Bu gelinlik benim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tacın çok güzel gelinliğin üst kısmını da beğendim ama nikah için seçtiğin saç modelini ve gelinliğin alt kısmını hiç beğenmedim

tacın çok güzel gelinliğin üst kısmını da beğendim ama nikah için seçtiğin saç modelini ve gelinliğin alt kısmını hiç beğenmedim

cnm çok tşk ediorum objektif yorumun için a.s.

saç modeli tam benlik we nikahlık bi model aslında, klasik topuzlardan hoşlanmıorum yerimseniben

gelinliğin alt kısmıda gelinliğin asıl gözalıcı kısmı benim için ışıl ışıl bi tül we çiçekler çok hoşuma gidiozemuszemus

opuyorumnanaktan

cok hos, bence guzel bi secim,
omur boyu mutluluklar dilerim

:jeyyar:zevkli hatunsun vesellam yagusuklundan belli:jeyyar:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

2. resimdeki sensen eğer, mankenden daha güzel durmuş üzerinde gelinlik; söylemeden geçmemek lazım..
ayrıca seçtiğin modeller de hoşmuş.. mutluluklar dilerim..

2. resimdeki sensen eğer, mankenden daha güzel durmuş üzerinde gelinlik; söylemeden geçmemek lazım..
ayrıca seçtiğin modeller de hoşmuş.. mutluluklar dilerim..

ewet cnm benim.. çok tşk ederima.s.

önemli olan yakışanı bulmak gerçektena.s yakıştırmana çok sewindim opuyorumnanaktan

esperanzaa çok saol cnm güzelyorumun için a.s.

incitanemmm bebemm :jeyyar:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Göğsün büyük değilse gögüs kısmındaki drape iyidir..Fakat büyükse daha fazla büyük gösterebilir..

Çünkü dikkati gögüste topluyor..

Göğsün büyük değilse gögüs kısmındaki drape iyidir..Fakat büyükse daha fazla büyük gösterebilir..

Çünkü dikkati gögüste topluyor..

bende dikkat ettim cnm alırken, ama sorun olmadı yaniyerimseniben

göğsüm öle büyük değil ama küçükte dğil, orta halli takılıorumkaydirigubbakcemile3

nekadar güzel mutlu edici bi mesaj bu böle çok tşk ediorum cnmm, ewet kırık beyaz rengi, we bende çok çok beğenerek aldımm.. sanada mutluluklar şimddenn
tşk ederim bitanemopuyorumnanaktan

sac modeli cok hos ciçekte güsel canım gelinliğinde güselmiş mutluluklar ama nacizane fikrim o önundeki katlı yer olmasa daha ii sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…