Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yazın giyeceksen rahat edemezsin. Danteller yakar, terletir daha kısa birşeylere bak yine dantelli modellerden
canım benimki de yarım kolluydu
dantel sadece çok şık duruyor
yarım kollu olunca takı da sorun olmuyor
ay dantelli modeller gerçekten çok güzel güzel de bi zevkin varmış ama alerjik cildin varsa batıp kaşındırabilir
bence diktirceksen zaten modacı sana hangisinin daha güzel olabileceğini önerior. ben alt kısım olarak buna benzer bişi düşnüodum yanda aşağı doru akan fırfırlar olabilr die düşünüorum.
Herkese öncelikle iyi akşamlar kızlar
bende dantelli modelleri çok begeniyorum ve uzun ugrasın ardından buldugum model
Hayırlısıyla Allah'ın izniyle bu modeli diktirmeyi düşünüyorumm ..
Sizce nasıl ?
çok güzel canım Allah güle güle diktirmeyi ve giymeyi nasip etsin...
benim gibi dantel severler varmış çok sevindim
kol boyunun uzun olması değil de, dar olup olmaması daha önemli gibi sanki. modeller hareketsiz bir şekilde durunca güzel duruyor da, sen o günün stres + heyecan terlemeleri yüzünden dar olan iyice yapışabilir kollarına. o yüzden bu son gönderilen model daha rahat gibi :)
ayy özlemişim gelinlik modeli bakmayı ayol :)
kol boyunun uzun olması değil de, dar olup olmaması daha önemli gibi sanki. modeller hareketsiz bir şekilde durunca güzel duruyor da, sen o günün stres + heyecan terlemeleri yüzünden dar olan iyice yapışabilir kollarına. o yüzden bu son gönderilen model daha rahat gibi :)
ayy özlemişim gelinlik modeli bakmayı ayol :)
canım üst tarafı gömlek gibi durmuş daha güzel bişi olabilir.