• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu gelinliği aldım, yorumlarınızı bekliyorum...

canım gördüğüm kadarıyla çok güzel bir fiziğe sahipsin yani böyle basenlere kadar dar kesim gelen bir gelinlik daha güzel olurdu gibi geliyo bana etek kısımları çok iyi durmamış bu gelinlikte değiştirme şansın varsa ben değiştir derim açıkçası

Gelinlik oleg cassini'den. fiyatlarına sitesinden ulaşabilirsiniz.

ayrıca boyu kısa değil, mağazada platforma çıkıldığı için böyle duruyor.

o kaplan, bence ilki de güzeldi, yeni aldığın da güzel. ama bence yeni aldığının beline güzel bir ipek kumaştan kuşak yaptırsan harika olur. benim gözüm bu tarz kalçaya kadar dar inen modellerde hep gelin kuşağı, kemeri arıyor. sanki vücudun orantılarını doğru göstermek için daha iyi oluyorlar kuşaklar, bacaklar da daha uzun görünüyor. gelinliğin üstü işlemeli olduğu için taşlı bir kuşak çok boğar ama satenden veya ipekten bir zemin üstüne çiçekli veya fiyonklu bir şey harika olurdu :D

flower-belt-collage.jpg

remote_image_24328_0.jpg

bridal-belt-rhinestone-satin-wedding-belt.jpg
bridal_dresses018-1.jpg
Tulle-Strapless-Fashion-Layer-A-line-Skirt-with-Elegant-Belt-an-Bow-Decoartion-2011-New-Hot-Sell-Bridal-Wedding-Dress-WD66.jpg
il_fullxfull.310182363.jpg

Son düzenleme:
ilk giydiğin gelinliği niye kimse begenmemiş anlayamadım. Bence gayet hoş olmuş. Belli ki sen de benim gibi sadelikten hoşlanan birisin.

Back