BU GERÇEK OLABİLİR Mİ VARMI BENZERİNİ YAŞAYAN NOLUR BAKIN ?

Ah ah altın kaplı saraylarda bile yaşatılıyor olsanız eş diye yanınızda duran kişi her türlü fiziki ve psikolojik baskıyı yapıyorsa o lüks standartlarında bir hükmü kalmıyor, insan yavan ekmek yesin ama huzurlu yesin, evde huzur yoksa havyar yeseniz nafile, ben anlıyorum sizi ablacım, zaman ve sabır, düzelecek inşallah.

Bir kitap okumuştum gerçek özgürlük isimli..
Hayatı anlamı kılan lüks hayat değil içinde hissettigin huzur.
Bir çayı huzurla içerken yaşadığın mutluluğu belki şu anki yaşadığın lüks hayatta trilyonda harcasan bulamicaksin.

Hemde hiç kalmıyor ondan diyorum ya uzaktan baksalar bu da bunuyor derler eş de diyor buldun bunuyorsun bulamazsın daha pişman olacaksın benim gibisini vs diye sanki çok mutluyum

Ö
öyle dediğiniz gibi huzurlu çayı en son 11 sene önce falan içmişimdir eminim

Ne kadar sinmişsiniz boyle.
Birincisi kendinize gelin biraz, ikincisi de kimsenin yardimini kabul etmeden kendi planinizi yapin. Başkasının iyiligine gebe kalmak sizi daha da cikilmaz islere sokabilir

Ne kadar sinmişsiniz boyle.
Birincisi kendinize gelin biraz, ikincisi de kimsenin yardimini kabul etmeden kendi planinizi yapin. Başkasının iyiligine gebe kalmak sizi daha da cikilmaz islere sokabilir
Bu durumda zaren tam 12 ay beklemek zorundayım net olarak hatta üstüne 3 ay kadar da beklemem lazım ki anca eve çıkabileyim ki bu da bu sene yaz değil bir sonraki sene yaz yapar zaten napayım en iyisi bu avukatım da bana yok real sen kararsızsın yoksa kabul ederdin der çekilirse duruma göre belki tekirdağda kalırım burda bir ev açarım ne yapayım ama

İnsAllah canım insAllah.Yarabbim bir insan esine nasıl böyle bir iftirada bulunabilir ya

Canım ne bileyim ilk konunu okuyunca icim daraldı,pek iyi niyet sezemedim avukatından.Konuna yorum yapmadım belki bana öyle gelmistir dedim.Ama şimdi bu konunu okuyunca sevindim,ne olur olmaz güvenme sakin avukatına.Para biriktir borcunu öde,bir taraftan iş bak.Ama kendin yap başkasına borclu kalmadan.Senin icin dua edicegim

Evet bol bol dua edin nolur ortada kalmayayım diye

Ha bir de şu var zaten baskılauacak olursa da diyeceğim okulı bırakıp gitmek de istemiyorum diye hiç olmazsa hazirana kadar borçları sıfırlamak için çabalayayım, sonra çaresine bakarım zaten

Hemde hiç kalmıyor ondan diyorum ya uzaktan baksalar bu da bunuyor derler eş de diyor buldun bunuyorsun bulamazsın daha pişman olacaksın benim gibisini vs diye sanki çok mutluyum
Kendisi bulunmaz hint kumaşı ya :) çevrenin ne düşündüğünü boşvermelisin, dört duvar arasında neler yaşanıyor kimse bilemez, anca yaşayan bilir, hiçbir kadın dört dörtlük yuvasını dağıtmak istemez, ayrılmak istiyorsa mutlaka vardır haklı gerekçeleri.

Dile kolay 9 sene tam dayandım üniv kazandım 18 imde evlendim kaynım ve pederim 9 sene baktım sonuç bu cümle olarak da kucağına mı alıp besledin bakmak nedir zatrn bizim evimiz babamın evleri hem sende ailende görmediğin lüksüngördün sonuçta denildi , bir ayakkabı almak için bile kavga eden adam bu arada ve çalışmayan , sohbetsiz asık suratlı kendi kendilerine aile idi hep onlar beni kabullenmediler taktıkslrını da sen tarafın gelmedi deyip aldılar elimden şimdi kavga edince hep s. Gt şeklinde kovulurum hep. Yıllarca anneme gittim grldim oraya her gidişimde onlar sığdıramadı eve darladılar bi ümit dedim geldim burda geldikçe daha çok oldu kendin geldin denildi

Ne eşin ne ailesi, ne ailen hiçbiri kadir kıymet bilmiyor demek ki, o yüzden baştan beri dediğim gibi yalnızca kendine güvenmelisin ablacım, şu belini büken borçtan bir kurtulursan çok rahatlayacaksın zaten, sonra kazancın olduğu gibi sana kalacak, belki o arada çok daha iyi şartlarda güzel bir iş çıkar karşına belli mi olur, maaşınla gül gibi geçinir gidersin evladınla, he evet belki her dakika bal börek yemezsin ama içeceğin bir tas çorbayı bile huzurla içersin hiç olmazsa.

Sakın umutsuz olma, en azından okumuş bir meslek edinmişsin, işin var bunlar bile kendi başına ayakların üzerinde durabilmen için büyük nimet.

Bir yandan da piyasa arastirmasi yapmanı tavsiye ederim. Eger bulundugun şehirde kalirsan ev kiralari nerde ne kadar ortalama ne kadar biriktirmen lazim bunlari da araştır. Hesabini kitabini iyice yap. Evden ayrilmadan evini tut, spotcudan döşe elektirigini suyunu ac, sonra bir sabah çık o eve bir daha dönme.

Acikcasi bana cok garip geldi. Bir erkek avukatin boyle borc kapatma vs gibi yardimda bulunmak istemesi normal degil. Ilerde karsilik bekliyecek buyuk ihtimal. Bu devirde kimse kimseye durduk yere sahiplenmeye calismaz. Ya kullanmak ister ya vardir bir çıkarı... ... Siz borcu bitirip o avukatla fazla samimi olmayin. Cocugunuzla vakit gecirin ilgilenin. Zor gunler sabırla atlatilir. Sabır zordur ama meyvesi güzeldir

Bu avukatın sana önerdiği güzel iş imkanı vaatleri, borçlarına yardım ederim sözlerine lütfen sakın inanma..

Bunu yazdığım için üzgünüm ancak sonuçta çaresizliğinden yararlanılacağına neredeyse yüzde yüz eminim. Bu avukatla ilişkini hemen kesmeni, verdiğin vekaleti iptal etmeni öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…