• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu gelinlik için düşünceleriniz nelerdir?

canim ben genel olarak begendim.
kendim icin sectigim model de sanki üst kismi andiriyor gibi. bilmiyorum benim konuyu gördün mü
bi de benim favorime bak.
Canim buraya ekledigin modeli begendiysen gelinlikci gelinlikci gezip yorulma derim.cok fazla model deyip cikarinca insanin kafasi karisiyor bikkinti gelir, Diktir provalarda zaten bazi yerlerini terzin senin vücüt tipine göre deistirir... allah hayirli eglesin
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...inligi-beyendim-yorumlarinizi-bekliyorum.html
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/255041-ben-bu-gelinligi-beyendim-yorumlarinizi-bekliyorum.html

canım baktım senin modele de üstü çok hoş olmuş gerçektende altını ben biraz daha sade istiyorum ama hoş olmuş gerçekten
kırık beyaz dimi o gelinlik?

üst kısmı çok hoş duvakta güzel ama alt kısım güzel durmuyo alta daha farklı model olsa daha güzel olur

canım baktım senin modele de üstü çok hoş olmuş gerçektende altını ben biraz daha sade istiyorum ama hoş olmuş gerçekten
kırık beyaz dimi o gelinlik?

evet canim kirik beyaz. bazi modeller kirik beyazla güzel oluyor bazi modeller beyazla daha hos oluyor modelden modele degisyor

evet aynen sana katiliyorum simdi sen sadece ustu deyince yeniden baktim resime ve senin sectigin ustu cok harika ( ve az bucukda sexy 'bir hava veriyor kaydirigubbakcemile3) ama dedigin gibi alt icin bakmak gerek ve renk tonunu bej secme bembeyaz olsun gerci senin secimin ama yinede az maydanoz olayimnaniknanik ( bembeyaz gelinlikler daha alimli oluyor ) bende bu arada alt icin bakarim buraya atarim resimleri bakarsin en azindan fikir edinmek icin iyidir

evet aynen sana katiliyorum simdi sen sadece ustu deyince yeniden baktim resime ve senin sectigin ustu cok harika ( ve az bucukda sexy 'bir hava veriyor kaydirigubbakcemile3) ama dedigin gibi alt icin bakmak gerek ve renk tonunu bej secme bembeyaz olsun gerci senin secimin ama yinede az maydanoz olayimnaniknanik ( bembeyaz gelinlikler daha alimli oluyor ) bende bu arada alt icin bakarim buraya atarim resimleri bakarsin en azindan fikir edinmek icin iyidir
canım çok sevinirim evet çok hoş bencede üstü azcık seksi olsun nasılsa kocişim yanımda olucak o gün bişicik olmaz:))

tesettur_gelinlik_2007-2009-2010_islemeli_gelinlik.jpg

r_x92khec91lx5i5j3tux5.jpg

w0440.jpg

Mrb sekerim bak burda 3 tane gelinlik resmi var fikir olsun diye şutarafagitti

Kızlar gelinlik modeli bakacağınız bir yer; ayşe firidin moda evi, gerçekten hoş modeller var

tatlırüya sen araştırdın mı canım bu tarz gelinlik modelleri peki?
ben açığım ama öyle çok açık giymem nişanlımda istemez böyle dantel kol çok hoşuma gidiyor bolerodan daha güzel bence

slm arkadaşımm. bende senin durumundaym.açığım fakat straplez de giyememkaydirigubbakcemile bolerodan sıkıldım herkes giyiyo
farklı olsun istiyorum hemde çok kapalı olsun istemiyorm.aslında dantel dedğiniz gibi daha seksi gösteriyo ama madem nişanlılarımz böle istiyo daha güzel bence kendileri istiyo benim için sorun yokk ben daha çok seviyorum böle dantelli şeylerii.ama kolunu böle dantel istiyorum.kolum göüiksün cnm kapalı değilim ki noluyoruzz yaneeee:jeyyar: ayrıca yarım kol da güzel olur ben gitgiide straplaeze kaymadan siz yeniler ekelyin tmm mı bende bu modelde bakıyorum inşallah buluruzsiz buldukça ekleyin bende eklerimmhihoyyyt

slm arkadaşımm. bende senin durumundaym.açığım fakat straplez de giyememkaydirigubbakcemile bolerodan sıkıldım herkes giyiyo
farklı olsun istiyorum hemde çok kapalı olsun istemiyorm.aslında dantel dedğiniz gibi daha seksi gösteriyo ama madem nişanlılarımz böle istiyo daha güzel bence kendileri istiyo benim için sorun yokk ben daha çok seviyorum böle dantelli şeylerii.ama kolunu böle dantel istiyorum.kolum göüiksün cnm kapalı değilim ki noluyoruzz yaneeee:jeyyar: ayrıca yarım kol da güzel olur ben gitgiide straplaeze kaymadan siz yeniler ekelyin tmm mı bende bu modelde bakıyorum inşallah buluruzsiz buldukça ekleyin bende eklerimmhihoyyyt

eklicem canım ben buldukça sende ekle gözüne çarparsakaydirigubbakcemile5

bikaç tane daha ekliyorum bulduklarımdan...

Eklentiler

• $gd04eg9.jpg
    $gd04eg9.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 29
Back