Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben bu modelin eteğini çok beğendim bunun üstüne dantel kol gidermi sizce??
şimdi canım kısa olması takıların danteli yırtmasını engelliyomuş o sebeple kısa tercih edilebilir ama zaten sonbahatda çok da sıcak olmaz akşamları sanırım ama yaz için dar ve uzun kol rahatsız edebilir haklısın...
gelinlik bakmak alışkanlık oluyo bir müddet sonra her gelini her gelinliği inceler hale geldim bu aralar:roflol:
ya ben bu modelin eteğini çok beğendim bunun üstüne dantel kol gidermi sizce??
ßir model daha ..
canım cok güselllllllll bu gelinlik bence hiç bişey ekleme cok harika özellikle etegine bayıldım.
Evvet ayşe firidin moda evinden galiba gerçekten güzel modeller var.2009 modelleride çok kısa bir süre içinde sitesinde yayınlanacakmış.
a.s.
evlendik ama benim gözüm hala gelinliklerde. eşim çok gülüyor bu halime. ama insan doyamıyor ki. özene bezene gelinlik seçip hazırlanıyorsun sonra birkaç saat üstünde kalıyor.
ama canim ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiorum ama bizde hep derlerki gelinligi o geceden sonra yine giyersen kotuluk sans felan getirirmis :çok üzgünüm: bak yine cici seyler buldum kaydirigubbakcemile2
bende dantel ko düşünenlerdenim çok zayıfım ve düğünüm inşallah planlarım olursa nisanda olacak. havaların tam kararsız olduğu zaman bu aylar. şık bir topuzla çok zarif olunacağını düşünüyorum bu tarz gelinliklerle
ya ınsan gorunce bı tuaf oluyo gelınlıkler rabbım butun genc kıslara nasıp etsın
bende straptez hiç sevmiyorum,her an düşecek gibi geceyi kabusa çevirmemek lazım malum o akşam çok oynamak lazım :) kabarık gelinlikleri seviyorum.ben gelinliğime ince askı yaptırdım bide yandan kuyruk yaptırdım çok güzel oldu bitsinde fotosunu koyiyim.
danteli bende seviyorum ama bütün kollarınızıda dantelle kapatmayın bence az olsun dantel daha güzel görünür.
mesela böyle bişey düşünebilirsin dantelden bolero
canım resmi göremedim ama sen gelinliğiini ekle lütfen bitince