırken sizin dediklerinize bakın.Kimin işi olmadığı kimin götünle kimin sivilcesinle oynadığı size düşmez,bu konuda rahat olun.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki insanların iç dünyasında neler olup bittiğini, hangi uğraşılardan nasıl hazlar duyduğunu asla tamamen tahmin edemezsiniz. Kimi insan tırnağını yer, kimisi saçını veya kaşlarını koparır, kimisi de benim gibi sivilcesini sıkarak bir hazza ulaşır. Evet farkındayım yaptığım iş normal değil, hem yakınıyorum hem de aynı işi tekrar tekrar yapıyorum ve emin olun bu durum beni ciddi derecede rahatsız etmeseydi, gelip burada bu saçma derdimi paylaşmazdım. Benim bu konuyu açmaktaki amacım sizin gibi önyargılı insanlarla böyle bi diyaloğa girmek değil, benimle aynı derdi paylaşanlarla fikir alışverişinde bulunmaktı. Ayrıca işimin gücümün olup olmadığını asla bilemezsiniz, günde kaç saatimin yollarda geçtiğini, nelerle uğraştığımı, ne kadar yorgun olursam olayım 'dürtülerimin' beni rahat bırakmadığını, benimle aynı sorunları yaşamadığınız için anlayamazsınız. Zaten beni anlasaydınız bu yorumu hiç yapmazdınız. Lütfen halinden anlamadığınız insanlara gereksiz laflar edip moralini düşürmeyin. Haa siz işi olmayan insanların ya sivilcesiyle ya da bi tarafıyla oynadıklarını çok iyi bildiğinize göre, onlardan biri olmalısınız...
Aynı dertlere sahip insanlar nasıl da birbirini anlıyor. Bu toplumda, hele ki böyle bayanların tüm sorunlarını paylaşabildiği bi yerde benim sorunum neden göze basit bişeymiş gibi geliyor? Her sorunun ciddi bir tarafı vardır. Açıkçası olay işsizlikten kaynaklansaydı şu an tertemiz bir surata sahip olmam gerekirdi çünkü çok yoğun bir dönem geçiriyorum ve ayna karşısına geçecek vaktim olmuyor. Ama sorunumuz o kadar basit değil. Doktora gidelim, sivilcelerimiz geçsin değil olay. Şöyle ki eğer tek sorunumuz, sabah aynaya baktığımızda 'aa sivilcem çıkmış, güzelliğim bozuldu, inanmıyoraaaaamm!!' olsaydı çoktan halletmiş olurduk ve burda bu konuşmaları yapıyor olmazdık. Ben sorunumun psikolojik kaynaklı olduğunu düşünüyorum, belki de bi alışkanlık -sigara- gibi. Ne kadar kurtulmaya çalışsak da bir türlü başaramadığımız takıntılarımız gibi. Benimle aynı tecrübeleri yaşamayan hiçkimse beni anlayamaz. skull anlayışın için teşekkür ederim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?