• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu gelinlik için düşünceleriniz nelerdir?

.....

Eklentiler

• $160.jpg
    $160.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $346sw3.jpg
    $346sw3.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $81_b.jpg
    $81_b.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 45
canım benimki de yarım kolluydu
dantel sadece çok şık duruyor
yarım kollu olunca takı da sorun olmuyor

canım benimki de yarım kolluydu
dantel sadece çok şık duruyor
yarım kollu olunca takı da sorun olmuyor

canım yarım kollu derken benim koyduğum yarım kollu gibimi yoksa daha kısamı?
resmi varsa gelinliğinin ekleyebilrsen sevinirim canım
olmazsa da canın sağolsuna.s.

evet canım onun gibi ama benimki daha kapalı
eşim izin vermedi maalesef
yoksa ben o koyduğun yarım kollu modeli beğendim
onu elime aldım diktirmek için
gelinlikçilerin çoğu sırtının açık olması lazım yoksa önü pot yapar dedi
ben de açık yaptıramayacağım için biraz değiştirdim ama favorim üst olarak kesinlikle bu
alt olarak da kendi gelinliğim :))
boyut çok büyük yüklenmiyor canım ama denicem

bence diktirceksen zaten modacı sana hangisinin daha güzel olabileceğini önerior. ben alt kısım olarak buna benzer bişi düşnüodum yanda aşağı doru akan fırfırlar olabilr die düşünüorum.

ay dantelli modeller gerçekten çok güzel güzel de bi zevkin varmış ama alerjik cildin varsa batıp kaşındırabilir

ay dantelli modeller gerçekten çok güzel güzel de bi zevkin varmış ama alerjik cildin varsa batıp kaşındırabilir

teşekkür ederim canım a.s.
straplez falan sevmiyorum sanırım böyle birşey diktircem

bence diktirceksen zaten modacı sana hangisinin daha güzel olabileceğini önerior. ben alt kısım olarak buna benzer bişi düşnüodum yanda aşağı doru akan fırfırlar olabilr die düşünüorum.

evet ama bazen de yönlendiremiyorlar ya da nasıl kolaylarına öyle geliyosa öyle yapalım güzel olur diyorlar
o sebeple çok araştırıp kafamda netleştirmek istiyorum gitmeden canımhihoyyyt

Herkese öncelikle iyi akşamlar kızlar
bende dantelli modelleri çok begeniyorum ve uzun ugrasın ardından buldugum model
Hayırlısıyla Allah'ın izniyle bu modeli diktirmeyi düşünüyorumm ..
Sizce nasıl ?
702.jpg

Herkese öncelikle iyi akşamlar kızlar
bende dantelli modelleri çok begeniyorum ve uzun ugrasın ardından buldugum model
Hayırlısıyla Allah'ın izniyle bu modeli diktirmeyi düşünüyorumm ..
Sizce nasıl ?
702.jpg

çok güzel canım Allah güle güle diktirmeyi ve giymeyi nasip etsin...
benim gibi dantel severler varmış çok sevindimkaydirigubbakcemile4

çok güzel canım Allah güle güle diktirmeyi ve giymeyi nasip etsin...
benim gibi dantel severler varmış çok sevindimkaydirigubbakcemile4

Amin canım sağolasın Allah Razı olsun canım benim a.s.
Rabbim Hepimizi ömür ßoyu mutlu etsin :nazar:
ßende gerçekten çok seviyorum daha bi agır gösteriyo gelini tabi bu benim düşüncem yerimseniben

evet canım ağır göstermesi konusuna sonuna kadar katılıyorum... gösterdiğin modelde çok hoşmuş ya beğendm ellerine sağlık

kol boyunun uzun olması değil de, dar olup olmaması daha önemli gibi sanki. modeller hareketsiz bir şekilde durunca güzel duruyor da, sen o günün stres + heyecan terlemeleri yüzünden dar olan iyice yapışabilir kollarına. o yüzden bu son gönderilen model daha rahat gibi :)
ayy özlemişim gelinlik modeli bakmayı ayol :)

kol boyunun uzun olması değil de, dar olup olmaması daha önemli gibi sanki. modeller hareketsiz bir şekilde durunca güzel duruyor da, sen o günün stres + heyecan terlemeleri yüzünden dar olan iyice yapışabilir kollarına. o yüzden bu son gönderilen model daha rahat gibi :)

şimdi canım kısa olması takıların danteli yırtmasını engelliyomuş o sebeple kısa tercih edilebilir ama zaten sonbahatda çok da sıcak olmaz akşamları sanırım ama yaz için dar ve uzun kol rahatsız edebilir haklısın...
gelinlik bakmak alışkanlık oluyo bir müddet sonra her gelini her gelinliği inceler hale geldim bu aralar:roflol:

Evet canım katılıyorum sana heyecan + terlediğin zaman kötü durur yapısır vücuda
süper fikirler :enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.a.s.

Back