• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gelinlik benim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen bunu siteye ilk koyduğunda resmi bilgisayarıma kaydetmiştim dikilmiş halini de çok merak ediyordum super olmuş :asigim: benim üstünde biraz farklı fikirlerim var ama sana çok yakışmış böyle (fiziğine yani :P ) Uğur getirsin sana çok güzel günlerin başlangıcı olsun inşallah a.s.

çok tşk ediorum cnm benim :)) aslında ben bu gelinliği hazır aldm, we aldıktan sonra bi dergide gördüm ordan aldım ilk koyduğum fotoyuda zaten.. henüz üstüme göre tam ayarlanmadı yani daha daraltılcak bedeni... çok beğenerek aldım, we sizlerin beğenmesi dahada mutlu etti beni... çok tşk ederim güzel dileklerin için... opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzummmmmmmmmmmmm nekdr zarifsin... kendin gibi kuğu gibi bir gelinlik tercih etmişssin.. hayırlı olsun canım.. allah güle güle giymeyi nasip etisn biranönce zemuszemus çok güzel gerçekten....

kuzuşummmmmmm nekadar güzel şeyler yazmşsın sen öleeeeee, çok ama çok tşk ederimmmmmopuyorumnanaktan beğenmene çok ama çok sewindimmmmm canım benim çok mutlu ettin beniii:asigim: a.s.

Allah mesut etsin.
çok güzel güpürlü çok hoş :kedi:

...........

tatlım gelinliğin harika çook beğendim :lepi: nerden aldın?

çok güzel bir gelin olacağına eminim

resimlerini şimdiden merak etmeye başladım bileyerimseniben

allah tamamına erdirsin

saygınız, sevginiz ve mutluluğunuz daim olsunopuyorumnanaktan

tatlım gelinliğin harika çook beğendim :lepi: nerden aldın?

çok güzel bir gelin olacağına eminim

resimlerini şimdiden merak etmeye başladım bileyerimseniben

allah tamamına erdirsin

saygınız, sevginiz ve mutluluğunuz daim olsunopuyorumnanaktan

ablacımmmmm bal damlamış yine ağzındann... çok ama çok tşk ederim...
akay gelinlikten aldım gelinliğimi...opuyorumnanaktan

Çok güzelmiş canım, güle güle giy.. Bu modeller çok moda sanırım bu sene..

Çok güzelmiş canım, güle güle giy.. Bu modeller çok moda sanırım bu sene..

çok tşk ederim cnmmm. opuyorumnanaktan ewet bu sene etekler böle 2 parçalı oluo alt kısmı tülden oluşuo falankaydirigubbakcemile5

Back